Jump to content

Audi A4 Germania

ionutt
 Share

Postare recomandată

salutare.vreau sa cumpar un audi a4 din 2003 sau 2004 din germania pana in 130mii de km cu motor de 1,9 tdi de 101 sau 131 cp.

vreau sa stiu ce avantaje si dezavataje sunt la quatro .

care mai e impresia despre km reali de pe acolo si ce sfaturi imi puteti da in legatura cu ahizitionarea masinii,in sensul ca nu vreau sa ma duc degeaba pe acolo si sa nu gasesc ce vreau?

prin ce zone se gasesc.

astept orice sfat in legatura cu mesajul asta.

multumesc.

post-15238-1186998958_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai motorizarile care le vrei nu stiu daca sunt disponibile pe 2003, pe 2004 cu siguranta nu. e de 116 cai motorul din 2004.

Link către comentariu

or fi cele care sunt fabricate dupa iulie 2003 si apar ca fiind model 2004.

Link către comentariu

quattro este excelent, ce pot sa-ti recomand dupa ce am achizitioant 3 masini pentru mine din germania:

- cauta sa fie masina la autohaus (astia nu prea fac manevre la kmetrii reali, dar nu este exclus)

- cauta ca autohaus-ul sa fie proprietar neamt, in niciun caz turc, polonez, bulgar, roman sau alte nationalitati cu veleitati in a manevra

- cauta o masina care are carte de service updata-ta al zi

- in rest bafta...

Link către comentariu

ce alte sfaturi mai aveti pentru o persoana care vrea sa se duca dupa un audi a4 in germania???????????

Link către comentariu

Ai dat SEARCH de curiozitate? E topic dedicat pentru aducerea unei masini din Germania. Gasesti acolo toate info necesare, inclusiv acte, autohus-uri, etc

Si despre quattro s-a discutat. Succes la cautat si succes cu masina

Link către comentariu

vreau sa stiu ce avantaje si dezavataje sunt la quatro .

Am mai scris pe undeva, hai sa scriu iar... quattro inseamna:

• Consum putin mai mare (~1L/100km)
  • Masina putin mai grea (90-100kg)
  • Aderenta MULT mai buna pe suprafete alunecoase (iarna, ploaie, etc)
  • In curbe, mai ales daca ai suspensie sport si-ti place sa "te joci", e de vis!
  • Capabila de plecari foarte violente.

Te sfatuiesc sa scoti din ecuatie motorul 101, mai ales daca iei quattro.

pai motorizarile care le vrei nu stiu daca sunt disponibile pe 2003, pe 2004 cu siguranta nu. e de 116 cai motorul din 2004.

Exista 2004 curat cu 131CP.

Link către comentariu

Singura motorizare de 1.9 TDi care are si Quattro, este cea de 131 CP cu cutie manuala in 6 trepte. Nu exista Quattro pe 101 CP, 116 CP, etc.

In cazul in care te hotarasti asupra tractiunii Quattro, deja e mai simplu sa alegi...ai doar o varianta.

Restul informatiilor le-ai primit de la colegi deja

Link către comentariu

Quattro rulz ....

In fiecare zi in drum spre job iau cate o curba de 90grade cu scartz si fum albastru din rotzi(Premium contact 2) ... nu ma pot abtzine ...

Link către comentariu

Confirm cele spuse mai sus quattro este doar pe cel de 131 cp la 1.9 tdi.

Avantajele sunt mai multe la o tractiune integrla decat la un pe fata. Mergi pe quattro.

Link către comentariu

[*]Capabila de plecari foarte violente...se spune mai sus..

Nu sunt de acord,cu Quattro pleci mai greu decit fara,plus cele aproape 100 de kg in plus.

In rest nu suporta comparatie.

Luigi Vicol

Modificat de l.u.v
Link către comentariu

da, asa este pleci mai greu cu quattro , la o plecare simpla de la semafor, sau un pic de tot fortata, sa zicem un 2000 ture.

dar calc-o bine si da drumul la ambreiaj, who's faster and violent? :blink:

Link către comentariu

As vrea sa stiu in primul rand in ce zona a Germaniei sa ma duc, ca sa pot gasi sigur masina asta(audi a4 tdi 2003-2004).Nu vreau sa merg degeaba in Germania ,ci vreau sa merg intr-o zona in care se gasesc astfel de masini ,si mai ieftine si fara manarii la ele.Va rog sa ma ajutati in acest sens, daca stiti concret nu doar zone ,ci si orase in care as putea merge.Singurul lucru pe care-l stiu este ca in nord se gasesc masini mai ieftine.

Mersi

Link către comentariu

Quattro rulz ....

In fiecare zi in drum spre job iau cate o curba de 90grade cu scartz si fum albastru din rotzi(Premium contact 2) ... nu ma pot abtzine ...

Asa este,nici eu nu ma puteam abtine,mai ales ca cipul de la aspad sporea violenta cuplului.

QUATTRO inseamna 25 de ani de experienta si imbunatatiri permanente care au diferentiat Audi de concurenta.

Cauta unul quattro chiar daca e mai greu, consuma un litru in plus si e cu 1500eur mai scump decat unul FWD.MERITA!

Link către comentariu

[*]Capabila de plecari foarte violente...se spune mai sus..

Nu sunt de acord,cu Quattro pleci mai greu decit fara,plus cele aproape 100 de kg in plus.

Daca pleci normal, asa e. Dar daca o tii in ture si dai drumul violent la ambreiaj, o sa ai o mare surpriza :Driver: Cele 100kg in plus isi cam pierd din valoare, la puterile pe care le au aceste motoare nu capacitatea de a trage masina lipseste la plecarile de pe loc, ci aderenta.

Link către comentariu

VA ROG SA LASATI UN PIC QUATTRO LA O PARTE SI SA MA AJUTATI CU CHESTIA ASTA:

As vrea sa stiu in primul rand in ce zona a Germaniei sa ma duc, ca sa pot gasi sigur masina asta(audi a4 tdi 2003-2004).Nu vreau sa merg degeaba in Germania ,ci vreau sa merg intr-o zona in care se gasesc astfel de masini ,si mai ieftine si fara manarii la ele.Va rog sa ma ajutati in acest sens, daca stiti concret nu doar zone ,ci si orase in care as putea merge.Singurul lucru pe care-l stiu este ca in nord se gasesc masini mai ieftine.

Mersi

Link către comentariu

Guest somebody
vreau sa merg intr-o zona in care se gasesc astfel de masini ,si mai ieftine si fara manarii la ele

Asta e cam greu. Sau vrei masina buna, sau vrei masina ieftina. Un A4 din 2004 nu prea il gasesti sub 20,000 neminarit (cu km sub 100,000 REALI)

Link către comentariu

exagerezi, 20.000 e mult prea mult. ~15-16 e mult mai realist.

Link către comentariu

As vrea sa stiu in primul rand in ce zona a Germaniei sa ma duc,

Cauta orase mari pt ca sigur vei gasi. Primul pe lista mea ar fi Frankfurt/Main, urmand mai apoi Munchen, Stuttgart, Hamburg, Berlin, in ordinea asta, dupa parerea mea. O zic avand niste statistici mobile & autoscout

Link către comentariu

si in orasul ala.. care are la numar STA, am auzit ca sunt masini bune. Imi pare rau ca nu stiu numele orasului, stiu doar prescurtarea :cheers:

Link către comentariu

Este vorba de STARNBERG, la vreo 50-60 km de Munchen, spre Innsbruck. Nu mi se pare ca ar fi multe autohaus-uri acolo, insa imi este si mie foarte cunoscut "STA"-ul de pe numerele de zoll.

Check this

Link către comentariu

In piata la Timisoara, majoritatea samsarilor au numere de STA :-) De aceea am si zis. O fi vreo faza acolo...si nu o stim noi :)

Link către comentariu

cine ma lamureste si pe mine la acest model de audi a4 din ce an (sau luna a anului respectiv) are EURO 3 si din ce an are EURO 4???????????????? cine ma lamureste si pe mine la acest model de audi a4 din ce an (sau luna a anului respectiv) are EURO 3 si din ce an are EURO 4????????????????cine ma lamureste si pe mine la acest model de audi a4 din ce an (sau luna a anului respectiv) are EURO 3 si din ce an are EURO 4????????????????cine ma lamureste si pe mine la acest model de audi a4 din ce an (sau luna a anului respectiv) are EURO 3 si din ce an are EURO 4????????????????

Cauta orase mari pt ca sigur vei gasi. Primul pe lista mea ar fi Frankfurt/Main, urmand mai apoi Munchen, Stuttgart, Hamburg, Berlin, in ordinea asta, dupa parerea mea. O zic avand niste statistici mobile & autoscout
cine ma lamureste si pe mine la acest model de audi a4 din ce an (sau luna a anului respectiv) are EURO 3 si din ce an are EURO 4????????????????
Link către comentariu

Guest somebody
exagerezi, 20.000 e mult prea mult. ~15-16 e mult mai realist.

Poate asta e pretul la samsarii din Ro, nu? Eu unul NU as lua o asa masina de la un samsar roman. Mai bine circul pe jos.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!