Jump to content

Der Schwarze Panzer

luc1an

Postare recomandată

am citit cu atentie tot topicu... BRavoo!!!

tine-o tot asa...vad ca se poate si tuning de bun simtz la noi ...intradevar costa mai mult :( dar asta e....merita fiecare banutz!! :(

Modificat de gabi_efi
Link către comentariu
  • Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• luc1an

124

• TIR

7

• B_U_T

7

• Ice_2k

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Fiindca am masina curata, i-am facut un set de poze.

Noutati: semnalizatoarele pe fata sunt foliate, iar mica rama cromata care ramasese a fost acoperita cu negru:

1421878869_c504924cbb_t.jpg 1422763694_987bbcf308_t.jpg 1422763308_d9fb1de0a7_t.jpg

1422807406_70f6bea38e_t.jpg 1421922325_738a5e1a7d_t.jpg

Modificat de luc1an
Link către comentariu

Foarte tare aceasta modificare a grilei. Ced ca ar da bine niste faruri smoked de la Hella.

La spate ai putea sa faci un de-badge, stema vopsita si ea iar fusta spate vopsita in culoarea caroseriei

Bafta.

Cand ai drum pe la Valcea te astept la o sedinta foto:D

Modificat de AaronNel
Link către comentariu

Sint in plan.... farurile smoked, semnalizatoare smoked in oglinzi (cind s-o mai coace portofelu...) si stema vopsita .

A, daca cineva vrea sa-si "afume" cu folie semnalizatoarele, va puteti inspira ca si mine din tutorialul de schimbat semnalizatoare de pe OEMpl.us

De asemenea, cind mai sap un pic prin gradina dupa comoara, o sa pun si niste buze ABT la bara fata.

post-13304-1190456423_thumb.jpg

Modificat de luc1an
Link către comentariu
Sint in plan.... farurile smoked, semnalizatoare smoked in oglinzi (cind s-o mai coace portofelu...) si stema vopsita .

A, daca cineva vrea sa-si "afume" cu folie semnalizatoarele, va puteti inspira ca si mine din tutorialul de schimbat semnalizatoare de pe OEMpl.us

De asemenea, cind mai sap un pic prin gradina dupa comoara, o sa pun si niste buze ABT la bara fata.

Buza ABT este vis. Simpla si de mare efect. Un prieten are aceasta buza pusa pe masina si ii schimba total aspectul masinii

Bafta multa

Link către comentariu

Masina ta arata a limuzina de presedinte :) :D :) ....super tare si ce motoras ai acolo sub capota mai rar :Driver: .Cu numerele de inamtriculare nu trebuia sa fie cu ''00'' cum spuneai intr-un post anterior? :D

Bafta si spor la modificari din astea discrete si cu gust.Poate o vede Basescu ca renunta la Golful lui de 1.6 :lol: :lol:

Modificat de 4abc
Link către comentariu

:Driver: te gandeai tu, cand am stat de vorba in parcare la omv la gara de nord, ca o sa fii asa de faims pe vwforum? :lol: :)

Link către comentariu
: .Cu numerele de inamtriculare nu trebuia sa fie cu ''00'' cum spuneai intr-un post anterior? :icon_cheesygrin:

Nr. respectiv e rezervat pt masina mea (urmatoarea) si trebuie sa ma cam grabesc

Lucian, acum arata altfel dupa ce ai trecut de epoca de crom. De pe bara spate si usi nu dispare cromul?

Modificat de DragosR
Link către comentariu

Niiice :lol:

Luc1ane azi am vazut in trafic un B6 V6 FSI exact ca al tau cu jante exact ca ale mele pe 18" :vaidecapulmeu: arata super.

Parerea e ca trebuie sa elimini TOT cromul de pe masina sa fie cu adevarat stealth!

Link către comentariu

Bre Executroane, cred ca te doare sufletul sa spui asemenea lucruri :lol:

Numai ca inelele astea sint din aluminiu si se potrivesc de minune cu micul simbol .:R de pe volan si cu bordul cu insertie din aluminiu.

Oricum, la interior ma opresc aici, nu vreau sa exagerez.

Da parca mi-as pune o pereche de zaruri mari din burete? :vaidecapulmeu:

Apropo, masina care ai vazut-o era cumva cu numere de leasing?

Modificat de luc1an
Link către comentariu

Ma doare dar inteleg ce vrei sa faci.

Eu fac referinta la cromul de pe usi, de-a lungul geamurilor, de pe bara spate.

Bagi niste fumurii inchise si esti chiar stealth :D

Eu chiar mi-as lua zaruri dar parca imi afecteaza vizibilitatea in toate partile din pacate...

Link către comentariu

Foarte de efect micile modificari. Imi pare bine ca am vazut-o si "in carne si oase" cand am trecut pe la intalnirea din Bucuresti.

Felicitari!

Link către comentariu

Cand mai ai timp sa respiri? :lol: Daca tii ritmul asta in 2-3 ani o sa schimbi toata masina :angry:

O sa mergi cu ea la RAR si o sa zica ca ai furat-o. :wub:

Lasand gluma la o parte - sunt de efect modificarile.

Link către comentariu
pinguinuldestepa

foarte tare masina, felicitari

stii ca e un spray cu lac negru pt semnalizari si am vazut niste poze.rezultatul e identic cu ce vand aia de la oempl.us .

si in legatura cu masca fata fara emblema vw am gasit pe un sait in polonia, nu mai stiu cum ii spune, dar am trimis un mail.daca imi rasp iti dau si un pret

Link către comentariu
pinguinuldestepa

http://www.golfmkv.com/forums/showthread.php?t=15760

uite aici cum au facut astia.daca stai sa citesti tot o sa vezi ca trebuie facut cu mare atentie .eu am cumparat un spray de la un magazin auto, am dat 16.5 lei pe el.dar vreau sa ma duc la o vopsitorie sa le faca aia ca se pricep.daca iese bine pun poze.

se face chestia asta la orice masina , sunt si rosii si galbene.am un prieten care a facut la un 307 la cardinal motors ct si au iesit f bine.

Modificat de pinguinuldestepa
Link către comentariu

Cred ca e mai simplu sa scoti blocul optic din spate si sa-l vopsesti pe jos, pe ziar, decit sa stai 5 ore sa acoperi capota, etc. Chiar si semnalizatoarele din oglinzi se scot, relativ usor.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Daca vrei sa vezi cum arata live cu buza ABT vezi ca am eu pe passat-ul meu :D din semnatura.

Link către comentariu

Daca ajungi prin Bucuresti, da-mi un semn pe yahoo, un PM, ceva. Altfel, cu prima ocazie cu care ajung in Valcea, ma duc direct la Nurvil sa-mi puna buza.

Link către comentariu

Volan de GTI nu am vazut in momentul in care l-am luat pe asta. Ar fi mers si unul de R32 model nou, dar tot asa era prea tirziu. Oricum sunt foarte multumit de ce am acum, mai ales ca am refolosit airbag-ul de la volanul vechi astfel ca m-a costat destul de putin toata operatiunea.

Mai jos e poza volanului nou (facuta cu tilifonu' ):

img300cy0.th.jpg

Modificat de luc1an
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!