Jump to content

A4 1.9 Tdi Quattro


cristi21
 Share

Postare recomandată

Sunt in cautarea unui Audi A4 1.9 TDI Quattro (nu vreau alt motor, deci n-are rost sa argumentati ca e mai bun, mai prost, mai nu stiu cum). Dorinta mea este sa fie din 2003 si cat mai putini km (adica pana in 120 mii), optionalele nu sunt innebunit...clima, geamuri electrice, adica cele de baza, restul optiunilor fiind un plus.

V-as ruga sa ma ajutati cu un pont unde pot gasi pe spatiul Belgia - Germania (stau in Belgia pentru studii), insa tot ce gasesc ori este cu 2.5 ori cu foarte multi km. Pretul sa fie unul decent (adica in intervalul 14-17 mii). Daca aveti cunostinte unde as putea gasi (daca aveti cunostinte, handleri, etc) va rog sa ma ajutati, site-uri de genul mobile.de sau autoscout24 le verific aproape zilnic :Driver: Multumesc anticipat pentru orice ajutor sau informatie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Incearca pe Aos24 Auto-online-Service GmbH,dar preturile sunt descurajant de mari.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!