Jump to content

Parbriz Atermic A4

Dusul
 Share

Postare recomandată

Sau mai poti cauta aici.

multumesc pentru link-uri da` nu sunt de folos, cea de la d-nul moderator este un foileton care in proportie de 90% nu mai valabil sau mai bine zis s-a depasit acea perioada, aici vorbim de noutati, dar apreciez efortul si mai ales promptitudinea. link-ul de la forceturbo l-am studiat dar eram intersat de o parere personala, cum "merge", ce face si daca face bine, adica teste ceva, exemple, distante, date reale constatate nu citite, asta daca nu cumva esti nemultumit si nu vrei sa fii singurul care a luat teapa. Lasand glumitele deoparte, spune omule macar daca esti multumit de el si cel mai interesant ar fi sa vedem o camparatie intre yupiteru si rx65, la pret sunt la fel, ca si prezentari sunt cam la fel, bel -ul este recomandat de mai multa lume si mai ales de brand pe cand yupiteru e recomandat de o revista romanesca de asazis profil; cam astea sunt temele pe care le-am facut, fiti milosi si spuneti noutati nu ma mai trimiteti sa citesc Baltagul - ca abia l-am terminat...

mii de multumiri anticipate domnule forceturbo

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu pre stiu ce sa zic de yupiteru... De 2 ani jumate il am si nu am mai luat amenzi la radar, a fost un moment cand aveam si 180km/h, a inceput sa sune si am franat brusc, cand am ajuns la 50 am intrat in raza radarului, deci m-a salvat...

Dar uneori, ma anunta foarte tarziu de radare, nu are setari pentru benzi multiple (nici nu stiu cate benzi are) si de multe ori imi da alarme false.

Asa ca are si + si - ...

Link către comentariu

Am facut si eu azi testul cu benzinaria cu un RX65....semnalul era la fel si dupa parbriz si scos afara pe geam....

Asadar la A3/S3 nu cred sa fie atermice.

Link către comentariu

Iacob, din pacate eu am Cobra 9530. Dar nici pe asta nu il pot folosi pe Passat din cauza parbrizului atermic :screwy:

L.E. Daca folosesti Search pe forum, vezi ca are o optiune sa iti arate exect posturile in care apare cuvantul, nu numai titlurile topicurilor. Asa vei gasi mai usor parerile posesorilor. Succes.

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

multumesc pentru link-uri da` nu sunt de folos, cea de la d-nul moderator este un foileton care in proportie de 90% nu mai valabil sau mai bine zis s-a depasit acea perioada

Link-ul dat de mine era de la forumul unde se discuta despre detectoare radar! Aici se discuta despre "Parbriz Atermic A4".

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!