Jump to content

Demontarea Panou Usa Fata

tonic
 Share

Postare recomandată

vazusem acum cca 1 luna pe undeva (nu mai stiu exact unde in ce topic) o descriere foarte buna cu poze despre ce trebuie facut ca sa demontezi panoul de usa.

am dat search insa nu am gasit...

ar putea cineva sa ma ajute cu sfaturi ce trebuie sa fac ca sa demontez panoul de la usa fata dreapta la O1. Mi-a cazut geamul in usa..probabil ca s-a rupt clema accea de plastic.

a doua intrebare este daca se gaseste undeva doar clema (am citit ca pe la Golf 4 exista acum de cumparat cleme de metal...oare se potrivesc si la O1?.

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cauta in sectiunea de fabia.Gasesti sigur si e cam la fel,banuiesc

Link către comentariu

am gasit ceva descris intr-un topic la fcabia...insa din poze imi dau seama ca exista diferente destule fata de panoul de usa de O1....

:)

Link către comentariu

multumesc mult.. :angry: . stiam eu ca vazusem pe undeva...

o sa ma apuc sa desfac.

Link către comentariu

multumesc mult.. ;) . stiam eu ca vazusem pe undeva...

o sa ma apuc sa desfac.

Succes, sa ne tii la curent cu ce ai facut si ce dificultati ai intampinat, sa le postam in acel indrumar...

Link către comentariu

am reusit sa schimb macaraua de la geam. am dat pe ea 225 RON (fara motoras). Din pacate tot cu acele piese de plastic, insa parca sunt mai solide (este cred italienesc sistemul...)

multumesc inca odata pentru sfaturi.

Nu am intampinat nici o greutate. doar ca s-a rupt unul din piciorusele de la suportul de tweeter.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!