Jump to content

Masina...

R_a_z_v_a_n

Postare recomandată

• Administrator

Nu bre, camera foto e de fapt un telefon si pozele sunt facut inainte si dupa ce am facut schimbul de roti... singur, singurel. :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• R_a_z_v_a_n

116

• C o s m i n

13

• Marius

12

• F l o r i n

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Administrator

Update

Masina a primit leduri SOFIT la interior, toate cele 3 plafoniere si la exterior la iluminarea numarului de inmatriculare.

Multumesc Turbocip pentru promtitudine. :)

Poze urmeaza in weekend.

leduri.jpg

Link către comentariu

Am facut si eu pasul asta si nu mi-a parut rau..doar ca mi se ard cam des :) Nu vei fi dezamagit de look :)

Modificat de But_Fns
Link către comentariu
  • Administrator

O "incurajare" foarte prompta. :)

Avem a multumi. :)

Link către comentariu

Scuze..nu am vrut sa te descurajez dar cred ca masina mea are o problema ca mai mult de cateva luni nu prea m-au tinut.. :)

Link către comentariu
  • Administrator
R_a_z_v_a_n

Si pozele promise ...

Plafoniera centrala img0085hz.th.jpg img0087jt.th.jpg

Plafoniera spate img0086r.th.jpg

Numar spate img0088t.th.jpg

Link către comentariu
  • Administrator
R_a_z_v_a_n

Am avut si pe pozitii fel de fel de fel de leduri, in final am ramas la cele de la ANX.

Raspuns : DA. :)

Link către comentariu
  • 4 months later...
  • Administrator

News

Schimbat ieri la dealer VW Serpico (multumesc Bamse si CUH) urmatoarele:

• distributie completa;
  • antigel;
  • revizia completa (ulei + 4 filtre);
  • cap planetara dreapta (deh asa-mi trebuie da ascult pe cine nu trebuie, sper sa nu ceteasca consoarta p-aci :D );
  • placute frana fata/spate;
  • 2 capacele care mascheaza prinderea capacului motor si care imi stateau pe creier ca-mi lipsesc. :(

To Do List:

• 2 anvelope 225/45/17;
  • set amortizoare spate (trebuie sa le fac un test ca am impresia ca sunt pe duca)

Link către comentariu
  • Administrator

Mihai chiar n-am idee.

Am vorbit cu Iulian (turbocip), am comandat/platit si le-am montat. Nu m-a interesat ce, de care, cum sunt, avand incredere in cel la care am comandat ca-mi trimite marfa de calitate. ;)

Asta este unul din avatejele forumului si a colegilor de forum in care te poti increde in orice circumstanta. Ma rog, cei cu o oarecare vechime si contributie. :)

Link către comentariu

Vorba aia, DAR din DAR se face rai :)

Prin "cap planetara dreapta (deh asa-mi trebuie da ascult pe cine nu trebuie, sper sa nu ceteasca consoarta p-aci );" faceai cumva vreo referire, subtila de altfel, la socru ? ;)

Sa-ti traiasca passatu' domnu' Razvan, sa te poarte sanatos si in continuare. Imi plac ledele, in curand o sa-mi pun si eu, stai numa' sa iesim din criza :))

Link către comentariu
  • Administrator

Nu, injinere, la consoarta faceam referire ca ea a insistat sa urc la Pestera Scarisoara, citat "Hai draga ca ia uite cati coboara cu Logan, Matiz etc si nu au nimic" ! ;)

Oricum din cei 7 km cat e de urcat pan' la pestera, nu am ajuns decat la jumatate ca incepuse sa-mi planga sufletu' !

PS: Ce ma obligati voi sa trec pe hrana rece in cazul in care ceteshte p-aciulea! :)

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu
PS: Ce ma obligati voi sa trec pe hrana rece in cazul in care ceteshte p-aciulea! :icon_cool:

Lasa bre, o sa mananci cu pofta ca masina e ok. :icon_thumright:

PS: cand e vorba de masina, asculta-ti instinctul nu consoarta. :unsure:

Link către comentariu
  • 5 months later...

eu gasisem acest thread vorbinduse de un eleron luneta, pe care nu il gasesc in rupu` capului.:( poate stie careva un eleron luneta pt 3bg, dar ala lat.vreau sa il pun pe o masina absolut urata.;) un link ceva... multumesc

post-57801-0-69959600-1299253496_thumb.j

post-57801-0-27035900-1299253538_thumb.j

Link către comentariu
  • 5 months later...
  • Administrator

Hmm, n-am mai scris demult pe aici.

Ultima "modificare" a fost polisharea farurilor acum doua saptamani, dar abia am intrat in posesia pozelor, deci :

Far stanga, inainte si dupa: stanga1.th.jpg stanga2.th.jpg

Far dreapta, inainte si dupa: dreapta1.th.jpg dreapta2.th.jpg

Cost total, 130 lei.

Link către comentariu

Si io care credeam ca ai bagat si tu un motor, o turbina ceva...

Dar e bine ca de-acu' vezi mai bine pe unde mergi. :icon_cheesygrin:

Frumos au iesit. Nu ti le-a si infoliat? Ca e pacat de ele sa se matuiasca iar.

Link către comentariu
  • Administrator

Da' ce-am bre cu motoru' si turbina? Sunt in regula in orice conditii de ce sa le schimb? :P

Nu le-am infoliat, inca.

Link către comentariu

Pai... stii tu: niciodata nu-i prea mult. Sau... cu cat mai mare cu-atat mai bine. :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Ca-n bacul cu ursul....Vulpea vrea sa ii dea "o bucatica mica" dar ursul zice....la banii mei, imi permit una mare..... :lol:

P.S. - Alta viata Razvane, cu farurile alea....belea. Si eu le-am polishat, dar folia e prea scumpa pt o asa suprafata - vor vreo 150 lei pt ambele faruri, pe la Bucuresti.

Link către comentariu

Aici folia cu tot cu polishat e la banii aia. Si tot e bine, ca daca o data pe an sau la 2 ani vrei sa innoiesti "look-ul", schimbi folia si gata.

Link către comentariu

Clar ca e bine. Eu am polishat de am murit la ale mele, da-i cu hartie abraziva de 1500, 2500 si apa...baga xerapol, ore intregi...si sa le dau 150 lei doar sa lipeasca folia...mult taica.

Poate gasim doar folie, de calitate si ne punem noi.

Link către comentariu

A mea are 160.000 si numai acuma incep sa vad ca se matuiesc un pic farurile, ale tale au iesit super! Nu stiu daca merita sa le infoliezi... daca se matuiesc o data la 150.000km cum e la mine atunci pot sa stau linistit inca cativa ani buni.

Link către comentariu
  • Administrator

Tot cam asa ceva e si pe aici folia, Florine. Din cauza asta mi s-a parut prea scump, avand in vedere ca le polishezi destul de rar.

De acord cu tine Eto. ;)

Link către comentariu

Daca s-a dat la o parte stratul protector UV prin polishare, si sta fara protectie cred ca se va face la loc. La urmatoarea polishare o sa fie mai dificil pentru ca se ia din masa plastica a geamului nu ca prima data stratul acela fin care zboara repede... Gandeste-te ca dai 1.5 mil si nu te doare capu, decat sa iei mai incolo alte faruri

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!