Jump to content

Scut motor la Golf 4

vladixus
 Share

Postare recomandată

Dupa ce ai citit topicul asta nu ti-ai facut o parere?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sigur nu l-a citit asa ca eu iti recomand scut de tabla de la odorhei . o simpla cautare pe google "scut de tabla odorhei" si gasesti numarul de tel la care sa faci comanda . numai bine !

Link către comentariu

Saibe/piulita/surub cum? Cum se poate "tine contra" la piulita? Sau inteleg eu gresit?

Link către comentariu

la scutul de la odorhei? tii contra cu o cheie (inelara sau deschisa).

eu l-am montat/demontat de mai multe ori, nu e dificil. e valabil la cele 2 dinspre spate, in fata piulitele sunt sudate de traversa

Modificat de Muale
Link către comentariu

eu am pus 2 piulite.. una sa tina surubul, si alta sa tina scutul, astfel nu e nevoie sa tii contra :)

cu saibe mari evident, sa nu se rupa prea usor daca-l tronesc

Link către comentariu

@muale - scutul de brasov - nu ma incanta acele piulite "expandabile"

@soila - la care scut ai fact treaba asta? Brasov sau odorhei

Link către comentariu

odorhei.. am pus suruburi mai lungi ca sa le fixez, si sa nu trebuiasca sa tin contra cand desfac piulita

Link către comentariu

• 4 weeks later...

bun. Nu inteleg cum se face cu piulitele scutului de la brasov.

sunt ca niste cilindri filetati pe interior, cu un "guler" la unul din capete, si niste rizuri pe exterior. Cum se monteaza genul asta de piulita?

Link către comentariu

e pe același principiu ca și holtzsurubul, îl pui în gaura și el se umfla depinde ce model ai tu... pune o poza..

s1 cm10 jellybean

Link către comentariu

Nu se umfla, ci se strange si sus si jos peste tabla din care e facut lonjeronul.

Link către comentariu

nu gasesc poza - si scutul cu piulitele le-am lasat la tzara :(

Link către comentariu

de ce nu suni/mail la firma? cei de la care am cumparat eu au f foarte amabili si au explicat ce si cum (plus poza pe mail cu instructiuni de instalare)

Link către comentariu

• 1 month later...

pana la urma a reusit cineva sa puna un scut de plastic pt diesel la benzinar? din cate am vazut partea din fata se potriveste cu scutul scurt de la benzinar , dar nu stiu daca se prinde la fix de laterale.

Link către comentariu

ca sa lamuresc problema asta pentru cei ce vor sa puna scut de palstic. Scutul de plastic de pe masinile diesel se potriveste perfect si pe cele pe benzina dar cine face operatiunea risca sa i ia foc. am intalnit un destept asa cum era si eu sa fiu si mi a povestit prin ce a trecut. am vrut sa pun de plastic pentru a proteja motorul de apa nu de pietre si pentru a nu o ingreuna. azi mi am montat celebrul scut metalic care a venit perfect si nu a micsorat garda la sol asa cum ma asteptat

Link către comentariu

Nu e vorba de prindere la ds/benzina,pt ca prinderea este identica.Pur si simplu este vorba ca motorul ds este mai ridicat ca motorul benzina si exista posibilitatea ca montand scut de plastic de pe ds pe benzina el sa atinga in baia de ulei a masinii.Exista scuturi de plastic pentru benzinare care sunt pentru masini cu cutie de viteza automatica si care au o decupatura in locul unde vine cutia de viteza.

post-64586-0-14669300-1363621174_thumb.j

Link către comentariu

in cazul meu, desi am uitat sa mentionez benzina 1.6 16valve, problema era ca evacuarea este forte aproape de scut si il topeste sau ia foc cum s-a intamplat "desteptului" mentionat mai sus. nu cunosc cum este la alte motorizari important este ca am rezolvat-o si pe asta :)

post-110752-0-91787200-1363628704_thumb.

Link către comentariu

• 6 months later...

salutare tuturor.sunt nou pe forum si as dori sa ma ajutati cu cateva sfaturi.am achizitionat de curand wv bora 1.6 benzina ,105 cp,intrebarea mea este daca a montat cineva scut metalic la motor pt acest tip de motorizare si daca da de unde pot achizitiona unul,un site de incredere.am sunat la un magazin piese din galati si mi-au zis ca nu se fabrica pt benzina ci doar pt diesel

Link către comentariu

Ai citit topicul(sau macar pagina anterioara) si n-ai gasit nicio informatie utila? 

Link către comentariu

Ady Scanteie si eu mi-am pus scut la motor dar de plastic, la servis unde l-am pus mi-au spus ca cica la cel metalic ar trebuii sa mai fac ceva modificari la masina, plus ca de unde trebuia sa-l prind era plastic si nu stiu cat de mult rezista scutu de metal pe prindere de plastic. Il am din iunie si nu mi s-a topit, are destul spatiu de aerisire, deci il poti pune fara nici un fel de retinere. Si pretul a fost bun 130 de lei.

Link către comentariu

si eu am montat scut metalic pe masina din semnatura .Face toti banii mai ales iarna .Scutul l-am luat de la Brasov (EURODEKA.RO parca era)iar sistemul de prindere in partea din spate am facut-o sudand piulite normale pe locurile respective nreusind sa expandez acele piulite pe care le-am primit cu scutul

Link către comentariu

Depinde Gabi, la mine cei de la servis au adus 3 tipuri de scuturi pentru VW Golf, respectiv Bora si doar unu s-a potrivit perfect ca si prindere, doar o gaura am dat in plus.

Link către comentariu

Pentru golf 4, indiferent de motorizare, scutul metallic face toti bani.Desi eram un sustinator al scutului de plastic, din pacate craterele din Romania m-au determinat sa trec pe cel metalic si acum mai uit la uni colegi care regreta (baia sparta).

Link către comentariu

• 2 months later...

salut

am un golf 4 2002 1,6 16v -am schimbat toate bichile de pe ea si tot se aude un zgomot ciudat in spate(sus)....amortizoare noi.e ca un pacanit de plastic

toate bucsele

eu am luat un scut de plastic,moale si "arunca " toate pietrele ....nu stiu cum o sa fie cand dau de una mai mare

Link către comentariu

• 3 weeks later...

buna baieti eu mi-am luat unul integral din metal de 2,5 cu 320 de lei si am avut inclus in el bara de fixare in sasiu plus toate suruburile si piulitele .

iti trebuie niste chei sau un elevator, o lanterna si un ajutor ca e destul de greu :icon_cheesygrin: si vreo 20 minute max

spor la treaba

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!