Jump to content

Masina...

R_a_z_v_a_n

Postare recomandată

• Administrator

Un refresh cu doo :wub: poze.

post-2440-1213512554_thumb.jpg

post-2440-1213512595_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• R_a_z_v_a_n

116

• C o s m i n

13

• Marius

12

• F l o r i n

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Administrator

Misto Masina ! Straluceste frumos in soarele ala. :icon_bounce:

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

foarte frumoasa si foarte ingrijita...sa o conduci sanatos si fara probleme

Link către comentariu

frumoasa masinutza dar din pacate nu am prea vazuto prin slatina:)(sau poate am vazuto dar nu mi`am dat seama ca am vazuto:)))

sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

mda domne...

Caut si eu sa-mi pun folie. Recomanzi pana la urma pe Exp. Det.? Eu am sa optez pentru acelasi tip de folie (transparenta) atat spate lateral si luneta cat si fata.

Bafta la modificari si poate am sa gasesc si eu topicul cu intalnirile in bucuresti :icon_thumright:

Link către comentariu
  • Administrator
... nu am prea vazuto prin slatina:)(sau poate am vazuto dar nu mi`am dat seama ca am vazuto:)))

Nene, pai n-ai cum s-o vezi ca prin Slatina merg numai in varianta "stealth" :P si cred ca asta-i motivul pentru care nu ai observat-o.

Multumesc de aprecieri.

Caut si eu sa-mi pun folie. Recomanzi pana la urma pe Exp. Det.? Eu am sa optez pentru acelasi tip de folie (transparenta) atat spate lateral si luneta cat si fata.

... topicul cu intalnirile in bucuresti :beer:

Sincer, recomand ED. Eu sunt multumit de treaba pe care au facut-o. Presupun ca optezi pentru acelasi tip de folie ca sa nu ai dureri de cap cu "militia" :P ?

Sunt 3 (trei :P ) topic-uri cu intalnirile din Bucuresti:

Noaptea la Casa Poporului

Duminica la Sala Polivalenta

Joia la aceeasi Casa Poporului.

Link către comentariu

Sefule, pentru ca YxY sa-ti vada masina mai bine, ar trebui sa-i dam un link cu intalnirile noastre de sambata, nu crezi!? :P

Link către comentariu

Salut! Superba masina, mai faina ca a mea :beer: Sa ai parte de cat mai multi KM fara evenimente!

P.S. Jantele ii dau un aspect spot. Faine. Drive safe! :P

Link către comentariu

frumoasa masina.sa ai grija de ea si ea de tine :beerchug:

Link către comentariu
  • Administrator

Multumesc de urari tuturor.

Sefule, pentru ca YxY sa-ti vada masina mai bine, ar trebui sa-i dam un link cu intalnirile noastre de sambata, nu crezi!? :beerchug:

Nope. Cred ca daca e interesat de intalniri poate gasi topicul cu usurinta.

Link către comentariu

Frumoasa masina cif! :beerchug:

Si asa e...daca este interesat poate sa gaseasca cu usurinta topicul! :lol:

Link către comentariu
  • Administrator

Am uitat sa mentionez cel de-al doilea schimb de ulei de cand o am in folosinta. :icon_cool:

Comandat la Alex (Volksman) telefonic, a doua zi a venit curierul cu uleiul si filtrele (toate) iar pana seara au fost si schimbate. :blink:

Ulei Castrol Edge 5W40, filtre Mann, cel de polen cu carbon activ.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • Administrator

Sambata 19 Iulie programata pentru un polish total la ED Valcea.

Sa-mi tineti pumnii. ;)

Revin cu detalii..

Link către comentariu
  • Administrator

Astept detaliile Razvan! :icon_thumright:

Sunt interesat, pt ca trebuie sa-i fac si eu.

Multa bafta!

Link către comentariu
Sambata 19 Iulie programata pentru un polish total la ED Valcea.

Sa-mi tineti pumnii. ;)

Revin cu detalii..

sunt tare curios cum iese la polish caci ar trebui sa-i aplic si eu la a mea (tot neagra) :D

asteptam poze si pareri .

multa bafta ! :icon_cool:

Link către comentariu
  • Administrator

Razvan, ce ai facut cu polish-ul? Astept detalii! :ceuameni:

Link către comentariu
  • Administrator

Fost si rezolvat la baietii de la Rm. Valcea - Expert Detailing (practic sunt franshiza)

Costul este de 320 lei, detailing exterior complet. Fiind inca la inceput (ma refer la faptul ca nu stie lumea ca s-a deschis) inca nu este aglomeratie la programari. Adica eu am dat un telefon marti pentru a fi sigur ca sambata rezolv problema.

Dureaza (cel putin la mine) aproximativ 4 ore toata operatiune.

Punte slabe:

Nu au o spalatorie si din aceasta cauza am fost intrebat: Ati venit cu ea nespalata? :)) Culmea este ca o spalasem seara, dar a plouat nitel spre dimineata, suficient cat sa para ca nu a fost spalata.

O alta chestie (am inteles ca se va rezolva cu timpul) este faptul ca nu au instalatie de mixat vopsea pentru acoperirea ciupiturilor de pe capota motor (pietricele). Am inteles din discutiile cu proprietarul locatiei (apropo, un om super ok cu care poti discuta fara probleme orice) ca aceasta instalatie este ceva mai scumpa si cum ei sunt la inceput este mai greu cu achizitia.

Puncte bune:

Treaba pe care au facut-o. Cel putin in privinta polish-ului nu am ce sa le reprosez.

Mi s-a facut curatenie (aspirare, spalare presuri) si in interior ca un fel de "bonus" :icon_thumright:

Pretul mult scazut fata de Bucuresti pentru a fi competitivi pe plan local.

Grija la detalii - Inclusiv proprietarul/patronul muncea cot la cot cu baietii in remedierea/stergerea plasticelor de urmele de ceara.

Am facut si cateva poze, dar cum cablul de date este la birou, le voi posta maine dimineata.

LE: Am intrebat de un detailing interior si pretul este de 290 lei.

Link către comentariu
  • Administrator

Exact Andrei. Ciupiturile sunt la locul lor :)

Link către comentariu
  • Administrator
Am facut si cateva poze, dar cum cablul de date este la birou, le voi posta maine dimineata.

Unde va aflati dvs. acum??? :)

Link către comentariu
  • Administrator

La birou Domnu' :) da' intai indatoririle si dupa aia pasiunea.

Pozele facute cu telefonul din dotare. In ultima poza, se vad ciupiturile de care aminteam.

post-2440-1216621262_thumb.jpg

post-2440-1216621568_thumb.jpg

post-2440-1216621583_thumb.jpg

post-2440-1216621589_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

Razvan, care ar fi rezolvarea la "ciupituri"? :)

Aaa ... misto utilaju'! :D

Link către comentariu
  • Administrator

Am inteles de la meseriasii respectivi ca "se exista" un mixer care prepara vopsea in cantitati mai mici care se aplica cu nush ce pistol doar pe acele ciupituri dupa care prin polishare se va uniformiza locul respectiv. Nu sunt in tema cu acest produs si nu as vrea sa induc in eroare.

Ma interesez si voi posta.

LE: Ce utilaj nene? :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!