Jump to content

Modul comfort pt Golf 4 (pentru Cheie Briceag)

IoneLL
 Share

Postare recomandată

Asta asa e, insa nu e ceva specific alarmei. Este valabil la orice golf4. tine de modul SAFE al broastei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut , am schimbat de curand modulul de confort de la un golf 4 variant care nu avea inchidere usi din telecomanda si l-am inlocuit cu un modul de pe un golf hatchback cu inchidere din telecomanda si cand incui masina se deschide portbagajul .

Modulul care era pe golf variant este 1c0959799
modulul de pe golf hatchback 1c0959799B
ce as putea sa fac sau cum as putea sa rescriu alt soft de variant si cu ce. ms frumos

Link către comentariu

cu VdsPro, modifici adresele - asta daca ai laptop cu mufa seriala nativa plus interfata seriala.

Link către comentariu

Care este motivul pentru care nu merge activat roll up/down la o Bora 2006 din Motordiag?

2002, 2003, 2004 a mers. Cand am ajuns la Bora asta, nu a mai mers. Am incercat de mai multe ori, dar acelasi rezultat...

Link către comentariu

cine stie,,,, trebuia sa mearga.

daca nu iti merge, fa cu VDSPro si seriala.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
1.9 TDI 131cp

Salut , am citit tot topicul si nu am gasit nici o rezolvare cu acest VDS pro pentru activarea roll up la modulul 1J09591799ah am un laptop cu port serial si un cablu serial vag 409 am facut un stick bootabil in dos cu tot cu vds pe el si nu se conecteaza la modul stie cineva de la ce sa fie ? mentionez ca vag com-ul merge cu programul ei de pe cd . Rog pe cineva daca se poate sa ma ajute in privinta asta . ms 

Link către comentariu

Pe laptop trebuie sa ai win98 sau msdos pur.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Cum imi dau seama care modul comfort e pt 433 MHz ai care e pt 434 MHz?

Link către comentariu

nu are nicio importanta - merge - banuiesc ca la adaptarea unei/unor telecomenzi iti trebuie informatia.

Link către comentariu

Este vorba de un modul comfort de pe un G4 cu modul comfort 1C0 pe care nu am putut coda nici cheie de 434 nici de 433... si nu stiu pe ce frecventa functioneaza modulul.

Link către comentariu

dar ce cod are modulul.... poate nu ai putut coda, deoarece nu este compatibil, este defect sau telecomenzile au probleme.

deci, posteaza tot codul.

Link către comentariu

Asta s-a intamplat mai demult, n-am de unde sa mai iau codul modulului.

Voiam sa stiu pe viitor. Nu are legatura cu literele din coada?

Link către comentariu

pai are, tocmai despre asta e vb.....din cate imi aduc aminte, la 1C0 avem doar modulele de SUA care nu lucreaza in 433/434....

restul merg pe 433/434...

si avem si fara telecomanda - cel fara nicio litera la sfarsit.

Link către comentariu

Frecventele de telecomanda pt astfel de cazuri sunt 2: 315MHz de regula destinate pt regiunea 2 ITU  (americile si ceva insule) si 433MHz (regiunea 1 - europa, africa, ceva din orientul mijlociu). Nu stiu care este frecventa oficiala pt regiunea 3.

Este cam impropriu de zis 434MHz, pt ca de fapt frecventa reala e pe la 433,92MHz.

Repet, frecventele sunt "standardizate", dar un producator poate seta orice frecventa daca respecta impartirea din planul international al spectrului radio.

In cazul acesta, producatorul lucreaza legal si nu sunt probleme, decat de codul digital atasat frecventei purtatoare.

Link către comentariu

Se da un modul comfort 1C0 959 799 B, pe un B5.5.

Am incercat in prima faza sa codez telecomenzile pe masina. N-a mers. A luat baiatul un CCM SH cu acelasi cod, n-a mers.

Am pus modulul original si am taiat firul de antena, cel transparent, si l-am prelungit cu alt fir si l-am intins prin masina, in eventualitatea in care originalul avea probleme sau facea scurt. Am reusit sa adaptez telecomenzile pe masina.

Cand apasam butoanele de pe telecomenzi, se auzea un releu in bord si se stingea plafoniera pt o secunda ( cu usa deschisa). Daca inchideam usa, se auzea doar releul, dar usile nu se incuiau, nici nu se descuiau. Cum ma jucam eu cu telecomenzile pe afara, la un moment dat am apasat pe butonul de deschidere portbagaj si acesta s-a deschis!

Dupa asta, am deschis usa, sa vedem daca se mai aud clickurile in bord, dar nu se mai auzeau. Nici plafoniera nu se mai stingea, semn ca telecomenzile s-au desincronizat.

Dupa situatia cu portbagajul, am incercat sa codez telecomenzile din nou si a mers, dar cu aceleasi simptome. Am pus CCM-ul SH, dar cu acesta nici macar nu se codau telecomenzile.

Ce e de facut?

Link către comentariu

Ai incercat telecomenzile pe o masina buna?

Link către comentariu

Nu am facut asta, dar oricare din ele as folosi-o, rezultatul e acelasi -> ticait in bord ... deci nu cred ca de la telecomenzi e problema.

Link către comentariu

modulul confort - este defect.....

Link către comentariu

• 3 weeks later...

stie cineva sa imi programeze un CCM + ?

2012_10_15_12_45_35_15102012001.jpg

Link către comentariu

Un modul de confort? sau ce? ce e ala din poza ta?

Link către comentariu

este un modul de confort modificat care suporta adaugarea optiunilor .. dar trebuie softat

Modificat de yoh01
Link către comentariu

F l o r i n

poate cine l-a facut.... el trebuie sa stie. Altfel, trebuie vazut despre ce e vb.... modul confort original - modificat - nu este..... este unul facut, in cel mai bun caz.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

• 5 weeks later...

merci florin pt raspuns nu m-am mai ocupat de chei dar o s-o pun pe tester sa vedem ce zice --trebuie actionata telecomanda in timp ce am testerul pe masina sau arata valorile pe tester?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!