Jump to content

Demontare Ornamente Geamuri ..a4


miezu11
 Share

Postare recomandată

A mai demontat cineva ornamentele de geamuri?....eu pe masina le am negre si vreau sa le vopsesc cromate......este vorba de periile de la geamuri care banuiesc ca se dau jos usor cat si de partea superioara care cred ca sunt prinse in suruburi !?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Trebuie sa dai jos capitonajul de usa apoi geamul (daca nu ma insel) ca sa poti avea acces la suruburile cu care este prinsa peria de geam. Cu alte cuvinte trebuie dezechipata usa.

Multa bafta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Anul trecut la Passat B.5 am fost nevoit sa schimb ornamentul de la usa dreapta fata pentru ca se ondulase si numai etansa(dupa ploaie gaseam apa intre prag si usa).La service ma asteptam sa fie demontata tapiseria usii,dar l-am vazut pe tip cum a scos ornamentul pur si simplu tragand de el.Interesant este ca nici la montare nu a demontat ceva.A sters bine marginea superioara a usii,a dat cu putin sapun si a pus ornamentul prin culisare+impingere :Driver: Ornamentul este si acum bine merci la locul lui.

Am aflat ca manevra asta este valabila in cazul B.5 (in cazul B5.5 fiind necesara demontarea tapiseriei).(Probabil datorita ornamentului cromat ?)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Omul are Audi. La Audi se da capitonajul jos.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca reusesti sa dai capitonajul de la usa jos mar interesa si pe mine cum ai facut.eu am incercat si are doar 1 surub in manerul de la usa si mia fost frica cao sa rup ceva daca o sa trag de capitonaj de unde nu trebuie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 8 years later...

Salut, va rog, am scos periile interioare de la geam (Audi A4, B7) si nu le mai pot monta inapoi. Nu am desfacut fata de usa. Am fost la dealer, dar nu mi-a placut ce am vazut (sa zicem ca sunt eu prea pretentios). Ma puteti ajuta ? Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!