Jump to content

Auto Best Tragoviste


mack
 Share

Postare recomandată

Salut,

Ma gandesc sa cumpar o Octavia si nu stiu la ce dealer sa merg. O platesc integral si vreau ceva mai multe optionale care indulcesc viata la bord...dar si costa ;) Ma gandesc sa ma orientez catre un dealer din afara Bucurestiului, si cum am drum des in Targoviste am vazut ca exista Auto Best. Poate oferi cineva detalii despre cum se poarta cu clientii si cat sunt de predispusi la discount-uri ? Dar calitatea service-ului (acolo o sa merg pentru revizii) ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

Am facut eu o revizie la ei. Pentru o revizie "standard" care presupune doar schimb de ulei si filtre sunt ok. Pentru mai mult, nu am incredere. Aveam o eroare in BC si nu au stiut sa imi explice ce inseamna :rolleyes:

La cateva zile dupa revizie m-au sunat ca sa le dau impresii despre service. I-am rugat sa revina mai tarziu cu telefonul, deoarece sunt la un client si au uitat sa revina.

Am discutat si cu patronul care pare un tip ok, fata de altii pe care i-am mai cunoscut.

Cam atat, eu o sa mai incerc si alte serviceuri :blink:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

Ma gandesc sa cumpar o Octavia si nu stiu la ce dealer sa merg. O platesc integral si vreau ceva mai multe optionale care indulcesc viata la bord...dar si costa :lol: Ma gandesc sa ma orientez catre un dealer din afara Bucurestiului, si cum am drum des in Targoviste am vazut ca exista Auto Best. Poate oferi cineva detalii despre cum se poarta cu clientii si cat sunt de predispusi la discount-uri ? Dar calitatea service-ului (acolo o sa merg pentru revizii) ?

De ce sa mergi la revizii acolo? Nu esti obligat; doar daca vrei tu sau, daca ai o problema de rezolvat in garantie. :offtopic:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

poate pentru a evita Porsche si aglomeratia de la Brady si Avia ?!.....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

@Frank SF: e mai aglomerat, si e si mai scump, dar zic eu ca pe acolo trec mai multe masini prin service, iar oamenii aia au o experienta mai mare. Asa, te duci la un service mic si invata meserie pe masina ta. :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 8 months later...
@Frank SF: e mai aglomerat, si e si mai scump, dar zic eu ca pe acolo trec mai multe masini prin service, iar oamenii aia au o experienta mai mare. Asa, te duci la un service mic si invata meserie pe masina ta. :vaidecapulmeu:

sunt din targoviste si am un golf 3 si as vrea sa imi fac o revizie capitala la el ce service imi recomandatai va multumesc si astept un raspuns clar si la subiect

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 9 months later...

Salut, o sa merg maine la Auto Best pentru revizia de 15.000, ce vreu sa va intreb, se poate sta langa masina, sau exista vizibilitate catre masina si operatiunile efecuate asupra ei?

Ma adresez celor care au mai fost

Mersi!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 8 years later...

Bump.

Mai poate oferi cineva feedback recent pentru acest service?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 7 months later...

Un service bun pentru verificarea unei masini second hand Vw in Targoviste daca se poate: Autobest si Eurotehnogrup m-au programat foarte tarziu ( saptamani de asteptare). Nu as vrea sa ma duc la serviceul pe care o sa mi l recomande cel care vinde masina...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!