Jump to content

Intra apa in masina

b5mircea
 Share

Postare recomandată

pictoru. Te felicit ca ti-ai rezolvat problema si mai ales ca ai descris-o si pentru noi, e prima oara cind cineva scrie de acea gaurica (cel putin eu nu am mai citit de ea).

Modificat de pistay
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

A, stai ca m-am prins. Tipa din avatarul lui acoperea gaurile, de-aia nu le vedeam... :P

Link către comentariu

Salut...aceiasi problema o am si eu cu un passat din 2002 de vreo 2 luni stau cu apa in masina si nimeni nu stie de unde si cum ajunge acolo ...am disperat..nu mai stiu ce sa fac! am apa doar in partea dreapta spate...si in portbagaj in partea stanga dedesubt de trusa medicala! am desfundat canalele de la usi ...are niste dop`uri acolo era plin cu pamant ..dar am obs ca degeaba am facut si asta ca nu era asta motivu ...posibil sa fie cu acea teava de la AC ..? Multumesc

Link către comentariu

Ma iertati ca intervin, dar ati aplicat si restul sfaturilor din topic?

Link către comentariu

Da :) tipa se vinde optional  la passat pentru cine vrea.... nu se vad acele gauri pentru ca sunt obturate din fabrica si vopsite , la mine, banuiesc, ca  cea din stanga era fara chit, pentru ca vreun mecanic sau cine stie cine (am luat masina SH) a facut parghie  pe acel loc si s-a desfacut chitul. Imi pare rau ca nu am poze  dar o sa fac cateva ca sa isi dea lumea seama cam pe unde e  buba!!!

Modificat de pictoru179
Link către comentariu

Imi pare rau ca nu am poze  dar o sa fac cateva ca sa isi dea lumea seama cam pe unde e  buba!!!

Si eu am ceva probleme cam in aceeasi zona. Gaurile de care zici sunt sub aripa, sau cum ai acces la ele?

Link către comentariu

deschizi capota masinii, la coltul parbrizului jos, este o gaura care probabil nu o vei observa daca e chituita si vopsita....daca nu ti-ai schimbat parbrizul masinii si e cel original mai mult ca probabil nu ai aceasta gaura , pt ca din fabrica ea e chituita si vopsita, nici nu vei remarca prezenta ei. este chiar dupa balamaua capotei, langa coltul parbrizului, cel mai bine e sa pui pudra de talc pt bebelusi pe toata marginea parbrizului, inafara si din interiorul masinii sa sufli cu compresorul, ca asa scoti din calcul parbrizul. Iti mai raman: scurgere AC infundata, sigilare carcasa de filtru abitacol si ECU cu silicon, desfundare scurgere apa de sub baterie, sigilare usi interior.....e bataie de cap...eu am luat totul babeste prin eliminare fiecare dintre partile enumerate mai sus si la fine s-a dovedit a fi nenorocita aceea de gaura de diam unei tigari....Spor la treaba si drum fara evenimente!!

Link către comentariu

• 2 months later...

Salutare

Am descoperit ca imi intra apa pe la usa stanga fata. Am folosit silicon din belsug pt a sigila placa acea de metal de pe interior de usa. Totul pare bine si frumos pana acum. Am studia insa un pic problema sa vad cauza si am descoperit ca intra apa pe langa geam si lamela orizontala de cauciuc din exterior. A vazut cineva asa ceva?

Mersic

Link către comentariu

E normal sa intre pe-acolo. La toate intra. Tocmai de-asta trebuie foarte bine sigilate acele panouri.

Link către comentariu

In cazul asta stau linistit. Sper sa nu strice nimic prin interior pe acolo.

Link către comentariu

De-asta exista scurgerile de sub usi.

Trebuie doar sa te asiguri ca nu sunt infundate.

Link către comentariu

Scurgerile sunt OK. Acum o luma am schimbat broasca, am curatat interiorul si am dat un strat de Valvoline Tectyl.

Link către comentariu

sal .... am si eu tot aceeasi problema ca imi intra apa in masina in dreapta soferului si spate dreapta pe mocheata . dupa ploile astea aveam mocheta uda. am curatat la filtru de polen ca aveam mizerie si scurgerile de la baterie????? de la ce poate sa fie am mai urmarit topicul de apa in masina si am mai vazut cu scurgerile de la usa (nu stiu care sunt)niste poze pls care ma poate ajuta si sa dai cu silicon la usa ????? va rog cu niste poze pls

Link către comentariu

S-a mai explicat sa verifici panoul zincat ce tine macaraua. Are o garnitura care nu intotdeauna inchide bine.

Ai demontat tapiteria sa verifici???

Ce-i asa mare inginerie?

E atat de greu de cautat poze: http://vwforum.ro/topic/57077-diy-instalare-difuzoare-in-usile-din-spate/

PS: si vezi ca Passat din 99 e B5, nu B3.

Modificat de C o s m i n
Link către comentariu

Aceeasi operatiune de etanseizare a panoului metalic de dupa fata de usa am facut si eu... Inutil ptr ca continua sa imi ploua in masina...tot pe undeva pe la cheder...Am desfundat cat am putut scurgerile din usa,dar ma depaseste...ori nu s-a etanseizat cum trebuie cu siliconul acela sanitar...Chederul este umed cand ploua,asadar in mod logic se scurge imediat de sub fata de usa pe cheder,apoi prin el in interior...O sa ma reprogramez la o reetanseizare mai temeinica a acelui capac de tabla.

Modificat de mishulake
Link către comentariu

Siliconul ala nu e prea bun pentru asta.

Cel mai bun era silicon de parbrize sau mastic de etanseizare pentru portierele de bmw. Ala nu mai curge in veci.

Link către comentariu

Am priceput Cosmin!...Voo cumpara asa ceva cu proxima ocazie...De altundeva, nu vad sa se poata infiltra apa...

Link către comentariu

De care portiera e vorba? De obicei ramane umeda mocheta si in sus, spre cheder.

Link către comentariu

Portiera dreapta spate... Sigur se prelinge pe undeva pe unde siliconul sanitar nu a etansat...Multumesc foarte mult ptr indrumari!!!!:)

Link către comentariu

Misule. Deschide usa mare (cu problema) si roaga pe cineva sa toarne apa la baza geamului in timp ce urmaresti parte de jos a usii spre interior si ai sa vezi ce si cum. Daca o sa ti se prelinga apa pe langa fata de usa, atunci ori ai probleme la etansarea fetei metalice ori la difuzor. Daca ai umblat recent la difuzor si nu l-ai prins bine se poate sa iti intre si pe acolo. Eu am etansat fata metalica tot cu silicon universal si nu am probleme. Bafta.

Link către comentariu

Multumesc inca odata Planetara!...Asa voi face..

Link către comentariu

Sal din nou. Am revenit tot cu aceeasi problema ca am mocheta uda dreapta pasager si spate pasager. Am verificat scurgerile de la baterie de la usa am demontat usa si am siliconat placa metalica.... :(:(:( nu stiu ce sai mai fac. Mentionez k usa a fost schimbata in urma unei tamponari cu unu si am schimbat usa.poate sa nu fie centrata bine si nu mai calca bine chederul. Am observat in timpul mersului cum se prelinge cate o picatura intre cheder si usa.....?????

Link către comentariu

Usa aia clar nu calca bine peste tot pe cheder.

Nu cumva ti-a strambat si stalpul sau pragul?

Link către comentariu

Hallo! Am apa in masina dreapta fata, spate si portbagaj. Am verificat scurgerile fata de la trapa. Ambele erau infundate. Pe cea din stanga am reusit sa o desfund. Pe cea din dreapta nu. Problema e ca la cea din dreapta, tot insistand la dopul de cauciuc de scurgere de sub balamaua de sus a usii am scapat dopul in interior (in "stalp"). Pot sa mai recuperez acel dop? E complicata operatiunea? As dori sa merg la un service sa cureze toate gurile de scurgere ale masinii. Va rog sa-mi recomandati un service in Brasov. Multumesc 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!