Jump to content

Golf R32

r32cah

Postare recomandată

Salut sunt posesorul golfului r 32 singurul golf 5 rosu.Am cumparat masina nu pentru marca ci din dorinta de a avea o masina buna pt tuning.Fata de altii eu nu visez pun in practica nu tin masina in garaj ka altii ci ii rup diferentialul in doua la curse .pt toate astea nu dorm ka altii pe forum ci muncesc .Se vad visatorii care habar nau cum se cumpara la ce preturi si discauntul la plata lichida .Eu am fost corect nu m-am laudat n-am pus poze de copii este doar o masina de 32000 cip si nu un supercar.Am fost dezamagit de masina pt c-am coborat dintr-un Mustang Cobra din 2000 .

Pe forum am crezut ca voi gasi un sprijin .Pe 15 plec la Oradea sa vad cum trage .Nu stau in fata calculatorului vorbesc deschis dar se vede ca va plac pozele si copii care stau ore si se gandesc cum sa scrie cand va fi mare ce masina va avea.

Link către comentariu

Eu iti scriu acelasi lucru pe care ti l-am spus si in topicul inchis: pe rosu arata foarte bine. Tu trebuie sa realizezi ca aici fiind forum VW sunt multi pasionati ai marcii, si pentru multi dintre ei (si pentru mine la fel) R32 nu e o masina banala ci un obiect de cult. E bine ca ai curajul si banii necesari sa te avanti in tuning de anvergura asta, dar din cauza ca spui ca esti dezamagit de masina superi pe multi care ar da orice sa o aiba.

Mai in general aici discuta oamenii care au masini din grupul VAG probleme tehnice si diverse solutii...eu n-am vazut minori cu vise marete care sa abereze, si oricum ai vazut ca totul e destul de strict moderat.

Te felicit pentru masina si pentru ce vrei sa faci din ea, personal eu n-as rupe-o la curse ,dar desigur asta e optiunea fiecaruia.

Spor la modificat.

Link către comentariu

caterinca :D

apropo forjatorule cum ai ajuns la 287cp?

ps : s-o stapanesti sanatos e marfa masina

Modificat de zGb
Link către comentariu

Pe forum am intrat pentru ajutor nu pentru pierdut timpul .Din ;filtru ,soft,catalizator,limitarea am scoso pt,,launch control''.

Am cumparat masina in locul unui Corvette 4, iar pt golf am fost convins nu-mi pare rau dar inca la noi nu stiu de ce nu acceptati nimeni nu aduce .monteaza si garanteaza modificarile.

Link către comentariu

cred ca in toata perioada in care am vizitat forumul asta n-am vazut om mai suparat pe viata si pe gramatica decat tine.

pun pariu ca esti unul din cei cu "mii de perechi de Naic " ce danseaza pe manele.......suparat esti frate.

scuzati offtopic-ul.

Link către comentariu

Se pare ca nu ai inteles rugamintea noastra legata de folosirea unui limbaj corespunzator, limba romana, minim clasa a VIII-a (gramatica si literatura).

A doua problema este faptul ca ne tratezi cam de sus si pana acum iti faci o imagine plina de "impresii" (ca sa folosesc jargonul potrivit).

Daca doresti sa ai o sedere placuta in aceasta comunitate, trebuie sa faci niste schimbari legate de comportament, limbaj si atitudine.

Bafta.

Link către comentariu

Azi am coborat dintr-un CaymanS si m-a convins ca golfu diesel e mai economic dar nu inteleg de ce pe Otv nu baga astia filme cu indieni ca astfel poate intru si eu intr-o combinatie sa iau un detector cand amicu meu avocatu are doua bucati la fel si cand ajung la 50 de ani sigur dau in prumut 2-3 milioane!

SA TRADUC.....

R32 e o supermasina pentru astia mai simpli asa ca noi... asa ca relax man... viata e scurta si e pacat sa o traiesti incruntat ca face rau la dictie!

Sa o stapanesti sanatos (daca chiar o detii) si sa te bucuri de ea!...

Modificat de TOXIC
Link către comentariu

:( Sunteti tari ,nu toti dar chiar va-ti luat masini benzinarii ,ma refer sa va uitati in oglinda.

Nu am vazut decat rautatii din partea unora care au cumparat masina pt garaj si traiesc prin prisma altora.

Link către comentariu

De curios,de unde esti? :( oricum,felicitari pentru masina!

Modificat de homeboy
Link către comentariu

Cu greu m-am abtinut pana acum sa postez pe ambele topic-uri, dar pur si simplu nu mai pot fratilor. OMFG MA SPARG DE RAS la fiecare post al domnului r32cah :(

In alta ordine de idei, ca sa nu fiu total off-topic, superba masina pe rosu, cred ca da cel mai bine culoarea asta pe un Golf 5 (si eu tot rosu am).

Link către comentariu

Medicamente , medicamente :P

Frumoasa masina!

Sa o stapanesti sanatos! In rest NO COMENT. :(

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

ba nu fiti rai

lasati omul in pace! ............ ESTE GABOR! este de inteles =))

oricum din nefericire pt el chiar nu ii trage masina!

Link către comentariu

Ati inteles ceva din post-urile stimabilului?

Nu stiu de unde a 'aparut', dar...whatever..enjoy :(

Link către comentariu

Salut sunt posesorul ventoului 1,8i singurul vento albastru.Ne pui

Link către comentariu

Per total o masina foarte frumoasa. Ii sta foarte bine in rosu, insa are un defect major poate...propietarul...Asta e o masina pe care noi o visam sa o avem in garaj, o masina pe care o respectam, o masina cu traditie. Ai grija de ea si nu ii strica imaginea.

Link către comentariu

Cata caterinca in topicul asta...cred ca ar trebui inchis; sau vreti sa ne mai delecteze domnul cu 'cahul' lui de r32?

Ori isi bate joc de noi toti, ori chiar o fi...no comment :) :)

Link către comentariu

Si totusi din ce oras e ilustrul nostru necunoscut ??? Ca daca e din Bucuresti e imposibil sa nu-l fi vazut cineva pe singurul R32 care este rosu care este a lui care nu il tine in garaj care se duce la curse cate 2 ore care ii rupe diferentialul care ne face pe noi (dupa sau linga blocurile gri) care le modifica profesioneste (sau profesional ca nu's cum se zice) care .... ma duc sa mai iau o gura de fan ca ma izbit o plictiseala de vrajeala de nu se poa '

Va urez un CARE ESTE cat mai placut !

P.S. Noi de ce nu vede Golfu asta pe strada .. oare este asa de Laser ? (n.n. - Laser = fff beton )

Link către comentariu

masina arata bine, dar din pacate multa lume zice ca nu targe la cat e laudata aici

p.s. masina e in bucuresti am fazuto prin trafic, dar nu rupea diferentialul

Link către comentariu

homeboy : Sa nu uitam de mileurile de pe bord si cruciulitele reprezentand vreo 10 religii.

Link către comentariu

sorry mi s-a dublat postul :)

Modificat de cipos
Link către comentariu

caruta are numere de bucuresti, mai exact B60CAH si poate fi intalnita cel mai usor noaptea pe magheru

in seara asta ne distram, maine facem curatenie.

atentie, ne distram, glumim dar nu parasim incinta.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!