Jump to content

Cereri manuale

remuszamfirescu
 Share

Postare recomandată

konstantynus

Excelenta carte ...Copax...ms mult este foarte detaliata si utila,totusi un manual de uitlizare ar fi mai bun ptr un incepator...poate are totusi cineva manual de utilizare pt GolfIII,....ms mult pt efort!!!

Modificat de forceturbo
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

konstantynus

Deci se pare ca in lb romana nu se gaseste manual de utilizare ptr Golf 3....poate in engleza are cineva....chiar atat de vechi sunt Golfurile 3 incat nu are nimeni un manual de utilizare.....sau nu este necesar fiind prea simple....sper sa gasesc totusi pe cineva binevoitor....plssssssssss un manual de utilizareeeeeee...mssssssssss

Link către comentariu

Salut

Un manual pentru Polo 6N se poate ?

dan [at] azparts [.] ro sau PM ...

Link către comentariu

Un manual de utilizare si intretinere in limba romana, franceza sau engleza pentru Passat intermediar (B4 - 1995) unse s-ar putea gasi? Eventual scanare dupa un manual tiparit.

PS: Le stiu pe cele de la aria Passat B4.

Multumesc,

ALEKS

Link către comentariu

E bun cel din link-ul cu fisierul de 90Mb. Este cel mai complet manual service pe care l-am vazut pentru Passat B4. Multumesc. Pe cand un manual de utilizare / intretinere (din cele standard cu care vin masinile la origine)?

ALEKS

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Aveti cunostinte daca sunt manuale pentru VW GOLF 4 VARIANT 1,9 SDI din 2001 in limba romana?

Link către comentariu

Sunt , dar pe bani...

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

Omul a intrebat daca exista de DIESEL in limba romana...si asa ceva numai la mine exista, este proaspat facut...modelele 2001-2003

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut baieti!

Un manual bun pentru Passat B6, 2006-2007 am nevoie si eu sa-l citesc cap-coada. Se poate?

Multumesc frumos!

Link către comentariu

pdf-urile atasate de aryes aici: http://vwforum.ro/index.php?showto...mp;#entry528491

sunt corupte, nu se deschid cu niciun program din pacate.

as dori si eu manualele de intretinere+utilizare si pentru casetofon vw Beta pentru Golf4 AXP, daca a reusit cineva sa le scoata intregi :offtopic:

Modificat de alios
Link către comentariu

@soila

Se deschid foarte bine cu foxit reader sau cu adobe reader

Ai niste linkuri mai jos, deşi merg foarte bine şi cele ale lui aryes13

Cass VW Beta Manual pdf

Manual intretinere G4 pdf

Manual utilizare Golf 4 pdf

@NemeSys_xxl

Ai aici manualul de B6, dar e

Modificat de Copax
Link către comentariu

oameni buni, am un golf mk2 td 1.6 81hp cu clima.

problema e cu cureaua de alternator, la care am vazut niste crapaturi destul de adanci, deci e de schimbat.

m-as baga eu sa o schimb, dar -fatalitate- cureaua de alternator e dupa cea de servo si cea de clima, deci trebuie destul de mult dat jos.

manualul de service pe care-l am nu se adreseaza unui model cu clima.

Ma poate ajuta cineva cu ceva documentatie? mersi mult

Link către comentariu

are cineva manuale reparatie/intretinere pt octavia 2?

mersi

Link către comentariu

Salut,

imi poate indica cineva unde gasesc un manual complet pentru Passat-ul din profilul meu?

Mi se aprinde un martor in bord, seamana cu cel din atasament si nu stiu exact ce semnifica. Banuiesc ca e ceva legat de placutele de frana.

Multumesc.

post-49944-1250487496_thumb.jpg

Modificat de JGD
Link către comentariu

Da, este martorul pentru placutele de frana. Manualul il gasesti in link-ul de pe topicul acesta

Link către comentariu

Dupa indelungi cautari, am gasit Manual Service ptr Seat LEON/TOLEDO !! In sfarsit! Poate l-au gasit si altii inaintea mea si exista deja linkul, dar eu nu l-am vazut pana acum. Sper sa fie de folos si la altii:

http://rapidlibrary.com/download_file_i.ph...eon-Toledo+.pdf

E super manualul de Seat, asa ceva as vrea si eu sa gasesc pentru VW Sharan/2002.

Are cineva vreun link ?

Multumesc

Link către comentariu

Multumesc mult forceturbo!

Cu siguranta placutele de frana pe spate sunt mancate. Aveti ceva recomandari pt mine?

Ce placute sa aleg, marca, produs, pret si daca stiti vreun service, mecanic bun?

Tnx,

Link către comentariu

Un manual pentru T4 din '99 aveti si pentru mine? Va multumesc.

Am la kilometraj un bec rosu, in dreptul lui 180km. Cand masina stationeaza acel bec sta aprins tot timpul. Cand merg sta aprins cel din partea opusa.

Mai observ ca in mers, se aprinde intermitent un bec galben de la incalzire bujii. De ce..:(

Modificat de NemeSys_xxl
Link către comentariu

un manual de service repair(nu de utilizare) pt polo 9n3 dupa 2006 are cineva? Mersi anticipat

Link către comentariu

Un manual de utilizare pt dtectoru radar Yupiteru SV-28R se poate ???

Link către comentariu

http://rapidshare.com/files/270465768/Volk...-_Dr.Etzold.pdf un manual in germana ...pt GOLF V si Touran ...include si circuite electrice (asta scrie pe coperta )

Nu stiu daca a mai fost postat aici, sper ca n am incalcat vreo regula, io l-am uploadat special pt forum :P

Sper ca ajuta

Modificat de beridox
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!