Jump to content

Senzor De Presiune Aer De Pe Conducta De Admisie


FlorinCWP
 Share

Postare recomandată

Am cumparat un W POLO 1.2 si dupa ce l-am cumparat la scurt timp s-a aprins becul pe bord " avertizare , gaze d esapament " ( ceva d genu' ) si am pus-o p tester si a trebuit sa schimb sonda lambda , a stins becul dar dupa un timp s-a aprins din nou.Am pus-o din nou p tester si mi s-a spus k e vb de senzorul de presiunde aer de pe conducta de admisie.Pana sa il cumpar a inceput sa faca mai urat ...se infraneaza si se aude un zgomot k un scurt sau nush exact si nu mai zic de consum...Acum am cumparat un senzor de productie italiana k cel original nu era p stoc si costa si vreo 5 mil ....asta italienesc a costat 3 mil si 100 .Senzorul am obs k e usor de pus , si am incercat sa il pun eu ...si l-am pus...face mai urat ca inainte.

Ce trebuie facut????????

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

...Roadrunner...

Pai in primul rind, ar fi indicat si foarte util pentru noi ceilalti, sa scrii si tu romaneste si cu toate literele... Nu e greu. Multumesc anticipat.

Cu privire la problema ta... da-ne si noua mai multe detalii. Diagnosticul a fost dat intr-un service ? In afara de problema cu senzorul respectiv, mai zice altceva testerul ? Sunetul suspect cind se aude ?

Esti sigur ca ai montat corect senzorul respectiv ?

Modificat de ...Roadrunner...
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Diagnosticul a fost dat intr-un service , testerul arata ca este o problema cu senzorul atat. Sunetul suspect se aude atunci cand accelerezi sau schimbi viteza , nu pot in cuvinte sa explic exact acel sunet...

Senzorul a fost montat corect , sunt sigur.

Nu stiu ce alte detalii as mai putea sa dau ...cam atat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!