Jump to content

Se Poate Pune Motor Diesel Pe Polo 1 Respectiv 2?


alex_zuz
 Share

Recommended Posts

Salutare,vreau sa achizitionez un polo 2 pt tatal meu si pretul la care il iau e destul de ridicol adica 300euro...si vreau sa stiu daca ii pot monta un motor diesel,gen 1.6d de pe G1 sau 1.6td de pe G2.Precizez ca nu stiu inca ce motor are masinuta acum pe ea dar stiu ca are cutie in 5 trepte.Ma poate ajuta cineva?

Link to comment
Share on other sites

Nu stie nimeni?Chiar nimeni?

Link to comment
Share on other sites

Daca ranforsezi sasiul cum trebuie, cred ca nimic nu este imposibil. Problemele eventuale ar veni de la greutatea motorului, trepidatiile lui si adaptarea sistemului de prindere pe sasiul actual. Nu stiu, insa, cat de facila este aceasta operatiune si ce costuri implica. Succes !

Link to comment
Share on other sites

Pt polo 2 chiar exista un motor diesel! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Am un prieten care a facut schimbarea si a pus un 1.6 td... sasiul rezista fff bine, numai ca trebuie sa schimbi arcurile pe fatza!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Precizari suplimentare... cutia este virtual identica cu cea a motorului "benzina" 1300, din care acesta deriva, daca nu gasesti motor "de schimb", motoare identice s-au montat si pe Seat Terra, care este mult mai usor de gasit (un derivat de Fiat Panda cu vocatie utilitara...)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

care cauta motor diesel de 1.3 1.4 de polo gaseste in brasov ..la dezmembrari auto pe fundatura harmanului..nu stiu pretul si nici nu m-a interesat ... eu am luat cutia 350ron....eu am facut 240.000 cu masinuta asta si inca mai poate..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!