Jump to content

Team Romania La Emma Eurofinals

fuscobal
 Share

Postare recomandată

Ai patit exact ca anul trecut... oricum, mie mi se pare un rezultat foarte bun, avand in vedere ca anul asta ai fost intr-o grupa superioara celei de anul trecut.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Hai ma! Da-i dracu! Tu stii foarte bine unde iti era locul. E adevarat ca e importanta si recunoasterea meritelor tale din exterior dar .... da-i dreacu :)

Pana una alta ...... nu dai si tu o bere sa sarbatorim succesul? :)

Modificat de Alex_eID
Link către comentariu

Bine mah, hai ca dau. Daca stau sa ma gandesc, nu-i chiar rau. Ma oftic numai ca daca era titul corect eram in primii 3 !

Link către comentariu

mai, la anu te revansezi! decat 1 bere mai bine dai o sticla de Amicu Daniel la Olanesti, unde astept sa aflu toate povestile.

Link către comentariu

Oricum, felicitari ! Daca la nivel international ai obtinut asa rezultate, in tara...

Link către comentariu

in tara e mereu campion...

si fusco, completeaza paleta de premii in aria MASINA MEA:)

Link către comentariu

Bravo Fusco !!!!!!!!!!!!!!! FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eu cred ca(parerea mea) e super tare si locul 6, mai ales ca e o competitie internationala. In rest sa le fie rusine ca nu au fost corecti. Valorile alea care le-ai dat tu eu nu stiu sa le interpretez. In orice caz bravo tie

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!