Jump to content

Pedala Acceleratie


GildedBullet
 Share

Postare recomandată

Salutare. Cred ca am o problema cu pedala de acceleratie. Mi s-a intamplat de doua ori pana acum. Prima oara eram cu un amic in dreapta si am fost nevoit sa fac o plecare mai in forta (ieseam dintr-un drum fara prioritate care era in rampa) si dupa cativa km cand acceleram aveam impresia ca mi se indoaie varful adidasului cand apasam acceleratia si apoi cand ridicam piciorul de pe ea credeam ca piciorul e tot pe ea (adica se indreptase varful). Am incercat sa schimb pozitia piciorului, sa apas decat cu putin de varf astfel incat sa nu se indoaie adidasul dar aveam aceeasi senzatie. Azi cam in aceeasi situatie, cu 5 persoane inauntru, am plecat putin mai brusc. La fel...am impresia ca pedala se intareste si nu accelereaza imediat iar cand ridic piciorul cam 2 secunde nu se simte ca as fi eliberat-o, ca si cum ar ramane putin blocata. Daca opresc motorul sau stationez, la plecare mi se pare ca accelereaza iar normal. Aveti idee ce poate fi? Sper sa nu-mi faca vreo surpriza, sunt si incepator...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu ma gandesc ca probabil aveai clima pornita. De exemplu la mine cand folosesc climatronicul porneste tare greu (ma rog, fata de atunci cand nu e pornit) iar pt treptele I si II trebuie apasat mult mai tare pe acceleratie, dar din a III in sus parca nu se mai simte diferenta. Poti sa faci si tu un test sa vezi cum e cu clima si fara. De multe ori am impresia ca, conduc doua masini diferite si ma inervez si opresc climatronicul, dar pe caldurile astea nu prea il poti opri...asa ca trebuie sa ne adaptam :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, era pornit...dar cam tot timpul tin AC-ul pornit. O sa incerc si sa-l opresc data viitoare sa vad cum merge si eventual ma descalt sa fiu sigur ca nu e adidasul :D, mersi pentru sugestie. Sper sa fie doar asta.

edit:

Azi am disperat niste taximetristi (fara intentie desigur). Trebuia sa iau doua colege care au intarziat sa apara si am tras intr-o parcare si am impresia ca primele locuri erau rezervate pentru taxiuri. M-a atentionat un taximetrist ca poate imi ridica masina, i-am zis ca nu stau decat doua minute si se cam inmultisera taxiurile la intrare, am zis s-o trag mai in spate, langa celelalte masini parcate. Dar s-a aglomerat...si partea stanga era la cativa cm de un A4 (deci spate sau stanga nu mai puteam face) si in fata eram blocat de taximetristi, unii radeau de mine (vazand probabil si semnul de incapator), altii gesticulau...cam dupa vreo 2 minute s-a mai eliberat si am fugit din pacare, lasandu-mi balta colegele :D. M-au trecut toate apele cu tot cu AC pornit...Pe aceasta cale tin sa-mi cer scuze domnilor taximetristi si celorlalti soferi le cer sa aiba rabdare cu mine, daca ma vedeti in trafic :D.

Modificat de GildedBullet
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stai linistit ca toti am fost incepatori la un moment dat :D . Sfatul meu e sa fii prudent si atent in trafic pt ca unii mai incuiati la minte se uita urat la incepatori in loc sa fie mai intelegatori, si cred ca toti ne putem aminti diferite situatii mai mult sau mai putin placute :D de cand eram si noi ca tine

Modificat de Aries
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dac folosesti pantofi cu talpa moale o sa ai tot soiul de senzatii "ciudate" dinspre pedala pina te obisnuiesti. Eu zic ca macar vreo 2-3 luni sa folosesti niste pantofi cu talpa mai putin elastica ce te va scuti de multe ingrijorari.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ar fi o idee, numai ca nu prea port pantofi...trebuie sa scot costumul de la naftalina ca sa am cu ce sa-i asortez :D Am mai facut un drum asta-seara si cred ca adidasii sunt problema. Mai am cateva perechi...toate cu talpa lata. Si cu astia uneori cand schimb viteza ciup si putin frana cand vreau sa accelerez si sperii putin pasagerii. S-a intamplat de vreo 3 ori cand m-am precipitat, dupa terminarea depasirilor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am avut probleme asemanatoare. Cateodata mi se pare ca acelereaza mai prost, alteori mai bine. Mai ales dupa ce am schimbat bezina, devenisem aproape paranoic. Deh, ce sa-i faci, incepatori :D

Masina e noua la tine? O sa vezi dupa un timp ca se lasa mult de tot.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, are 2 saptamani si 1460 de km. M-am lamurit, adidasii erau de vina. Am condus azi in pantofi si nu mai aveam aceasta problema. Macar acum stiu sa nu-mi fac griji si ridic piciorul mai sus cand nu vreau sa accelerez.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!