Jump to content

Montare bara spate OE Golf GTI pe Golf non-GTI

recoil
 Share

Postare recomandată

fusta este cumparata de la midocar-vitan , este singurul tip de fusta GTI, si daca nu ma insel se mai plangea cineva de aici ca tot de la reprezentanta s-a ales cu fusta 206 cm. Asta este ... oricum nu am ce sa fac .. o pastrez asa...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kalu

42

• sol1

27

• Bobo Chill

20

• Radu C.

16

Top Posters In This Topic

Posted Images

Exact asa am patit si eu...dar eu am ales sa o dau jos, si sa o dau inapoi, era prea vizibila, parca ma calca pe creier cand o vedeam. Problema e ca si eu am comandat-o tot la reprezentanta, si acuma nu stiu ce sa fac in continuare. Probabil voi mai incerca sa comand, dar voi merge dupa fusta cu ruleta :frigbaitata:

Modificat de sebip
Link către comentariu

la mine nu au fost de acord sa le-o dau inapoi pe motiv ca ce o sa faca ei cu toate fustele de 206 cm pana vine una de 207 :( ...raman cu ele pe stoc ..ca cica nu au cum sa stie dimensiunea ei pana ajunge acolo. Ma rog asta este raman cu ea asa ... pana una alta mi-am pus si tipsurile si arata super .

Poza

Modificat de vlad-saw
Link către comentariu

vlad, eu zic sa nu lasi asa. E vina lor ca ti-au comandat ceva gresit si nu trebuie sa lasi asa. poti merge chiar si la OPC si o sa ai drept de cauza.

Link către comentariu

Pai si cum or sa-mi comande ei o fusta care sa aibe fix 207 cm ? Ca ei comanda fusta GTI , codul ei este corect ..deci este imposibil .. decat sa-si umple stocul cu fuste GTI pana o sa fie una corecta ... chiar nu stiu ce sa fac

Link către comentariu

da prietene, dar tu apelezi la serviciul cuiva in care iti pui increderea. te astepti sa primesti calitate 100% deoarece oferi ce cer ei. nu ti se pare normal sa iei ce ti se cuvine ? altfel schimba service-ul. daca vrei, ma interesez eu la focsani daca bara spate de gti care se comanda prin dealerul local vw vin asa cum mi-a venit si mie cand am cumpart-o ptr masina mea.

ne auzim

Link către comentariu

ar trebui sa o treaca la rebut sa sa o intoarca... sau...treaba lor . asta e grija ta ? tie nu tiau adus fusta buna si gata .

la mine vine numai bine... nu am avut probleme de genul asta

Link către comentariu

Pai nu stiu...dar am impresia ca dealerii au aceasi sursa de piese...si aceste fuste s-ar putea sa fie intr-un lot cu probleme. Eu cand am vazut cum arata le-am spus sa o dea jos si sa o pastreze. Au incercat sa ma combine ca asa vin toate, ca nu e mare diferenta, ca ei asa le monteaza toate...bla bla! Ii evident ca fusta nu respecta reperele, si ca e un rebut!

... pana una alta mi-am pus si tipsurile si arata super .

Ce fel de tipsuri ai pus? Stii cumva ce diametru au?

Modificat de sebip
Link către comentariu

Am luat eu saptamna trecuta fusta spate de GTI de la Augsburg (340 ron+ 24 ron capacul de remorcare) si vine la fix. Am vopsit-o tot la ei - 450 ron cu garantie, iar de montat am montat-o eu in parcare. Aparatorile de noroi le-am lasat pe cele vechi.

Maine daca am timp o sa pun si niste poze.

Link către comentariu

tipsurile sunt borla .. dar diametrul chiar nu stiu, singurul lucru pe care il stiu este ca sunt putin mai mari ca alea de gti , o sa ma interesez si-ti zic

Link către comentariu

mai mult ca sigur sunt cele pe care le avem "toti" de 57 la interior cu 76 la exterior :))

Modificat de kalu
Link către comentariu

unde ti-ai vopsit bara si cat te-a costat ?

Link către comentariu

La Augsburg Colentina - 450 ron cu garantie.

Link către comentariu

hmm...la focsani 300 ron + montaj. Ce preturi aveti acolo fratilor.

Link către comentariu

urmatoarea investitie jantele :P

Link către comentariu

• 3 months later...

Salut,

aseara mi`am montat si eu spiler`ul de GTI pe TDi`ul meu :huh:

A iesit foarte bine, urmeaza sa`i fac evacuarea si in primavara dupa ce trece iarna il si vopsesc.

Cateva poze :

post-34922-1256594299_thumb.jpg

post-34922-1256594304_thumb.jpg

Link către comentariu

s-ar vedea si mai frumos cu tipsurile puse. vad ca si la tine e acea diferenta milimetrica ca la toata lumea.

Link către comentariu

• 1 month later...

Referitor la tipsurile de GTI.....am inteles ca diametrele ar trebui sa fie 57 la partea mica si 76 la partea mare!lungimea care ar fi ideala?ca am vazut pe site la pilot si 170 si 220!is foarte derutat ca fiind din cluj nu prea am posibilitatea sa le vad inainte de a le achizitiona....cine ma poate ajuta las ruga sa ma trimita direct pe site la produsul respectiv ca tare nu as vrea sa fac o greseala!

Link către comentariu

Ambele tipsuri au acelasi diametru...iar decalajul se face din montaj, ambele avand aceeasi lungime.

Link către comentariu

ale mele sunt de 170 sigur....220 e prea mare ...

sunt bune si de 220 ...dar sunt cam lungi si vor intra mult sub masina si te vei chinui la adaptarea cu toba...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Hai ca eu am uitata sa revin cu poze pe acest topic :)

George e bine tata acum ?!

post-34922-1261606830_thumb.jpg

post-34922-1261606835_thumb.jpg

post-34922-1261606960_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte bine ti le-a aliniat. N-am vazut la nimeni sa fie montate atat de bine... :o

Radu de la Pilot ti le-a pus?

Link către comentariu

Andrei da la Pilot am facut operatiunea, sincer nu am retinut numerle baiatului...

Oricum ne`am consultat de vreo 4-5 ori pana le`a ales pozitia finala sa arate asa,

eu sunt foarte multumit de cum a iesit " interventia ".

Link către comentariu

• 2 months later...

Am incercat mai in vara sa comand fusta spate, si era mai scurta cu un cm. Normal ca am returnat-o. Acuma am fost le reprezentanta (si trec peste faptul ca tipul de la piese nu prea stia diferentele intre respectivele fuste), si de data asta mi-a zis ca imi aduce de pe o zi pe alta, dar daca e mai mica raman cu ea! Acuma intrebarea mea ii: nu pot gasi nicaieri fusta asta pe stoc, sa pot pune ruleta pe ea? :)

Modificat de sebip
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!