Jump to content

Incuietoarea de la usa torpedou-ului

Red
 Share

Postare recomandată

Aha, asa mai merge. Acuma inteleg. :icon_thumright: Da, nu cred sa fie separat clapeta, doar cu usa de la torpedou cu tot.

La un prieten i-a iesit clapeta aia cu totul din bolturi si cand am vrut s-o pun la loc, am vazut ca de fapt are niste cleme rupte, si tot o sa iasa afara.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• C o s m i n

12

• Red

8

• Ex member

8

• BogdyS

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am sa incerc si la dezmembrari, dar e slaba sansa sa gasesc asa ceva. Asa ca voi pragati banii pentru una noua :icon_thumright:

Link către comentariu

Trebuie sa fie un Passat troznit pe undeva si poate te faci si cu un torpedou nou complet, nu numai usa! :icon_thumright:

Link către comentariu

De cutia torpedoului nu am ce ma plange. Ba chiar imi functioneaza si racirea in torpedou. Problema e la deschiderea usii. Eu ma descurc si cu ea asa, dar mai incearca si sotia sau fiul meu sa o deschida. Si, dupa incercarile lor, trebuie :P sa ma chinuiesc eu 1-2 minute sa fixez la loc manerul, ca il blocheazade fiecare data... :icon_thumright:

Link către comentariu

Da, vorba lui Bogdy, undeva trebuie sa gasesti un Passat lovit, care sa aiba torpedoul intreg. Pana atunci, umbli asa cu ea. Alor tai le explici sa nu mai umble la ea. Eu sincer, mai mult de o data, de doua ori pe luna nu deschid torpedoul.

Banii aia ii poti folosi pentru un schimb de ulei, de exemplu. :icon_thumright:

Link către comentariu

Avand in vedere ca la drum isi iau apa/suc cu ei, acolo si-l tin, ca e rece. Si, daca nu-i las, ma mai aleg si cu un misto tot drumul, ca avem masina dotata, dar nu se pot folosi aceste dotari, iar eu devin un :icon_thumright: agresiv :P

Link către comentariu

• 1 month later...

Am avut si eu probleme cu torpedoul,aveam rupt manerul si ca sa deschid torpedoul trebuia sa bag degetul si sa apas.Am dat usa jos si am defasfacut-o cu un kutter si o surubelinta, in principiu e usor doar ca trebuie sa aveti rabdare,spatele usii este lipita,ceva gen topire cu aparatul de lipit insa nu pot sa-mi explic cum.Butonul l-am gaurit, am luat un electrod l-am curatat,am taiat cat imi trebuie si apoi l-am bagat putin fortat prin gaura facut in buton pentru a nu juca, am luat un tub de silicon si am lipit la loc spatele usii,nu se vede nici o urma de fortare sau crestare in plastic.Daca aveti nelamuriri va pot ajuta.

15092007373pe1.th.jpg 15092007374yr5.th.jpg 15092007375sh1.th.jpg

Link către comentariu

Si la mine e la fel,tre sa bag degetul sa deschid torpedoul,a si din cele 2 zavoare care intra in lateral la bord mai merge decat unul,acum ce nu inteleg eu tu ai bagat electrodul prin buton :icon_thumright: si acum mai foloseti torpedoul sau l-ai facut sa se inchida si atat? pune te rog o poza cu el pus pe masina sa vedem cum arata

Link către comentariu

Torpedoul este functional, se inchide, deschide si se incuie.Poza pe masina este exact ca unul care nu a avut problema asta nu se observa nimic.El se prindea cu 2 axuri cu camse un fel de siguranta in ambele parti,iar eu nu am facut decat un singur ax pentru a nu se mai strica pe viitor.

clipimage001pt3.th.jpg clipimage001axs4.th.jpg

Link către comentariu

Multumim mult Ken !

acum ca am vazut pozele ma incumet si eu sa desfac usa torpedoului !

o sa pun si ceva poze

Link către comentariu

Usa de la torpedou se da jos greu,are vreun sistem de prindere mai special?

Zilele astea ma apuc si eu de reparat manerul

Link către comentariu

eu aveam sarit un ax din cele 2 de la maner si mi se bloca manerul.Am reusit in locuirea lui co bucata taiata dintrun cui si fara dezliprea lui doar prin scoaterea manerului.Montatul a fost mai greu dar cu rabdare si 2 surubelnite si 2 oameni am ruesit si e ca nou (stiu ca e o solutie romaneasca dar nu ma costat nimic si in plus merge foarte bine)

Link către comentariu

De parca solutia nemteasca in acest caz ar fi mai fiabila.

Link către comentariu

• 4 months later...

Salut

Stie cineva de unde pot sa imi cumpar un torpedu complet, negru, pentru un Passat B5.5

Se potriveste cu cel de Skoda Superb, sau cu cel de la Passat B5?

Multumesc

De imi pot cumpara un buton mort?

Mutumesc

Link către comentariu

Aceeasi problema am avut-o si eu cand am vrut sa schimb capacul de la cotiera din cauza unui buton defect dar si a uzurii materialului. Cel mai ieftin am gasit la reprezentanta vw.

Link către comentariu

Dezmembrari ?! Poate gasiti pe acolo ceva...e si mai ieftin ca negociezi cu cel de acolo :lol:

Link către comentariu

Ma chinui de ceva vreme

La dezmembrari nu prea au piese de interior

Ma mai chinui pe ebay, dar fie sunt alte culori, fie sunt de B5, fie nu trimit in Ro, sau nu accepta Paypal

Nu ma asteptam sa fie atat de greu de gasit

Noi nu exista decat originale

Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • 6 months later...

pentru a nu mai deschide alt topic postez aici urmatoarea problema:

am avut neplacuta surpriza ca atunci cand am vrut sa deschid torpedoul sa rupt butonul pe jumatate ca are doua balamale, in cele din urma am reusit sa deschid torpedoul dar trebuie schimbat butonul.

are cineva idee ce cod are acel buton, cum se demonteaza el?

a mai patin cineva asa ceva?

Link către comentariu

• 1 month later...

am incercat azi sa dau jos torpedoul pt a incerca sa repar manerul si am desfacut suruburile, 3 sus si 2 jos laterale dar nu iese torpedoul.

aveti idee daca mai sunt alte suruburi sau daca are pe undeva niste cleme ca nu iese.

Link către comentariu

Nu poti demonta torpedoul sau doar usa?

Link către comentariu

pai torpedoul vreau sa-l dau jos dar nu iese.

are mai mult de 5 suruburi?

Link către comentariu

multam mult.

bine ca nu am tras de el ca-l rupeam, eream ferm convins ca alea sunt toae suruburile.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!