Jump to content

Audi A4 Quattro

Ice_2k

Postare recomandată

pretul bun zic eu, e bine ca totul a iesit cu bine:) sa te bucuri de enjel :)

Mersi frumos :P

Inelele din far cel putin sunt dementiale.

Mai sunt si altele? :nono: (nu ne intelegem :P

Link către comentariu
  • Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ice_2k

347

• Bogdan_wrc

36

• TIR

30

• mpa@tuninggarage

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Administrator

Foarte frumosi "ingerasii". Te invidiez.

Sa te tina cat mai mult.

Razvan

Link către comentariu

Stii tu ce voiam sa spun. Pe de alta parte, cum este trecerea de la Golf la A4 ??? :screwy: ... eu si intrebarile mele stupide ...

Link către comentariu
Pe de alta parte, cum este trecerea de la Golf la A4 ???

E mare diferenta dar nici comparatia nu-i tocma' corecta, A4 e dotat mult mai pe gustul meu decat era Golful :blink: Oricum, Golf-ul o sa ramana "prima iubire" :)

@MKZ thanks :D

Link către comentariu

@Ice: Frumoasa masina, sorry ca numa' acuma ma adaug grupului de laudatori, insa, nah... Mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? :huh: N-as fi postat aici, daca n-ar fi fost vorba de Awdi qwatro :D Frumusica masina, insa mi s-a parut putin cam mare pretul de achizitie. Apropo, ai luat-o de la noi sau de dincolo?

Intreb, fiindca in iunie i-am luat maica-mii un 2.5 TDI quattro 180 PS din Germania, la 88.000 cu 17.100 (bine, +TPI, +drum, se aduna...) In fine, una peste alta, masina aia ii o fiara in comparatie cu Hasi a mea (Golf V TDI de 105 PS) si mie, personal, imi cam creaza o senzatie de teama :lol: dar, daca asta a vrut, asta conduce. Am vrut sa o combin sa mi-o dea pe a ei in schimbu' lu' Hasi, da' nici nu vrea sa auda :huh:

Awdiu' seamana ca 2 picaturi de lacrima cu a ta, insa nu are "angel eyes" alea, care--parerea mea--arata extra.

Din nou, inca pe atatia kilometri fara probleme, si numai respekt.

Link către comentariu

Domnilor, angel eyes este marca inregistrata BMW. Nu le vad rostul pe nici o alta masina. Parerea mea.

Abia acum Audi incearca ceva asemanator la R8, A5, A4. Puneti-va dunga aia luminoasa ca sa fie in spiritul "casei". Audi nu se scrie cu"w" etc...

Modificat de DOM
Link către comentariu

@Bwwlan Mersi de urari :( Pretul de achizitie n-a fost mare zic eu tinand cont de anul de fabricatie si de dotari. La mine cei 16.300 au fost pretul complet, la tine 17.100 doar in germania, nici nu vreau sa ma gandesc cat a fost taxa de prima inmatriculare :(

@DOM M-am gandit si eu la asta o vreme dar tinand cont ca absolut toate firmele de tuning care fac faruri au si versiuni de faruri cu angel-eyes, am ajuns la concluzia ca angel au ajuns un "mod" de tuning care apare pe orice masina. BMW le-au inventat, tot respectul pt asta. Dar s-au raspandit mult prea mult in ultimii ani ca sa mai spunem ca este o chestie exclusiv a BMW-urilor. Cel putin asta-i parerea mea, parere de om aflat la a 2-a masina cu angel-eyes (niciuna BMW :D)

Link către comentariu
Audi nu se scrie cu"w" etc...

Hai serios??? Adica, se scrie AUDI? :huh: Nu cred!!! Te pomenesti ca acuma o sa-mi mai spui si ca nu exista Mos Craciun :(

Inca un mit daramat...

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

Mail primit azi B)

Dear Radu,

how are you?

I just wanted to inform you that the parts have been sent out today.

The forwarder is GLS, the tracking number is ***********.

You can track the status of the box under the following link:

http://www.gls-germany.com/en/home/index.html

The status will not work immediately and it may take until tomorrow.

The delivery time is between 3 and four days.

For questions contact me anytime.

Have a nice afternoon.

P.S. Believe it or not, din nou trebuie sa-i multumesc lui alexrosiu, de data asta pentru ca mi-a imprumutat cardul lui :(

Link către comentariu
P.S. Believe it or not, din nou trebuie sa-i multumesc lui alexrosiu, de data asta pentru ca mi-a imprumutat cardul lui :(

Orice pentru asa o cauza nobila :rolleyes:

Link către comentariu

ce? au venit astia cu BMW sa ne indrume pe noi? huh....unde s-a ajuns

daca tot ti-a dat cardu ...de ce nu ai zis? data viitoare sa anunti.

lol. :D

acest post este o gluma.

Link către comentariu

In week-end masina mea a beneficiat de o spalare completa a tapiseriei (plafon, usi, bord, scaune). Rezultatul este pur si simplu uimitor, masina arata ca noua! Inca nu-mi vine sa cred cat de bine poate sa arate totul. Recomand calduros tratamentul acesta pentru toti care au o masina de 3-4 ani :)

Link către comentariu

e un tip care se ocupa cu asta, lucreaza cu produse de calitate (auto-magic) si din ce-am vazut stie f bine ce face. Costul a fost de 100RON, lucrarea dureaza ~2h30 iar daca nu aveti piele, dureaza cateva ore sa se usuce scaunele daca e soare sau o zi intreaga daca nu e soare.

Link către comentariu

Sunt in cautare de jante pe 17 pt vara... ce parere aveti de aceste 2 modele? Personal tind catre primele.

post-1533-1191849611_thumb.jpg post-1533-1191849641_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

Si eu cam tot alea ti le-as recomanda.

Sunt mai elegante, parerea mea.

Link către comentariu

Primele par mai frumoase. IN plus cele din poza doi daca nu ma insel sunt replica dupa cele de pe RS4. Eu nu iti recomand replica dintr-un singur motiv: sunt jante bune dar sunt foarte grele. Oricum daca cumva iei replica sa fie italienesti. E important.

De asta m-am lovit eu la jante: si pana la urma am ajuns la ATS DTC light pe 17 care au una 6,8 kile.

Link către comentariu

@razvan Mi s-au parut mai interesante, mai ales avand in vedere ca masina mea e neagra....

@vlad Intr-adevar, m-am gandit si eu la asta... alea erau italienesti, dar nu stiu greutatea...

Link către comentariu

Da. Sunt bune dar sunt grele. De aia zic. Asa ca mai bine primele.

Acum ma gandesc: primele sunt frumoase dar nu sunt prea inchise, mai ales ca masina e neagra. Nu ar fi mai bine unele normale (ma refer la griul normal de jante)? Putin contrast. Adica ma gandeasc la masina lui Rapier, care dupa parerea mea jantele nu prea merg cum le-a pus el pe negru. Dau impresia de mici.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!