Jump to content

Toyota Auris Vs Golfv

DanTra
 Share

Postare recomandată

• Administrator

Am vazut intr-un AMS (parca) o comparatie intre Auris benzina si motorina si Astra (benzina) si G5 (motorina)... motoare echivalente (1.6 d vvt-i la 1.6 - benzinarele si 2.0 D4D la 2.0TDI- motorina)... voi lasa la o parte benzina si raman la ce e in mana... adica Auris si G5... Concluzia lor era 1 si singura: vw bate cam la tot... inclusiv pret, believe it or not... motor, tinuta de drum, confort, ergonomicitate, samd...

Conducand o Toyota zi de zi, nu pot spune decat ca este o masina arhi suficienta.. dar atat...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rvacaru

22

• razdan

13

• 4abc

12

• virgilius23

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

...Motorul e mult prea zgomotos pentru mine si interiorul mult prea anost ;)

Poate, dar pentru cine este interesat in primul rand de stabilitate pe viraje, G V sta mai bine decat Aurisul si chiar decat O II, chiar daca aceasta din urma are la baza tot platforma PQ 35. ;)

Link către comentariu

Posibil, dar la cate viraje iau eu la limita.... prefer celelalte atuuri :)

Link către comentariu

aici un versus Toyota Auris v Honda Civic v Ford Focus v VW Golf

verdictul:

"Toyota had one aim when developing the Auris: to make it the world’s best family hatch. But it’s missed that target. Each rival here tested the newcomer in a particular area – the Honda Civic has unrivalled design and packaging, the Ford Focus the best ride and handling, while no other hatch is as well built or classy as the VW Golf. The Auris was found wanting in each department."

Link către comentariu

godaro, am ramas blocat cand am citit postul tau... sper ca te simti bine si esti OK... tu sa spui ceva pozitiv despre VW? Sunt uluit..

ia-o ca pe o gluma :).

Link către comentariu

pina la urma este alegerea fiecaruia ... cred ca mai mult dupa gusturi.....sicer sa fiu pina sa o conduc pe a nasei eram un pic cam rezervat in a spune ceva contra toyotei...imi luase si mie ochii...dar dupa ce ma suit si am condus-o , cind eram la volan mia aparut un suris in coltul gurii, ptr ca facusem alegerea cea mai buna din pc meu de vedere..... si anume GOLF V

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!