Jump to content

Capacul De La Rezervor Ramane Deschis,golf 4 Variant

ARCaddy
 Share

Postare recomandată

pe semne la tine a fost inghetat....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 year later...
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• SOLAR

7

• silviuc1981

6

• Al Bundy

4

• ARCaddy

4

buna ziua imi spuneti va rog frumos cum se schimba capacul de la rezervor (usita ) pt ca a cazut grindina si mi sa spart

Link către comentariu

Capacul ramane deschis: Am avut si eu problema. Acolo daca te uiti ai o bucata de tabla, care practic arunca putin capacul in afara si mai ai o tija care este din plastic. Desfaci surubul acela de langa buson, scoti busonul si scoti tot acel ansamblu; tragi putin de el ca iese. Dupa ce ai scos acel cauciuc/plastic, te uiti daca ai acea tija de plastic, daca nu se vede atunci a ramas blocata sau s-a rupt.

Daca s-a rupt, trebuie sa ii faci vreo improvizatie, daca poti; daca nu s-a rupt (ca in cazul meu) si a ramas bloacata atunci scoti acel tub de plastic pe care este bagata tija. Ca sa il scoti, prin zona de unde ai desfacut surubul, trebuie sa tragi putin in sus si iese acel tubulet (are un loc special, trebuie sa tragi intr-o anumita directie). La mine problema era ca in timp s-a creat un joc sau s-a deplasat cumva tija aceea si ramanea mereu blocata (cobora greu), se bloca cumva la varf. Am dat cu ptuin ulei si am luat putin din ea cu o pila fina (putin din varful ei, vezi si tu unde ar agata) si acum coboara fara probleme, in felul asta se inchide capacul...

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut,

Azi am observat din pacate ca butonul care deschide capacul de la rezervor nu mai functioneaza.Indiferent de cate ori il apas nu mai face absolut nimic.Am observat ca nu se mai aprinde nici beculetul acela rosu de la buton.

Problema este ca trebuie sa alimentez si nu pot deschide capacul de la rezervor.

Ce pot face ca sa desfac capacul????

Link către comentariu

Il deschizi manual-dai capitonajul la o parte din portbagaj si actionezi manual parghia de deschidere

Link către comentariu

Eu stiam ca acea parghie se ascunde in spate carenajului de la roata sau ma insel?

Si cred ca butonul este dus ca la apasare are un zgomot ciudat.Ma gandeam sa desfac butonul si sa fac punte intre 2 pini si poate reusesc sa deschid capacul.

Link către comentariu

Este in spatele mochetei-in zona corespondenta capacului.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Spui ca atunci cand apesi nu se intampla nimic... daca nu se aude acel zgomot specific cand deschizi capacul, vezi ca este probabil siguranta arsa. Scoate siguranta 38 (din panoul din stanga volanului , pe lateral) si uita-te sa nu fie arsa/rupta.

Link către comentariu

• 7 years later...

Salut

Am o problema cu usita de la rezervor la vw bora,nu se m ai inchide.Am dat jos clapeta sa vad daca gasesc ceva dar nimic,am cautat pe net si zice ca trebuie dat jos capitonajul din dreapta de deasupra rotii.Faza e ca nu stiu cum trebuie dat jos si pe net nu gasesc nmk.Daca stie cineva cum, il rog sa raspunda.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!