Jump to content

Jante Si Pneuri

vios70
 Share

Postare recomandată

Caut intr-o veselie informatii despre jante tabla 4x100 r15 cu latimea > 7J pentru anvelope de 195.Se gasesc oare ? A vazut careva asemenea jante? Cele de logan au 6j si nu merg anvelope de 195.

Modificat de smoto
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 506
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• taz21

27

• ovidiu89

21

• Tracto

20

• v@sy

16

Top Posters In This Topic

Posted Images

Atunci pui pe 185 ca la Logan :icon_thumright:

Link către comentariu

Am multi colegi cu logan care au montate anvelope 195 (din diverse motive) si vin chiar bine.

Modificat de vali zak
Link către comentariu

• 2 weeks later...

salut. a incercat cinceva cu masina coborata din suspensii sa puna jante pe 16? momentan am pe 14 si vreau sa pun ceva mai mari. merg pe 16 sau pot sa ma limitez la 15? mersi

Link către comentariu

VW nu recomanda montarea de jante mai mari de 15" pentru motorizarile de : 1,4 ; 1,6 (ambele variante) ; 1,8 (ambele variante) . Pentru motorul tau deci dimensiunea maxima este pe 15" cu un cauciuc de 195/50 .

Pentru jante pe 16" doar de la 2.0 115 cai in sus .

Modificat de Tracto
Link către comentariu

Salut. VW nu recomanda. am cunostinte care au jante de 16 pe motorizare de 75cp si e ok. ai grija la aripele de pe spate daca pui de 16 sa nuti atinga cauciucul (daca ai suspensie sport).

Link către comentariu

de asta imi e si mie... ca abia bag mana intre cele de 14 (185/60/14) si aripa. cred k o sa merg la un parc de jante si anvelope si o sa fac acolo o proba sa vedem daca imi incap pe 16. mersi

Link către comentariu

Eu am pe 15 cu balon de 50 pe spate,suspensie sport si la hop-uri atinge...asa ca de 16 nu stiu ce sa zic .. trebuie sa fii atent si la ET si J-ul jantelor,conteaza mult.

Modificat de dreamer
Link către comentariu

de asta imi e si mie... ca abia bag mana intre cele de 14 (185/60/14) si aripa. cred k o sa merg la un parc de jante si anvelope si o sa fac acolo o proba sa vedem daca imi incap pe 16. mersi

Legal aceste jante nu pot fi omologate. In caz de accident chiar daca nu e vina voastra puteti sa picati de vinovat tocmai dintr-un motiv ca acesta pentru ca jantele nu au dimensiunile corespunzatoare...

Link către comentariu

ok. am inteles. atunci nu merita riscu. mersi mult de raspunsuri

Link către comentariu

Legal aceste jante nu pot fi omologate. In caz de accident chiar daca nu e vina voastra puteti sa picati de vinovat tocmai dintr-un motiv ca acesta pentru ca jantele nu au dimensiunile corespunzatoare...

Salut. jantele de R16 ti le omologheaza dar nu mai late de 7,5j parca

Eu am pe masina anvelope de 195/50/R15 cu suspensie sport si numi atinge deloc. credca daca as pune ceva de 205 latime ar atinge

Link către comentariu

Daca vrei sa omologhezi jante de 16 ar trebui sa omologhezi si anvelopele separat sau merg ambele chestii pe acelasi traseu?

Modificat de smoto
Link către comentariu

nu poti pune anvelopa de 16 pe janta de 15 sau invers deci is cam legate una de alta.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

As vrea sa stiu si eu cum fac sa pun jante mai late, in afara de solutia cu distantiere sau roluirea aripilor mai exista altceva? In momentul de fata cu 205 la cauciuc imi atinge in amortizor,precizez ca am suspensie sport. As vrea ceva 9j pe spate si fata om vedea.

Link către comentariu

195 e foarte la limita pentru 9j. Sa zicem ca pun strech,cu jante nu o sa am probleme sau depinde de ET?

Link către comentariu

Banuiesc ca depinde si ET-ul dar cred ca is slabe sanse sa atinga janta de ceva.

Link către comentariu

ET-ul este foarte important...daca tie iti atinge in amortizor inseamna ca ai et-ul mare(40,45),daca ai fi avut et-ul mai mic(15,20) janta iti iesea mai in afara si nu iti mai atingea in amortizor,insa aici apare problema aripii daca ai suspensii sport si este joasa iti freaca in aripa la curba stransa si denivelari.Oricum ai face tre sa tii cont de toate si sa le pui cap la cap:ET,J,dimensiune janta si talon cauciuc.Bafta!

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Azi mi-am pus si eu jante de aliaj pe 15".Si am pus prezoanele originale care sunt un pic conice(dar din ce am vazut pe net sunt unele care au conul mai mare) are ceva daca le las pe cele originale?

Multumesc

Link către comentariu

Azi mi-am pus si eu jante de aliaj pe 15".Si am pus prezoanele originale care sunt un pic conice(dar din ce am vazut pe net sunt unele care au conul mai mare) are ceva daca le las pe cele originale?

Multumesc

eu iti recomand sa cumperi altele conice care sa potriveasca perfect pt sigurana ta..eu cand am pus jante de aliaj cu 30 de ron am cumparat un set de 16 prezoane care intra perfect. bafta

Link către comentariu

In primul rand salut la toti..si sa va povestesc ce am patit

In data de 2 iulie 2011 pe la vreo 3:30....4...mi-au fost furate jantele...Model :borbet bs 9j pe 16 ..Sunt din mures...de pe pandurilor..vis a vis de roua(non-stop)..apropae de scoala 18...daca are cineva ceva informatii s-au intre timp..poate vor sa le vand..a-si aprecia daca m-ati contacta...Au reusit sa fure doar 3....niste ratati de oameni....Nu am avut la ele nici prezoane antifurt..nici alarma...mi-am invat lectia..dar totusi in fata blocului..la bec..mare tupeu au putut avea...Va multumesc!

e6p6foszmoh04emo8nud_thumb.jpg

nrcqln26cmc533pnl1ak_thumb.jpg

lh99ifj0jx73szgs4s6_thumb.jpg

yzo6stulfwslcspi2azw_thumb.jpg

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Eu am pe golfu meu 205/50 R15 .Sunt destul de late asa ca se cam simt denivelarile de pe sosea si nici la gropi nu amortizeaza cine stie ce.Pe viitor as incerca ceva cu balonul un pic mai gros.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salz vreau si eu sa cumpar un set nou de jante si cauciuri pt Golful 3 meu.. si vreau sa iau de 17".. eu acum am suspensii normale stock.. si jantele din stock BBS de 15"

Vroiam sa stiu daca a mai pus cineva de 17" pe golf 3 .. daca intra bine ca mie sa nu fie prea mari din cate vad eu cu ochiu asa masina mea e destul de ridicata .. in fata sigur nu ar fi probleme dar in spate cand e sa fie si oameni in masina se lasa putin..

Modificat de taz21
topic mutat
Link către comentariu

In primul rand nu trebuia sa deschizi un topic nou. Exista un topic dedicat acestor intrebari si nelamuriri denumit : "Jante si pneuri".

In al doilea rand este ilegal ce vrei tu sa faci. Dimensiunea maxima admisa a jantei pe Golf 3 este de 16" si asta doar incepand cu motoarele de 2,0 (ambele variante) in sus.

Daca doamne fereste esti implicat intr-un eveniment rutier poti fi declarat vinovat chiar daca dpdv al regulilor circulatiei nu ai cauzat tu incidentul. Iti va creste consumul si va scadea acceleratia, si nici vitezometrul nu iti va arata corect.

Sper ca ti-am fost de folos si sper sa faci o alegere buna :)

P.s. se gasesc jante pe 17 in 4 prezoane ?

Link către comentariu

da am vzt in 4 prezoane.. si am vzt poze cu golfuri care au de 17".. da bn daca asa sta treaba pun de 16" am intrebat doar nu stiam exact ca e asa nasol

scz pt topic :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!