Jump to content

Alarme Alcar


papillon
 Share

Postare recomandată

Salutare.

Deoarece acu vreo 3 saptamani am fost facut ciuciulete de ploaie pana am reusit sa deschid masina cu cheia (desi am stat numai cateva secunde de cand am iesit de la adapost pana am intrat in masina), m-a facut si mai mult sa vreau sa-mi pun ceva care sa ma scuteasca de "placerea" descuierii masinii cu cheia :D . Am cautate pe net despre alarme Alcar si am gasit un model care mi s-a parut ca are un raport pret/ dotari destul de bun (Alcar H22 ). Am avut 2 masini cu alarme Alcar: o Dacie berlina- nu am avut nici o problema cu ea, a fct ireprosabil 3 ani de zile si un Cielo (era un model mai nou cu un an), dar la un moment dat a fost un scurt sau ceva de genu asta si a consumat toata bateria in doua zile, care s-a rezolvat; in rest nici cu asta nu au fost alte probleme. Vreau sa intreb daca exista printre voi posesori ai unei alarme Alcar,si daca da, ce probleme ati avut cu ele.

Sau ce stiti despre aceste alarme in ultima vreme?

Sincer sa fiu, parca as avea mai mare incredere in Alcar, decat in Maat, pt ca am vazut pe forum ca au ceva probleme (bine, nu multe cazuri, dar dau de gandit totusi).

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sa stii ca si eu am alarma alcar de 4 ani pe golf si nu am avut nici o problema cu ea. Nici nu stiu ca e acolo... Eu zic ca sunt bune, si isi merita banii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am avut in familie pe vreo 6 masini numai alarme Alcar si cu niciuna nu am avut probleme!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si eu am fost multumit de Alcar. nu mai stiu codul exact dar avea modul pt ridicat geamuri, senzor de soc si deschidere portbagaj din telecomanda.

daca e instalata corect nu ai probleme.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Buna alarma Alcar, am avut pe dacie si acum pe Octavia fara probleme. Prima a fost alcar 31 si asta de acum e 22.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca nu aveti legat si releul de imobilizare motor, totul este ok: alarma chiar functioneaza ireprosabil. Dar de cand producatorul (ROEL ELECTRONICS S.A.) a trecut la fabricarea acestora in tehnologie SMD, au cam inceput sa apara problemele. Nu de putine ori, mai ales in perioada de vara cand in masina temperatura era destul de ridicata, am avut clienti care au reclamat faptul ca desi alarma a fost dezactivata din telecomanda, motorul a ramas imobilizat de aceasta.Asta nu ar fi singura problema ce am remarcat-o la alarmele Alcar, mai sunt si altele. Parerea mea este ca modelele mai vechi chiar au fost ok, acum am indoieli in ceea ce priveste fiabilitatea lor. Si eram mare fan Alcar.....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...

Puteti posta va rog frumos schema de la H22? Am un vecin care si-a cumparat o masina cu alarma amintita,are probleme la ea si nu are schema. Hepl plsss :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

salutare...mi-a facut o firma din cluj Scanrom o oferta de 460 ron(include alarma + manopera cu garatie pe viata) pt o alarma alcar cred ca modelul H21DL...oare merita?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Dupa mai mult de 4 ani de folosinta a clacat cu succes Alcar 22. Partea frumoasa e ca in afara de comenzi aiurea reusea sa descarce bateria masinii cu succes mai ales la temperaturi scazute. Dupa ce a fost demontata de pe masina toate problemele au disparut ca prin minune.

Si ca sa nu mai prezinte interes si sa nu ia teapa nimeni de acum inainte, se pare ca producatorul, Roel, ar fi pe cale de disparitie adica adio garantie pe viata.... trebuie sa gasesti solutie de inlocuire cu alta compatibila sau adio alarma pe masina....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am un ALCAR pe o dacie din 1996 si in ca merge.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am avut alarme Alcar pe mai multe masini, atat masini personale cat si de servici. Nu am avut nici un fel de probleme cu alarmele Alcar, cred ca au fost cele mai bune alarme, dar din pacate, se pare ca au fost "invinse" de chinezariile de duzina.

Zilele trecute am vrut sa cumpar o alarma si uitati ce raspuns am primit de la firma Roel:

"Buna ziua,

Din pacate datorita scaderii drastice a cererii de alarme auto de pe piata, gama alcar nu se mai fabrica"

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!