Jump to content

Suspensie Sport Pentru Audi A4

Ratzoiu
 Share

Postare recomandată

Salut , sunt nou posesor de A4 si ma intereseaza sa schimb suspensia cu una sport . Unele pareri spun cum ca nu e bine ptr ca imi afecteaza ESP-ul sau nu stiu ce . Ma intereseaza sa stiu daca aceasta modificare imi poate dauna si daca ar fi mai bine sa optez doar pentru ammortizoare sport !!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mikael_blue@yahoo.com

eu te-as sfatui sa folosesti doar amortizoare sport... :Driver:

Link către comentariu

De ce l-ai sfatui asa?

Nu vad ce ar avea sa dauneze din moment ce suspensia sport poate veni si ca echipare din fabrica. Mai mult ca sigur ca nu exista 2 tipuri de ESP: unul pt masini cu suspensii sport si unul pt masini cu suspensii "normale"

Link către comentariu

Merci Mikael daca ma decid doar la amortizoare oare merg cu arcuri de serie ??

eu vreau o suspensie mai rigida poate imi recomandati ceva la un raport bun pret/calitate !!

Link către comentariu

eu zic sa nu faci amestecaturi d-astea. daca vrei sa faci o treaba, ia amortizoare + arcuri. daca nu vrei/permiti/whatever, tine-o cum e acum. Parerea mea :offtopic:

Link către comentariu

eu am suspensie sport din uzina, iar pe langa suspensie masina mai e dotata si cu scut de motor din otel, deci daca te hotarasti pentru suspensie posrt eu te sfatuiesc sa te gandesti sa schimbi si sutul motor, care standard e din plastic (cred).

Link către comentariu

OK sa zicem ca ma hotarasc pentru suspensie completa sport - imi puteti recomanda ceva cu un raport cat mai bun pret/calitate ??

Link către comentariu

vezi in topicul indicat de mine. sunt detsule exemple date acolo.

Link către comentariu

nu te tenteaza suspensia sport OEM?

Link către comentariu

Ba da Ice ma intereseaza dar de unde pot gasi si la ce pret ??

Link către comentariu

pai cel mai simplu intrebi la volksman :icon_thumright:

Link către comentariu

Incearca Bilstein - recomand cu toata increderea.

Un set arcuri + amortizoare (B12 tuning kit - coboara masina cu 3 cm) costa cam 1000 Eur din cate stiam eu - pt detalii vezi www.bilstein.ro - au si magazin in Sibiu.

Daca vrei ceva mai ieftin, eu mi-am montat de exemplu H&R Cup Kit Comfort - 500 Eur (coboara tot 3 cm - acum am un spatiu de doar 2 degete de la roata la marginea aripii fata / inainte bagam mana cu totul).

Sunt foarte multumit de suspensie, dar nu cred ca au durabilitatea Bilstein - depinde si pe ce drumuri mergi, oricum o sa te zguduie mai tare.

Orice ai alege, te sfatuiesc sa nu cobori masina cu mai mult de 3 cm - altfel risti sa dai cu scutul in gropi non-stop.

Bafta!

Link către comentariu

Multumesc cred ca momentan o sa incerc doar amortizoare pe gaz care am inteles ca sunt mai rigide si daca nu o sa fiu multumit ( si maresc si bugetul ) o sa trec la o suspensie sport completa !!

Link către comentariu

• 1 year later...

Amortizoarele sport + arcuri stock le faci praf..........

Amortizoare stock + arcuri sport merge, sunt multi care au combinatia aceasta........ nu recomand H&R sunt prea tari..... recomand Eibach cu max -30mm, gasesti in jur de 200e 4 arcuri

QUOTE inutil

QUOTE / REPLAY (citatul) ajuta cand se doreste citarea unui pasaj din alt post. Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, in caz contrar este inutil si interzis de regulament.

Foloseste te rog butoanele ADDREPLY sau FASTREPLY.

Multumesc!

aryes13

Link către comentariu

Gandestete bine inaite sa le schimbi, A4 are suspensile ok pentru drumurile noaste, garda la sol este suficienta iar gropile sau denivelarile aproape nu le simti. Mai am o masina cu dotari sport (de fabrica) e joasa si arata bestial dar cand dai peste o graopa sau mergi pe denivelari este neplacut (ai impresia ca se rupe masina) sa nu mai vorbesc ca nu poti urca o burdura.

Link către comentariu

De curand mi-am pus jante pe 17" si mi se pare ca e putin ca inalta....Ma gandeam sa-i schimb suspensiile cu unele OEM sport dar nu stiu cu cat ar cobora-o...daca nu ar fi prea mult. Sau ar fi mai bine sa o las asa. Oricum la ce drumuri sunt pe aici prin Iasi doar un Q7 le-ar face fata :(

Mi-ar fi de folos o parere, un sfat ceva... Multumesc

Link către comentariu

Cam asa ar arata cu suspensie sport OEM:

post-1533-1239277181_thumb.jpg

post-1533-1239277184_thumb.jpg

post-1533-1239277207_thumb.jpg

post-1533-1239277212_thumb.jpg

post-1533-1239277217_thumb.jpg

Link către comentariu

@Yce_2k: Si cat de rigida e cu suspensiile astea sport OEM, mai ai comfort? Ca pentru mine conteaza mai mult acest aspect decat look-ul, mai ales ca in Iasi sunt drumurile foarte proaste...

Link către comentariu

Atunci ramai la suspensia normala, diferenta e cel putin considerabila ca sa nu zic mare :D (stiu ca nu asta vroiai sa auzi da' asta e, nu poti sa le ai pe amandoua :icon_thumright:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

uff Ice, am crezut ca am suspensie sport dar m-am inselat

dar nu o schimb pana nu imi face probleme aceasta, deocamdata sunt multumit 4x4 + jante de 17" si suspensia stock par OK

Link către comentariu

deci, ca sa cobori garda la sol cu vreo 3 cm, de ce ar fi nevoie?

ideala ar fi o suspensie sport completa cu reglaj pe inaltime si duritate ... dar ma intereseaza ce se poate face strict pt coborarea gardei?!

Link către comentariu

Ai putea sa incerci Bilstein B16 daca doresti sa fie reglabila dar merge si Bilstein B12

Link către comentariu

poti schimba doar arcurile daca te intereseaza doar coborarea garzii. ca variante mai ieftine exista si comprimarea arcurilor, practic strangerea a 2 spire cu o clema... sau taierea arcurilor....

Link către comentariu

zici ca merge doar cu schimbarea arcurilor?

ar fi o varianta buna ...

cam ce pret ar avea arcurile?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!