Jump to content

Zgomot Rotire Volan Pe Loc

enricco
 Share

Postare recomandată

Salutare!

Stiu ca a trecut mult timp de la ultimul post, dar sunt curios, cum ati reusit sa va rezolvati probleme? In momentul de fata am si eu o problema care pare sa fie fix la fel ca a voastra la un Superb 1 din 2007, 1.9 TDI 115 CP (cod motor BPZ).

Simptome:

- zgomot metalic (tabla, arc, ceva asemanator) pe partea stanga-fata

- se aude rareori, dar de obicei la plecarea de pe loc + viraj stanga, dar cred ca si la viraj dreapta (parca mai rar)

- nu stiu daca e aceeasi problema, dar uneori se aude ceva si cand franez - o singura bataie, undeva cred ca pe la ~30-40km/h

- la drum lung nu am auzit-o niciodata

Recent am schimbat bratele, burduf caseta de directie, bucse bara stabilizatoare, bielete antiruliu, bielete directie si apoi am facut geometria. Am fost zilele trecute la service pentru o constatare, dar nu au observat nimic in neregula si nici cand au mers in proba nu s-a mai auzit nimic.

Am incercat sa inregistrez sunetul, dar nu as zice ca se aude chiar ca in realitate: https://streamable.com/zmc5wz - aici la 0:03

Ce parere aveti? Imi puteti da vreun sfat?

Modificat de Andrei_33
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• enricco

6

• wolfy_florin

5

• Ice_2k

3

• Marian

2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!