Jump to content

Solicit Traducere

KRAKEN
 Share

Postare recomandată

Am nevoie sa m-ajute cineva sa-mi traduca ce scrie p'o cutie de adeziv germana. :Driver: Nu stiu ioc si cica e pentru etansari de metal.. :Driver:

Marfa se numeste Bostik, 1475 mit Boscodur fur kunststoffe mit Metall und anderen. :Driver: Sa zica cin' se pricepe la germana nemteasca, ii trimit pa pm ce scrie si.... :Driver:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

forumist tacut
Am nevoie sa m-ajute cineva sa-mi traduca ce scrie p'o cutie de adeziv germana. :huh:

poti sa-mi trimiti pe pm o poza cu cutia ... rrr... mai exact cu scrisul de pe cutie :) - si traduc.

Sau poti sa scrii tu ce scrie acolo <===> (daca si numai daca ;) ) poti sa scrii cu umlauturi :huh:

Hihi... o sa patzesti ca mr.Bean cand te apuci de lipit dupa traducerea mea... :huh: loool ... nici nu vreau sa ma gandesc :lol: :lol: :lol:

Link către comentariu

daca inca nu ti-a tradus nimeni ... da incoace ca prietena mea e sasoaica ... shtie "pe germana"

Link către comentariu

Mei, o sa iau cutia la net, ca sa fiu 100% :) sigur ce scriu si dau mesaj cu scrisu". Multumesc!. Nu o am aku' la mine! :)

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Am nevoie sa m-ajute cineva sa-mi traduca ce scrie p'o cutie de adeziv germana. :D Nu stiu ioc si cica e pentru etansari de metal.. ;)

Marfa se numeste Bostik, 1475 mit Boscodur fur kunststoffe mit Metall und anderen. :) Sa zica cin' se pricepe la germana nemteasca, ii trimit pa pm ce scrie si.... :D

daca nu ai inca traducerea, trimite pe mail sau scrie exact textul in germana si se rezolva.

Vorbesc gemana bine si ma pricep si la termeni tehnici

Link către comentariu

Mei, mi-a... cineva la Bran..Mersik muuult la totzi care.... :)

Link către comentariu

anytime for anyone :)

Link către comentariu

• 11 months later...

Salut! se mai uita cienva pe topicul asta?

Am si eu nevoie sa stiu ce inseamna Propozitia de mai jos - e de pe mobile.de pentru o masina Sh.

Contextul ar fi : Vehicle Description:

EXPORTPREIS:6500, EURO-4, NAVIGATION SYSTEM mit MCD, KLIMAANLAGE, SITZHEIZUNG, LEDERLENKRAD, BORDCOMPUTER, ELEKTRISCHE FENSTERHEBER(vorne+hinten), RADIO-CD, ELEKTR.AUSSENSPIEGEL, ZV, SCHEKHEFTGEPFLEGT, SEHR GUTER ZUSTAND, 1-HAND, Irrt

Link către comentariu

Pret de export: 6500, EURO-4, Sistem de navigatie cu MCD (ce o fi MCD nu stiu ;)), Instalatie Clima, Scaune incalzite, volan de piele, computer de bord,

geamuri electrice, RADIO-CD, Oglinzi retrovizoare electrice, ZV ?, SCHEKHEFTGEPFLEGT ??, primul proprietar, exclus intermediari sau "tzepari" (cam asa s-ar traduce ultima bucata).

Sper ca e folositor :D

Link către comentariu

Sistem de navigatie cu MCD (ce o fi MCD nu stiu :rolleyes:),

crez ca Multi Climax Direct! :beer:

Link către comentariu

Merci mult! eu gaseam fel de fel de alte treduceri pe net dar asta imi place cel mai mult "Irrt

Modificat de Aditu
Link către comentariu

• 1 year later...

Revin cu soliocitarea, imi trebuie o traducere mica-mica, pentru a-mi da zeama cum sunt firele la o apr. electronica...E din hanbuch de wartburg...o sa pun lincu'.. :D

Link către comentariu

http://vwforum.ro/index.php?showto...20&start=20

asta e lincu'...la postul 29, si cartea e in postul 31.... :D ..la pagina 8, imi trebui esplicatia de la bild E1, la pag. 9, de la bild E2, si la pag. 10, explicatiile date in cap. 3.1.1.2, e in partea dr. a paginii...

mersi mult ...

Modificat de LIVIU/RATB
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Mai da nu gasesc paginile alea de care zici, e doar cel in ungureste. Vazui postarea si m-am gandit sa scriu aici sa ramana si pentru posterioritate da daca nue nue. Hai ca rezolvam :D stii tu

Link către comentariu

• 2 weeks later...

pe Google traducerile sunt cel putin hilare, mai bine cu dictionarul

Link către comentariu

• 1 year later...

revin cu solicitarea de traducere!!! :icon_geek:

nu stiu cum vin firele- care ce inseamna.

nu inteleg ce inseamna ce scrie la mufe- MV geber ala.. gehause..de aia am pus si schemele, sa se poata descoperi ce inseamna draciile alea.. :icon_cheesygrin:

multumesc. :icon_thumleft:

culorile le stiu, nu inteleg restul.

post-1207-0-39819200-1329595424_thumb.jp

post-1207-0-98272000-1329595488_thumb.jp

post-1207-0-12907200-1329595565_thumb.jp

post-1207-0-76650800-1329595729_thumb.jp

post-1207-0-60683300-1329595941_thumb.gi

Link către comentariu

• 2 weeks later...

..cineva..??? someone???

Link către comentariu

revin cu solicitarea de traducere!!! :icon_geek:

nu stiu cum vin firele- care ce inseamna.

nu inteleg ce inseamna ce scrie la mufe- MV geber ala.. gehause..de aia am pus si schemele, sa se poata descoperi ce inseamna draciile alea.. :icon_cheesygrin:

multumesc. :icon_thumleft:

culorile le stiu, nu inteleg restul.

post-1207-0-57728500-1330369772_thumb.jp

post-1207-0-57339000-1330369788_thumb.jp

post-1207-0-67873300-1330369830_thumb.jp

Link către comentariu

tu nu ai habar sa faci un print screen si sa pui direct aici ce ai pe ecran. poza facuta cu telefonu la monitoru cu tub catodic e de kkt. fa un print screen si pune aici ce tre sa vedem ca sa poti fi ajutat ca altfel nimeni nu te baga in seama

Link către comentariu

adica:

apesi butonul de pe tastatura "print screen".

posibil prescurtat prt scr

apoi deschizi asa:

start - programs - accesories - paint

dupa ce s-a deschis paint apesi ctrl+v(tastele ctrl si v)

acum ar trebui sa-ti apara in paint ce aveai pe ecranul monitorului cand ai apasat prt scr (daca nu apare click dreapta in paint si selectezi paste)

din meniu de sus la paint dai:

file - save as si salvezi ca poza

apoi pui poza aci.

sper ca m-am facut inteles...

Link către comentariu

adica:

apesi butonul de pe tastatura "print screen".

posibil prescurtat prt scr

apoi ctrl+c

apoi deschizi asa:

start - programs - accesories - paint

dupa ce s-a deschis paint apesi ctrl+v(tastele ctrl si v)

acum ar trebui sa-ti apara in paint ce aveai pe ecranul monitorului cand ai apasat prt scr (daca nu apare click dreapta in paint si selectezi paste)

din meniu de sus la paint dai:

file - save as si salvezi ca poza

apoi pui poza aci.

sper ca m-am facut inteles...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!