Jump to content

Uscator + Compresor

rararara
 Share

Postare recomandată

Am un Polo modelul cel mai nou, 1.4 75 CP benzina, si am inceput sa am probleme cu aerul conditionat. Pur si simplu nu mai baga aer rece. La service mi-au spus ca s-a blocat uscatorul si asta a dus la defectarea compresorului (sau invers ...). Imi poate cineva explica cum functioneaza chestiile astea si care a putut fi cauza defectiunii? Pur si simplu piese proaste? Masina are doar 1 an vechime!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

Daca masina are doar un an, nu este in garantie?

La ce service ai fost? Mergi la o reprezentanta si solicita sa iti remedieze defectiunea pe garantie.

Link către comentariu

Este in garantie dar eu ma intreb cat de normal e sa se intample asta la o masina de 1 an. Si eram curios cum functioneaza compresorul si uscatorul ala.

Link către comentariu

Ok, stai asa. Spune-mi te rog (rararara) de unde esti si la de dealer ai fost.

Asta in primu rand, in al doilea, este foarte posibil ca, cauza sa nu fie nici pe departe ce te-au mintit aia, auzi "uscator", :) ma rog; sant sanse foarte mari sa fi ramas fara freon, din mai multe motive, ori din cauza unei fisuri, ori pur si simplu pt. ca nu au pus suficient din fabrica (se procedeaza).

Daca este vorba de reincarcare cu freon (in ciuda faptului ca are doar un an deci :D ) si cei din service zic ca trebuie sa schimbi nu stiu ce piesa, mai dute si la alt service si vezi daca chiar trebuie schimbata acea piesa, ca asta e o practica frecventa in service-urile reprezentantelor.

All the best.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!