Jump to content

Senzor Acceleratie Laterala

ciobi68
 Share

Postare recomandată

Reparatia senzorului se face taind plasticul de pe partea cealalta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

m-am chinuit, am desfacut si am facut lipiturile....acum am alte erori fata de cea initiala cu "intermitent" si anume:

2 Faults Found:

01423 - Lateral Acceleration Sensor (G200)

012 - Electrical Fault in Circuit

01542 - Shareware Version. To Decode all DTCs

012 - Please Register/Activate

ma poate ajuta cineva cu o lamurire?multumesc

Link către comentariu

• 1 month later...

salut,m-am tot uitat si nu stiu cum sa dau de senzorul G200,ce trebuie sa desfac sa ajung la el?!plasticul acela de sub volan am incercat sa il dau jos da trebuie sa scot si volanul iar cineva de aici a zis ca nu trebuie sa dau volanul jos!imi poate da cineva o schema sa vad unde este situat acest senzor ?multumesc

Link către comentariu

se da capacul de la sigurante cu tot cu plasticul lateral, sa de jos plasticul din stanga, apoi cel din dreapta, apoi cel central de sub volan si se vede G200 langa axul volanului.

Link către comentariu

multumesc,am reusit sa il dau jos i-am facut cele 3 lipituri si tot imi zice ca este eroare in circuit :( .cine ma poate ajuta sa il trimit sa imi faca si mie lipiturile si apoi sa mi-l trimita inapoi?si sa imi zica si cat ma costa.salut

Link către comentariu

mai desfa-l si verifica iar ce s-a intamplat pe acolo.....

Link către comentariu

nu am desfacut definitiv placuta aia,doar acolo la cei 3 pini si am lipit cu pistolul,mai trebuia sa lipesc si altceva?

Link către comentariu

In link-ul pus de Florin iti arata exact ce trebuie facut...nu doar lipesti cei 3 pini.

Modificat de cuiuda
Link către comentariu

Nu e nevoie sa scoti placa din carcasa, se decapsuleaza (taie) capacul de pe partea cealalta, cu grija sa nu ajungi la integrat, si se refac lipiturile la acel integrat.

Link către comentariu

• 1 month later...

salutare,

am si eu martorul ESP de ceva vreme aprins, aseara mi-am facut curaj si l-am dat jos, taiat, lipit din nou integratul, pus la loc si martorul este in continuare aprins.

daca ma puteti ajuta cu un raspuns: trebuia sa se stinga martorul in bord imediat la prima cheie? trebuie stearsa eroarea cu vreun soft? sau trebuie sa fac ceva km sa-si revina de la sine?

multumesc!

Link către comentariu

nu sunt in tema cu acesti termeni, dar nu am facut nimic inainte, doar ca si la service mi-au spus ca e senzorul de acceleratie laterala G200 si trebuie schimbat... si l-am scos pur si simplu fara sa deconectez nimic (baterie sau altceva). Ce trebuie sa fac in continuare?

Link către comentariu

Cu VCDS-ul, ii faci setarea de baza. Altfel, martorii nu se vor stinge.

Link către comentariu

VCDS setarea de baza o fac la service sau trebuie sa caut o persoana cu acest soft? stiu e o intrebare prosteasca...

Link către comentariu

Nu-i bai....

setarea de baza, se face cu VCDS - interfata Vag Com - o poti face la cineva care are asa ceva - cauta la prestari servicii si vezi pe cine gasesti pe langa tine si poate sa te ajute.

Link către comentariu

sunt f suparat, a fost nevastamea la service (eu scap f tarziu de la munca) si nu au reusit sa 'stinga' martorul din bord!!!

e tot acolo!!! cred ca va trebui sa cumpar un senzor nou G200... sau o fi oare de la cablul electric ce alimenteaza acest senzor?

:banghead:

pot sa mai incerc si altceva? :tuktuk:

Link către comentariu

poate sa fie, dar ma indoiesc... era buna sa vedem si eroarea, asa cum iti apare. Au incercat sa faca setarea de baza si nu a mers.... ? sau ai tot eroare pe circuitul electric ?

Posibil sa nu fie bine refacute lipiturile.... sau mai grav - poate ai stricat ceva, cand l-ai desfacut.

Link către comentariu

Ieri dupa-amiaza s-a stins martorul ESP, cei drept s-a mai intamplat si inainte pentru cateva sute de metri sa se stinga, dar de data aceasta am facut vreo 15 km si a ramas stins (am facut probe cu butonul din bord ESP si cand il apas se aprinde imi arata ca este functional), azi dimineata la fel era stins, o fi de bine... habar n-am. :unsure: Oricum daca sta asa vreo 3 zile declar senzorul de acceleratie G200 reparat. dupa logica mea rezulta ca nu l-am stricat mai mult decat era dimpotriva integratul cu opt picioare are lipiturile facute si poate l-am pacalit.

A mai patit cineva ceva de genul acesta, sa se stinga dupa cateva zile de la sine???

:icon_bounce:

Link către comentariu

sa vedem. Sterge erorile si vezi daca se mai reaprinde, ce eroare stocheaza.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

nu s-a mai aprins martorul ESP din bord :salut: !!!!!!

multumesc fffffffffffffffffffff muuuuuult!!!! sunteti extrem de buni!

imi iubesc golf-ul, si sunt mandru de mine ca am reusit singur (cu ajutorul sfaturilor voastre). a fost un test tehnic pentru mine pe care l-am trecut cu bine :king:. E o satisfactie...

Link către comentariu

Bravo - inseamna ca ai refacut bine lipiturile.

Link către comentariu

Salut! Ma poti ajuta te rog cu setul de manuale in PDF,pentru B6 2010 Variant ,exact ca al tau? Cele postate pe forum sunt pentru versiuni mai vechi,si unele nu sunt intregi.Am un coleg care le are doar in germana si nu se descurca asa ca unele in romana sau engleza l-ar ajuta.Multumesc.

Link către comentariu

Nu am asa ceva.... de obicei, cand se doreste ceva anume, facem un extras si il salvam ca PDF.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!