Jump to content

Sisteme De Suspensii Uni-ball


xellex
 Share

Postare recomandată

Ca un mare necunoscator ce sunt (dar tare curios), as vrea sa aflu mai multe despre acest sistem de suspensii uni-ball.Am prin diverse poze suspensii d'astea la broaste modificate grav, si ma intreb care-i diferenta, ca din poze nu vad decat ca schimba un fier cu alt fier (joking). Se pastreaza barele de torsiune? se renunta la ele? daca da, sunt avantaje? si care ar fi alea? Ramane doar o incheieturaun pic mai mobila decat in cazul barilor de torsiune? Care-i ideea? Stie cineva mai multe sau poate intelege germana mai bine, pt. ca singura descriere vaga am gasit-o pe site la MBT Engineering si e doar in deutsch :screwy:

Pun si niste boze:

post-11126-1190157578_thumb.pngpost-11126-1190157591_thumb.png

post-11126-1190158010_thumb.pngpost-11126-1190157617_thumb.png

P.S. Pe gugal daca dai uniball se discuta la nivel inalt, gen porsche, mercedes, si in general sportive.P.P.S. Am inceput sa caut brate de porsche 944 si daca vreodata le gasesc, si vreodata inteleg ce e uniball asta, si daca vreodata dau peste comoara fermecata, tare as vrea sa le combin intr-un ansamblu lucios si frumos :lol:

Modificat de xellex
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

NU iti doresti suspensii uniball pentru o masina de strada. Aceste suspensii sunt concepute pentru competitii.

Ce fac ele: in loc de bucsa care intre doua parti metalice are cauciuc, uniball este fier pe fier.

De ce? Pentru ca acel cauciuc din bucsa normala induce niste miscari incontrolabile si de nedorit pentru o masina de performanta care merge la limita si la care soferul trebuie sa controleze tot.

Pentru o masina normala de strada acesta suspensie este buna doar daca ai pietre la rinichi, ficat, etc si vrei sa le spargi:)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!