Jump to content

Masina...

R_a_z_v_a_n

Postare recomandată

Chiar ai o masina foarte frumoasa.Felicitari pt toate modificarile facute! sunt cu gust...

P.S. sunt din Dragasani...

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• R_a_z_v_a_n

116

• C o s m i n

13

• Marius

12

• F l o r i n

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Administrator
P.S. sunt din Dragasani...

PS: Nu te cred. :icon_thumright:

Poate reusesti sa participi si la o intalnire. Sau stabilim una la vreun pospas ceva.

Link către comentariu

misto masinuta , sa-ti traiasca si la cati mai multi km :Driver:

vreau sa te intreb in legatura cu folia , am citit cu vreo 2 pagini mai in spate ca pe fata ai pus 73% transparenta deoarece asta e limita legala admisa , adica sa inteleg ca pt 73% peste tot nu mai am nevoie de omologare ?

eu vreau sa imi pun folie dar nu foarte opaca !

Multumesc s

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Administrator

Un update cu poze de la ultima intalnire spontana din Slatina.

post-2440-1222933430_thumb.jpg

post-2440-1222933444_thumb.jpg

post-2440-1222933456_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • Administrator
Pretul ei a fost de 225 iepuroi :frigbaitata: si mi-a fost adusa de colegul Ionell de pe e-bay.
de unde ti-ai luat cotiera si cat costa ?

Am detaliat ceva posturi in urma. :D

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • Administrator

Domne ce frig e !!!

Da' tot am spalat masina ! :ceuameni:

post-2440-1231414013_thumb.jpg

post-2440-1231414022_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

N-am rezolvat nimic.

Nici nu m-am agitat prea mult in directia asta.

Link către comentariu
  • Administrator

Avem rex, multumesc frumos.

Asemenea si voua. :))

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina,acesta e modelul meu preferat de Passat si cam cea mai buna masina facuta de VW.Sa o stapanesti sanatos!

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Esti multumit de folie adica ai avut probleme pana acum? Si inca o intrebare te-ai pus llumar? ca sunt pe punctu sa imi pun si eu si vreau sa iasa calumea. Am vazut la cineva a dat undeva la 600 RON si arata cam urat sincer.

Later edit: pt gemuletu ala mic in ce categorie te-au incadrat? (care din preturile afisate)

Modificat de NetSlick
Link către comentariu

Si folia ca au aparut multe facaturi sincer......nu mai ma uimeste nimica in ziua de astazi :icon_thumright:

Link către comentariu
  • Administrator
Esti multumit de folie adica ai avut probleme pana acum? Si inca o intrebare te-ai pus llumar? ca sunt pe punctu sa imi pun si eu si vreau sa iasa calumea. Am vazut la cineva a dat undeva la 600 RON si arata cam urat sincer.

Later edit: pt gemuletu ala mic in ce categorie te-au incadrat? (care din preturile afisate)

Sunt foarte multumit de folie. Llumar este.

Eu la vremea respectiva (anul trecut) am dat chiar mai mult de 600 de lei. Parca undeva la 750 pentru ca am pus si pe fata, nuanta cea mai deschisa.

Numai sa o vezi live, iti poti face o idee, sau sa urmaresti discutiile celor care au vazut-o pe viu. :)

N-am inteles la ce faci referire cu gemuletul respectiv ! :blink: Ca nu este nici un pret pentru el ! Laterale spate duble, face referire la varianturi, SUV-uri, etc. nu la berline.

Link către comentariu

Ai inteles intr-un final.....era vb de pretu ala laterale spate duble :blah: . Credeam ca te-au incadrat in categoria acea de suv-uri.

Sunt convins ca live arata super ... adica am vazut pozele ...ce-a din lateral este cea mai app de adevar. As vrea sa pun aceasi contrast ca tine 73% fata si 20%spate+luneta si ma gandeam tot la Llumar ......nu-s fanul foliei inchise total mi se pare de prost gust cateodata (tiganism) dar cum dragi nostrii colegi de trafic "isi pun xenon in proectoare....xenon in faruri de logat (zici ca sunt stroboscoape) ...le pui ceata si ei iti dau faza mare...sa-mi bronzeze retina si cea mai mare ura sa zic asa.... o am pe oamenii astia cu imitatie bec xenon care pur si simplu lumina este exagerata de puternica si de albastra ar trebui sa zambesc poate imi albesc si dinti la semafo....(imi cer scuze de offtopic dar sunt foarte revoltat in prinvinta lor) :rolleyes:

Am ajuns la concluzia ca pe langa aspectu care il ofera masinii este si foarte practica folia (in urma unui mic test drive cu masina unui prieten cu folie de 5% pe spate). Mi-ar face placere sa particip odata si eu la o intalnire vwforum.ro ca tot stau aici in brancoveanu :)la 2 pasii si poate o vad si live.... Oricum tin sa te felicit pt masina si upgradurile facute ...sunt cu gust si tin sa apreciez si efortu financiar facut....dar rezultatul este "speechless" felicitari inca odata si sa o saptanesti sanatos si fara accidente.

inca o intrebare pe timp de ceata ai probleme cu vizibilitate ..in special la luneta ma refer.... ?

Modificat de NetSlick
Link către comentariu
  • Administrator

Multumesc de aprecieri. Asemenea si tie.

In privinta vizibilitatii nu am nici o problema, doar oglinda centrala heliomata a avut nitel de suferit, in sensul ca nu se mai modifica/inchide in acelasi fel ca atunci cand nu era montata folia.

Link către comentariu

Bun... atunci inseamna ca folia isi face "datoria" impotriva stroboscoapelor colegilor din trafic :)

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • Administrator

Un refresh cu doua poze dupa ce am trecut la rotile de vara. :)

Mai pe inserat, asa. :Driver:

ayemwve70lm8alosj2pl_thumb.jpg z99zknhlz25uums3236h_thumb.jpg

Link către comentariu

Parca am vazut masina asta la Realitatea. :lol: O dadusera in urmarire ca era plina cu heroina... ;)

Frumoasa frate. Stii tu ca am admirat-o intotdeauna. :))

Link către comentariu
  • Administrator
plina cu heroina... :))

Pe roti de pe nasul unui "racit" :P

Multumesc frumos de aprecieri Cosmin.

Link către comentariu

E super eleganta..culoarea , jantele, volanul imbracat .Hussi nu face drumuri si e la Bucale ca "ar place" si la manutele mele....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!