Jump to content

Autofix Service Auto Bucuresti


zeke
 Share

Postare recomandată

Daca va aflati cumva prin Bucuresti prin sectorul 2, mai exact prin cartierul lacul tei, si aveti, Doamne fereste, probleme cu masina, incercati sa nu intrati in service-ul de pe str. Maica Domnului nr 53, cu numele AUTOFIX. Cu toate ca domnul "patron" pare un om serios, care nu doreste decat binele masinilor clientilor, despre mecanicii lui care lucreaza acolo nu se poate spune deloc acelasi lucru.

Eu, cu toate ca nu stau prin zona, mi-a fost recomandat sa ma duc acolo. Am fost, si pe langa faptul ca dupa 10 min de la interventie (foarte costisitoare), simptomele au reaparut, am constatat ca mi-a fost umblat in masina printre lucrurile personale (cele pe care nu am reusit sa le iau cu mine in momentul predarii cheilor mecanicilor), si mai mult, dragii de ei si-au insusit si niste obiecte la care tineam. Nu am putut sta langa ei pe parcursul reparatiei, ptr ca "e mult de lucru, si oricum nu avem piesele pe stoc, trebuie comandate".. greseala mea, ca am uitat ca de fapt ma aflu in Romania. Pe langa astea, masina avea o stare generala mai proasta decat inainte sa "o repare" (Suspectez ca mi-au schimbat debitmetrul), si aripa stanga fata era usor infundata. Le-am cerut sa-mi dea piesele vechi si s-au facut ca ploua.

Cand i-am adus la cunostinta toate astea domnului director, s-a suparat foarte tare ca i-am acuzat oamenii de furt, si mi-a inchis telefonul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!