Jump to content

Trapa

sissko
 Share

Postare recomandată

• 1 month later...

Salutari! Am nevoie de ajutorul vostru in ceea ce priveste turela. Am masina doar de cateva zile si atunci cind am vrut sa probez turela mi s-a blocat pe o pozitie intermediara desi motorasul incerca sa o deschida mai departe. Pozitia turelei cand se blocheaza e putin ridicata pe partea din spate. Oricum din acea pozitie nu mai merge nici inapoie.

Ciucur VW Gof3 1.9 GTD din 92

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sint rupte sinele..................Piese la ea gasesti doar pe varianta originala.

Link către comentariu

Merci homeboy pentru ca mi-ai raspuns. Poti te rog sa imi explici mai detaliat unde sa ma uit exact pentru a vedea daca sinele sunt rupte?

La mecanica nu ma prea pricep(nu am cunostinte dar ma descurc la practica daca stiu exact ce tre sa fac) si imi e foarte draga aceasta masina.Toata viata mi-am zis ca o sa imi cumpar VW Golf 3 TD. Acum o am dar nu suport gandul ca e 'bolnava' (defecta trapa) :x

Si inca ceva....Am si oglinda stanga crapata.Asa am cumparat masina.Am incercat sa o inlocuiesc ( sticla ) si nu am reusit.Imi e teama sa nu stric ceva. Am facut rost de manualul de fabrica dar nu da nici un indiciu.

Cu scuzele de rigoare ca poate pentru voi sunt intrebari tampite astea pe care le pun, chiar vreau sa imi fac masina fara nici un defect.

Cu un pic de ambitie poate voi reusi sa inteleg mai multa mecanica(sunt chimist). :)

Ciucur VW Golf 3 TD 1.9 '92

Link către comentariu

Si eu am probleme cu trapa, dar stiu care e problema. S-a rupt o piesa metalica care culiseaza pe sina. Daca o ajut cu o surubelnita... merge. Din cate am observat, mi se pare destul de gru de demontat trapa. Daca reusesti zi-mi si mie.

bafta

G3 1.6i '93

Link către comentariu

• 2 weeks later...

am avut si eu asa ceva am muncit 2zile la ea nu e greu de demontat

cit e de montat trebuie sa ai mare grija la plafonul masinii cind il montezi

cu trapa dc nu ma insel are 6suruburi si furtunele de evacuare a apei de pe sina (sa-i zic asa)

o da-ti jos si va duce-ti jos pe mihai Bravu la turcaleti si va luati piesa care e( e din aluminiu dc nu ma insel) curatati totate piesele innainte de montat. asta conteaza f f f mult

sper sa va descurcati dc nu dati-mi 1telefon si va explic mai pe larg

Toate cele bune si sarbatori fericite

Costi 0723.000.350

Link către comentariu

• 2 months later...

eu ma dat trapa jos, am taiat la flex (nasol de tot) toate balariile ale pt sine, si am pus o trapa normala, de sticla si am scapat de toate prble legate de trapa si deschidere inchidere

Link către comentariu

am avut si eu asa ceva am muncit 2zile la ea nu e greu de demontat

cit e de montat

Link către comentariu

Eu am gasit un furtunas in spatele rotii dreapta spate si cred ca prin el evacueaza apa, alta functie nu-i gasesc acolo.

Desi sunt masini diferite nu cred sa difere foarte mult.

Link către comentariu

La golf 3 furtunele merg prin montantii A si C ai caroseriei

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Unde as putea gasi cheder pentru turela?

De fiecare data cand o spal am probleme cu infiltratia apei.

Link către comentariu

Mai bine verifica sa nu ai furtunele infundate.

Link către comentariu

e normal dar mai mult ca sigur ca ai scurgerile infundate

Link către comentariu

M-am uitat cu atentie si trapa mea e distrusa....

Tot ce inseamna actionarea in partea din fata a sinelor e praf.

Si probabil ca daca fostul proprietar nu o lega , pana acuma cred ca ar fi zburat.

Deci......IMI TREBUIE O TRAPA ELECTRICA...Stie cineva de unde pot face rost si cam cat costa?

Link către comentariu

• 1 month later...

Am reusit in cele din urma sa rezolv defectiunea trapei mele.

Acum merge bine si e chiar de ajutor in conditiile in care nu am clima.

Un cheder nou e 2.300.000. pentru trapa de sticla.

La mine de fapt in afara motorasului si comenzii electrice era stricat tot.

Eu am gasit o trapa SH la 80 Euro.

De montat am montat-o eu cu ajutorul unui vecin.Mi-a luat cam 5 ore.

Acum sunt multumit.

Despre apa....mai intra putin pe la partea din spate a trapei unde colectarea apei si transportul ei spre furtunele de scurgere e deficitara.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!