Jump to content

Rulmenti

DosarPenal
 Share

Postare recomandată

Nu cred ca mecanicul are presa de scos rulmenti. Ca pret este in jur de 130 lei un rulment marca Fag, Ruville. Poate ca, asa cum zice @valioglu, nu are rost sa ma complic...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• C o s m i n

15

• Eto

10

• valioglu

7

• johnny erasure

5

Nu mai sta pe ganduri, schimba-l.

Poate iti huruie si cel ce a fost pe masina ta peste cateva luni si mai platesti o manopera + rulment.

Link către comentariu

Pana la urma am cumparat rulment Fag, 124 lei bucata. Maine ma duc la service si il schimb. Multumesc de sfaturi. Sa auzim numai de bine.

Link către comentariu

• 7 months later...

Aveam un huruit pe partea stanga a masinii care se accentua cand viram stanga si de vina a fost rulmentul de pe aceeasi parte.

L-am inlocuit cu unul SKF care sper sa tina in ciuda faptului ca pe el scrie made in italy.

Link către comentariu

• 3 months later...

vreau sa stiu si eu daca am problema cu rulmentul sau nu.sau sa fie altceva?deci pe roata din spate pe stanga,mai exact,cauciucul,se vede ca e mai uzat pe partea din afara.iar roata e plina de praf rosiatic,brun,pe janta.nu stiu de la ce vine.dar cred  ca asa arata praful de la un rulment fara vaselina.pe alte roti nu am.am ridicat masina pe cric si am miscat roata si invartit'o.nimic,nici un simptom.nu are joc,nimic.nu huruie in mers,cel putin nu il aud eu,roata nu e blocata,nu e incinsa.cineva care a mers in spatele meu a zis ca roata aia se vede ciudat in mers,adica ar juca.dar eu am tras in toate directiile si nu se misca.nu joaca.chiar nu stiu ce ar putea fi.

Link către comentariu

Roata topaie cand ai amortizorul dus. Rulmentul nu face nici un praf pe roata, doar placutele. Mergi la service, nu te supara, dar nu ai cunostintele necesare pentru a diagnostica defectul si nici aparatura pt geometria rotilor.

Link către comentariu

nu ma supar.eu am spus doar ceea ce am vazut,ce simptome am.dar geometria nu e doar pe fata?se poate regla si pe spate?nu stiu daca ar fi de la frane,ca trebuia sa fie calde.mersi fain oricum

Link către comentariu

Nu ai ce regla pe spate. Daca roata se misca haotic, poate e deformata.

Daca sta intr-o pozitie ciudata, trebuie alta axa.

Cum a spus si Vali, du-te la service.

Link către comentariu

roata sta normal,ce se vedea era o pata de vopsea si dadea impresia ca joaca roata.roata e ok,dar nu inteleg praful,sa zic pilitura roscata,brun.o fi de la disc sau placute,eu am zs ca e de la rulment,pt ca am schimbat rola intinzatoare de la cureaua de transmisie pt ca era praf rosiatic.iar cand am desfacut rola de tot,rulmentul era fara vaselina si se mancase pe acolo.d aceea am zis sa fie rulmentul de pe butuc.mersi fain Cosmin.o sa merg la service pt o verificare mai bine.

Link către comentariu

• 2 months later...

Salut si sarbatori fericite!

Ce dimensiunie trebuie sa aibe rulmentul fata pt passat b5.5 2003 cod AVB ?

Am vazut ca sunt vreo 2-3 dimensiuni si nu as vrea sa cumpar gresit. 

Ma tenteaza VKBA 1355 de la SKF

Multumesc !

Link către comentariu

Asa am observat si eu 

Parte montare : punte fata

Tip c.v. : c.v. manuala
Diametru exterior (mm) : 75
Diametru interior (mm) : 39
Latime (mm) : 37

La un passat din 2000 ATJ nu s-au potrivit cele cu diametrul interior 39 si sunt in ceata..

Modificat de TrekOut
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!