Jump to content

Capac Rezervor


mariobos
 Share

Postare recomandată

ceau! am observat de curand ca la inchiderea masinii capacu de la rezervor ramane deschis.ar trebui sa se inchida o data cu usile nu?? deci daca masina e inchisa acel capac se poate deschide...stie cineva care e problema?? cum pot sa-l fac sa se inchida?? mersi !!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ar trebui sa se incuie si el.

Insa, capacul de la rezervor are o siguranta pentru situatia in care se blocheaza si nu-l mai poti deschide. Siguranta asta care este ca o "sarma" avand in capat un inel este accesibila din portbagaj in interiorul aripii. Daca a fost vreodata trasa, ea rupe sau scoate

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ok,mersi.nu e vorba ca-mi fura carburantu ca oricum nu poate,dar ma enerveaza sa stiu ca ceva pe masina nu functioneaza....o sa mai bajbai io pe acolo... :huh:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu toate ca traim (din pacate) in Romania, unde totul e posibil (a se citi: "totul se fura") as dori sa te linistesc un pic in ceea ce priveste furtul de motorina pe la buson:

Din cate stiu eu, exista niste supape si nishte coturi (serpentine) pe palnia de alimentare in asa fel incat nu poti introduce un furtun (cat de mic) pentru a extraga (fura) motorina pe la orificiul de alimentare. Proba o poti face singur: Fa rost de un furtun si incearca sa scoti motorina pe acolo. Din cate stiu eu, nu se poate...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am rezolvat-o !!! mi-am bagat eu degetelele am desfacut pe acolo si am vazut ca era tija aia de care vb CYPN picata jos.am pus-o inapoi si gata!!! mere totu. WOLFU: stiu ca nu se poate fura motorina,am vrut sa-l repar doar ca nu-mi place mie sa stiu ca nu mere ceva....mersi la toti oricum !!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!