Jump to content

2004 Passat 2,5 4motion 180cp

mariybeth66

Postare recomandată

cam asta e.... cea din poze

are 140 de mii de km din care 10 mii facuti de mine. are navi mic si, pilot automat, ..... o sa pun mai multe poze. :offtopic:

bafta

post-14860-1186663162_thumb.jpg

post-14860-1186663203_thumb.jpg

post-14860-1186663465_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

S-o stapanesti sanatos cati mai multi Km.

Mai multe detalii si poze...

:offtopic: safe !!!

Link către comentariu

Foarte frumos....ai un passat - stiu, 2004 - stiu, v6tdi cu tot ce vrei pe el - stiu.. :offtopic:

Imi place mult motorizarea si culoarea. S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina,s-o stapanesti sanatos.

Din cate stiam eu parca la pasat 2.5TDI 4x4 e de 155 cai,lafel ca si 2,5 simplu,doar la Audi 2,5 tdi quatro are 180 cp,oricum foarte tare masina

Link către comentariu

am mai pus cateva poze pe care le aveam facute ....

@Auras 2.5 TDI=150cp , 2.5 TDI=163cp iar 2.5 TDI=180cp :offtopic: bafta...m-am cam incurcat in culori... :angry:)

post-14860-1186669879_thumb.jpg

post-14860-1186669887_thumb.jpg

post-14860-1186669894_thumb.jpg

post-14860-1186669901_thumb.jpg

Link către comentariu
m-am cam incurcat in culori... :angry:)

Ti-am modificat eu :offtopic:

Link către comentariu

Bravo, frumoasa masina. De curiozitate, cit e taxa de prima inmatriculare? Ca vad ca ti-au expirat numerele de zoll.

Link către comentariu

taxa de prima inmatriculare a fost 1950 de euro pt ca e euro 4.

masina ta e cea de la semnatura?

:)

Link către comentariu

Felicitari!!! super masina,sa ai bafta de ea,multi km si fara probleme!!! sa vezi ce mult inseamna tractiunea pe 4 roti....si motoru e bestial.bafta!!!

Link către comentariu
BEUTORU IULIAN

Frumoasa foc ! S-o stapanesti sanatos ! Despre motor numai vorbim,nota 10 . Am si eu un Passat , dar 1.9 TDI si sunt foarte multumit.Imi imaginez cum fuge asta . . . :icon_thumright:

Noroc!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina dar am si eu o curiozitate.Cat iti mananca masina in afara la 120 si in oras(nu foarte aglomerat dar nici trafic lejer).Imi poti da un msg ca sunt curios daca mi-am luat teapa.Bafta si la multi kilometri

Link către comentariu
masina ta e cea de la semnatura? :icon_thumright:

Da :blink: la mine o sa fie 2440E, dar merita fiecare banut.

Link către comentariu

sal,

masina imi mananca pe oras in trafic si cu clima data drumu in jur de 9 iar cand traficu e mai lejer, cam 8,5 si la drum cam 8 ,8 si ceve depinde de mers. nu stiu exact cat consuma la 120 dar la 160 in treapta 6 imi ia 8

Link către comentariu

in ce oras stai? Nu de alta dar nu prea iese ceva la socoteala... la 160 in treapta 6 mie-mi ia 6, tie 8... dar zici ca scoti 9% in oras in trafic... eu nu prea reusesc asa ceva in Bucuresti, decat daca e trafic lejer :)

Link către comentariu

Frumoasa masina. Neagra...V6...4motion. S-o stapanesti sanatos si cat mai multi km. :) Ceva poze din interior? Detalii despre dotari? Eventual un pret daca se poate.

Link către comentariu

Nu imi vine sa cred ca consum ai.Eu daca merg ca bosorogi(in craiova care nu este ca bucuresti)nu stiu daca scot sub 10.In afara la 160 imi zicea consumul intre 8-9.Oare sa fie ceva infundat sau sa nu functioneze bine de imi mananca asa :).Ice tu cum ai scos consumul ala?

Link către comentariu

Pai pur si simplu, daca merg constant cu 160 pe bord oscileaza intre 6 si 6.4%. In Bucuresti in functie de trafic am si 14, si 7.5% cand e f liber. Media e undeva pe la 10% cred.... nu stiu f sigur... uitandu-ma pe BC, la km parcursi si la cum scade acul de motorina am impresia ca BC ma minte, mi se pare ca masina consuma (in oras cel putin) semnificativ mai putin decat zice pe BC... am facut plinul acum vreo 2 sapt si astept sa ajung pe rosu ca sa fac plinul iar si sa fac un calcul sa vad cum sta treaba...

Link către comentariu

mie cel mai mult imi plac jantele. arata super modelul asta pe passat. sper sa-mi iau si eu un set de asta pentru cauciucurile de iarna.

sa ai bafta de masinutza.

Link către comentariu

consum dupa 5000 de km acelasi motor dar de 155 cp si cutie automata 8-8,5 regim minim 100 km/h max 220, in bucuresti mers frumos 10-11, un pic calcata 13-15

Link către comentariu

sal la toata lumea si merci pt urari :P ,

nu aveam nici un interes sa va mint, dar asta e consumu. inainte sa o iau , am vb cu cineva tot cu un passat V6 163 cp dar nu 4 motion si imi zicea ca ii ia 10 pe oras sau chiar 11. normal ca m-am gandit ca mie o sa-mi iau ceva mai mult dar nu e asa. imi consuma 10, 11 daca o omor ca pe caini, chinuita rau ceea ce i se mai intampla cateodata cand nu e cumine :D.

bafta....

Link către comentariu

Si mie mi se pare un pic imposibil. La masina din semnatura, mers in oras (BUCURESTI) cu aglomeratie, stopuri, climatronic imi ia si 10% si totusi vorbim de un Golf 4. Intr-adevar nu a trecut de 10% in oras, dar totusi, tu ai passat si 4 motion. In afara am facut testul pana la Cluj si inapoi - mers tare pe autostrada - 220, depasiri, si am ajuns si inapoi in Bucuresti. Un total de 1020 km cu un plin de 55litrii. Deci undeva la 5%.

Link către comentariu
Intr-adevar nu a trecut de 10% in oras, dar totusi, tu ai passat si 4 motion.

Si 2.5...

Link către comentariu
imi consuma 10, 11 daca o omor ca pe caini, chinuita rau ceea ce i se mai intampla cateodata cand nu e cumine :D.

bafta....

... dar tot nu ai precizat in ce oras ? (sau nu am vazut eu? :blink: ) La user details nu scrie...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!