Jump to content

Probleme Touran

davos
 Share

Postare recomandată

incearca sa schimbi oringurile la injectoare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Buna,

la touran-ul meu la cald, apa ajunsa pe 90 la relantii se zgaltie motorul foarte urat, merge interupt , se simte in toata caroseria,scaune, volan , este foarte deranjat si cred ca nici bine nu face suportilor de la motor. Asta se intampla daca este aerul conditonat Off, atunci cand este On merge lin, recent s-a facut o scanare / verficare completa a eventualelor erori si daca toate valorile sunt in parametri normali la VW, raspunsul primit : nici o eroare, softul este la zi , totul este in parametri . Ce sa aiba?

Link către comentariu

@fishu

Se intampla doar la o anumita viteza ca la mine (50-60 km/h) sau la orice viteza?

Link către comentariu

la mine este doar la relantii, cred, in mers nu-mi dau seama daca "galopeaza" ca vibrat nu este,  erori nu sunt, dar are legatura cu aerul conditionat, ceva ce face legatura cu compresorul de clima, s-ar putea sa fie prb mecanica si nu electrica? ciudat...

Link către comentariu

Verifica rolele de la compresor,alternator daca ruleaza usor .cand aerul nu functioneaza,este posibil sa ai gripaj la rola frei.

Link către comentariu

Va trebui sa caut un mecanic priceput. Mai aștept si alte păreri..

Link către comentariu

Scuze Fishu, nu citisem ca ai specificat la relanti, eu am fost azi la un service si se pare ca tremuratul meu este din planetara stanga,partea dinspre cutie dar sa vad daca scap doar cu capul de planetara sau trebuie planetare noua. 

Link către comentariu

buna seara,am Touranul din semnatura si de cateva zile am o problema:nu merge pompita de la stergatorele de parbriz si implicit nici bratele.Acestea totusi lucreaza numai cand masina este in miscare.Pe spate totul functioneaza ok.Stie cineva unde este "buba"

Link către comentariu

chiar nu sa mai lovit nimeni de problema aceasta........,nici un sfat

Link către comentariu

Este normal ca turatia motorului la rece sa fie la 800 rph, iar la cald pe 820-830?

Link către comentariu

Salut

Postez si eu o problema aici: Este vorba de un vw Touran 2005 1.9 tdi bkc/bxe

Cand pun contactul dupa cateva secunde (10-15) apare eroare in bord "STOP! EMPTY BRAKE FLUID SEE OWNERS MANUAL"

Am verificat lichidul de frana si e in regula( nu e sub nivel)

Am incercat si cu alt senzor pt lichidul de frana (fara nici un rezultat) de asemenea si senzorul meu de lichid de frana pe alta masina (ESTE FUNCTIONAL)

Am pus diagnoza pe masina dar nu apare nici o eroare legata de frane.

Are cineva vreo idee ce ar putea fii sau ce ar mai trebuii sa verific??

Link către comentariu

Sigur la in nivel?

Ai incercat sa completezi?

Lichidyul de frina e folosit si la frina si la ambreiaj (pompa hidraulica).

Pedala de ambreiaj e mai tare ca de obicei?

Link către comentariu

Salutare! 

Nu stiu daca postez chiar corect dar sunt in cautare de masina si m-am oprit la Touran. Familia se mareste. Prima data ma orientam catre break dar mai bine ceva mai maricel :) asa ca m-am oprit la urmatoarea masina  http://www.autovit.ro/volkswagen-touran-C34059468.html . Sunt constient ca numarul de km nu este cel real si nici nu ma intereseaza atat timp cat masina nu are probleme majore sau vreun accident major in istoric. 

Ideea este ca trebuie sa ma duc la Brasov sa o vad si chiar daca ajung la service VW as vrea sa stiu la ce altceva sa ma mai uit. Am o interfata VAG-COM dar nu am mai folosit-o de 3 ani de cand am dat Passat-ul. 

Multumesc!

Link către comentariu

Sigur la in nivel?

Ai incercat sa completezi?

Lichidyul de frina e folosit si la frina si la ambreiaj (pompa hidraulica).

Pedala de ambreiaj e mai tare ca de obicei?

Pedala de ambreiaj e exact la fel

Link către comentariu

Salutare! Am o problema, o necunoscuta dupa cum mi-au zis doi mecanici, imi pierde lichid de racire, dupa o tura de oras de cativa km trebuie sa completez, am fost la vreo 3 mecanici s-au uitat pe la motor pe sub motor, in calorifer nu da, pentru ca nu miroase, daca o tinpe loc nu gasesc apa sub ea, ea pierde apa numai in mers, cand e in sarcina. A mai avut cineva problema asta????

Link către comentariu

daca vezi ud pe cutia de viteze, verifica distribuitorul de plastic in care e montat senzorul de temperatura .

Link către comentariu

oki moose, am sa verific si asta, stie cineva ce in seama mesajul din bord cand pun contactul AIRBAG LEFT TENSIONER

Link către comentariu

Am și io un o problema la Touran, începe sa facă figuri închiderea centralizata. Ușa dreapta spate nu o mai pot deschide decât dacă acționez maneta din interior de 2 ori și apoi trag de cea exterioara și câteodată nu pot deschide ușa șoferului decât dacă închid și deschid mașina de mai multe ori. Este un modul care controlează închiderea și se schimba acela sau sunt individuale pentru fiecare ușa? Ați mai pățit careva ceva similar?

Link către comentariu

Broasca din usa trebuie schimbata,nu mai are putere motorasul sa traca o pedica,sunt uzati carbuni si nu gasesti alti,eu am patit la usa dreapta fata si am luat broasca cu 400 RON.

Tu poate scapi mai ieftin.

Dar mai intai du-te la un meserias ca la usa din spate poate sa fie sufa slabita si o mai intinde si scapi mai ieftin.

Modificat de vaallyy
Link către comentariu

Aceasta e eroarea pe vag-com

Address 42: Door Elect, Driver        Labels: 1K0-959-701-MIN1.lbl

Part No: 1T0 959 701 

Component: Tuersteuergeraet 09 0157  

Coding: 0000116

Shop #: WSC 01324 785 00200

VCID: F4E358E3EC7B

3 Faults Found:

00100 - Drivers Interior Locking Button (E308) 

008 - Implausible Signal - Intermittent

00096 - Drivers Door Central Locking (Safe) Motor (V161) 

012 - Electrical Fault in Circuit - Intermittent

00928 - Locking Module for Central Locking; Front Driver Side (F220) 

008 - Implausible Signal - Intermittent

si mai am una, ceva legat de bujie nu?

Address 01: Engine        Labels: 03G-906-016-BKD.lbl

Part No SW: 03G 906 016 HK    HW: 028 101 225 1

Component: R4 2,0L EDC G000AG  7000  

Revision: 12345678    Serial number: VWZ7Z0E2078069

Coding: 0000078

Shop #: WSC 07950 995 88944

VCID: 73E1DBFF6975

1 Fault Found:

17055 - Cylinder 1 Glow Plug Circuit (Q10): Electrical Fault 

P0671 - 000 -  - 

Freeze Frame:

RPM: 819 /min

Torque: 50.0 Nm

Speed: 0.0 km/h

Load: 0.0 %

Voltage: 14.06 V

Bin. Bits: 00001111

Temperature: 14.4°C

Bin. Bits: 10110000

Readiness: 0 0 0 0 0 

Modificat de YoYo_man
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut, Sunt nou posesor de touran 1.6 FSI, nu stiu daca postez corect aici, dar daca ma puteti ajuta , am aprins becul galben in bord, Check engine, am fost la un prieten care are tester si mi-a aparut urmatoarea eroare:

Address 01: Engine        Labels: Redir Fail!

Part No SW: 03C 906 056 AM    HW: Hardware No 

Component: MED9.5.10       G00 6097  

Revision: 00000000    Serial number: VWZ7Z0D0753336

Coding: 0000072

Shop #: WSC 01324 785 00200

2 Faults Found:

17811 - EGR System: Regulation Deviation 

P1403 - 008 - Implausible Signal

17446 - Heater Control Circuit for NOx Sensor: Open Circuit 

P1038 - 004 - No Signal/Communication - MIL ON

Readiness: 1110 0101,

A mai avut cineva problema asta pe motorul asta?, din ce mi-a spus omul, prima problema este de la EGR, se poate curata sau trebuie sa caut altul, a doua problema este de la senzorul de noxe aflat sub masinain partea dreapta, mentionez ca am desfacut toate mufele si le-am dat cu WD40, dar degeaba.

Any help?
Multumesc.
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am navigatie pe touran si cand bag in marsarier  pe navigatie imi apare negru si scrie cam.   Probabil nu am camera pentru a filma in spate. Stie cineva daca camerele sunt universale si se pot potrivi la orice model si cum sunt puse firele pentru a ma uita daca trebuie doar camera sau si alte legaturi?

Link către comentariu

Ai navigatie da de care?Rns 510 sau e clona ca asa pe ghicite nu stim.

Link către comentariu

Iti merge camera after. Vorbeste cu akaiu sau colegu muzica de pe aria vanzari si te pot ajuta ei cu camera marsarier si poate si montaj

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!