Jump to content

Audi A4 Cabrio

iuli00

Postare recomandată

salut baieti si fete! :unsure: .fiind primul meu topic pe acest forum incep prin a-mi descrie un pic masinuta.am avut sansa de a-mi achizitiona un audi a4 decapotabil model 2004.masina e superba,am adus-o din germania,am dat pe ea 20 mii euro si vreau sa spun ca e o placere sa conduci o astfel de masinuta.spun masinuta pt ca de fapt e ca o jucarie pt oameni mari.mosulica de la care am luat-o nu a facut decat 28 mii km cu ea si in plus a dotat-o exact cum as fi facut si eu daca o luam de noua.parca mi-a citit gandurile:).plecand de la un motor de 1.8 T-163 cp prin amabilitatea d-lui Voinea am dus-o undeva la 200cp prin chiptuning.zici ca e avion.in viteza a 3-a urca pana la 160 km/ora 6800rot/min.e foarte buna pt depasiri.nu am reusit inca sa vad viteza maxima a masinii dupa chiptuning din simplu motiv ca nu am unde sa o testez(am ajuns la un 235km/ora dupa care a trebuit sa incetinesc din cauza traficului).cu ea decapotata am mers cu 140-150 km/ora fara probleme pana la mare si inapoi,si asta de 1 mai cand nu e tocmai vara.m-am dus cu ea decapotata pana la 200km/ora dar totusi e curent,nu poti merge mult timp asa.insa la 140-150km/ora si cu paravantul ridicat nu ai absolut nici o problema. ca dotari:xenon,dublu climatronic,scaune incalzite si fata si spate cu 6 trepte(nu l-am folosit decat pana la treapta a 3-a) ,jante BBS de 17",navi plus integrat rns-e,spalator faruri,esp,pdc(senzori parcare),4 airbaguri,magazie cd-uri(6 cd-uri).probabil mai sunt si multe altele dar care imi scapa pe moment.in plus mai sunt 2 butoane in usa stanga care nici acum nu sunt prea lamurit pt ce sunt.tot interiorul este din piele de culoare neagra,inclusiv volanul.omu` a facut-o cu bun gust,nu a umplut-o cu ornamente.masina nu are nici un defect si dupa mult timp de gandire am gasit cu ce as mai putea veni in plus si eu la configuratia respectiva:tinand cont ca dvd-ul integrat pt navigatie nu citea decat harti si fisiere in format mp3,iar magazia cu 6 cd-uri decat audio cd-uri i-am mai pus si eu un dvd player care citeste absolut toate formatele inclusiv avi-divx si xvid.am legat resp dvd player pe care am dat 200 eur luat tot din germania la ecranul navigatiei printr-o serie de interfete:dietz 1417(180 eur+shipping),dietz 1280(10.500.000 lei in vitan) si dietz 1284(cele din urma sunt de fapt niste cabluri).acum am radio,audio cd,mp3,orice format multimedia si nu in cele din urma navigatie.pt amatori as vrea sa spun ca poti lega un dvd la ecranul navigatiei rns-e si doar prin intefata dietz 1417 dar in momentul in care ai plecat de pe loc videoclipul se intrerupe si apare un mesaj in care spune ca "pt siguranta ta pe timpul mersului va fi intrerupta vizionarea resp videoclip",ramai deci cu audio.pt a avea imagine si in timpul mersului trebuie sa mai pui o intefata dietz 1280 legata prin cablurile 1284.ar mai fi o varianta sa nu mai pui dietz 1280 si nici cablurile 1284 dar sa scoti un fir de la navigatie ceea ce mie mi s-a parut carpeala.urmeaza sa pun lcd-uri in tetiere si vin si cu poze.acum...nu imi mai ramane decat sa ma plimb seara cu gagicutele :(

ps:o data la 3-4 zile sunt intrebat pe strada daca e de vanzare.stiti raspunsul,nu? :P

dupa ce pun tetierele cu lcd-uri vin si cu poze de interior.sa ii spun interior? :P

post-13133-1180312873_thumb.jpg

post-13133-1180312891_thumb.jpg

post-13133-1180313011_thumb.jpg

Link către comentariu

arata super masina ......sa o stapanesti sanatos si fara neplaceri! :unsure:

Link către comentariu

Foarte frumoasa, arata foarte bine, jantele sunt exact ce trebuie....:(

Sa o stapanesti sanatos ! :unsure:

PS Singura problema o am legata de culoare...nu suport argintilul :P

Link către comentariu
cristy_snacks

Frumoasa, sa o stapanesti sanatos si sa faci multi km fara incidente cu ea. Ii sta foarte bine pe argintiu dar si pe culori mai inchise.

Link către comentariu

Foarte frumoasa . Vara pun pariu ca e un deliciu :beerchug: Ceva planuri de viitor?

Link către comentariu

f frumosa, iar jantele sunt superbe. nu pot sa nu ma gandesc.... cum vad 1.8T, cum ma gandesc cum ar sta cu kitul turbo de 350-400 de cai :beerchug:

Link către comentariu

Salut, frumoasa masina. Nu stii un paravant in plus? Eu nu am si nici nu prea am gasit. La 120 fara este groaznic.

Sunt curios ce diferente sunt intre a ta si a mea. Poate facem un schimb scurt de o strada :lol:

Toate bune

Link către comentariu
Frumoasa! :lol:

eu zic ca nu e frumoasa,ci dementiala!iar culoarea o prinde binisor(praful nu o sa se observe asa usor) si nu e greu de intretinut.superba alegerea ,dar mai ales masina.cat mai multi km cu soare :)

Modificat de tibi22
Link către comentariu

am si eu un prieten de are... una la da e diesel 2.5 TDI V6... si sincer nu pot sa cred cum spui u ca la 150 pot merge cu ea decapotata sa fim seriosi...

eu deja la 100 mi-am schimbat freza in cap... bine vad ca la tine nu e nevoie:))

in fine... eu iti sugerez la exterior in fata sa schimbi grila la radioator si cea de sub numar cu unele de S... asa are si prietenu asta la meu si e belea... si niste capace de oglinzi cromate.

Link către comentariu

ti-as mai sugera si niste manere de usi tot cromate ca sa fi in ton ;)

Link către comentariu

misto masinutza ..ai grija de ea ....cateva modificari si iese klumea ;) ;) ;)

Link către comentariu

Superba masina ;)

ti-as mai sugera si niste manere de usi tot cromate ca sa fi in ton :rolleyes:

No, no, no, noooooooo

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos.

Ti-as sugera o bara in fata cu grila single frame...si sa dai jos "alexander" :icon_thumright:

Link către comentariu

@cristy_snacks

toate culorile de la a4 cabrio sunt reusite.mai gasisem una pe un albastru superb si una pe cosmic gelb(galben cosmic)de asemeni super frumoasa.am ales-o p-asta pt ca era cea mai noua si cu cele mai multe optiuni.

@Bogdan_wrc

350-400 cai nu suna rau.poate ar trebui sa dezvoltam un pic subiectul.acum nu prea mai am finante dar in tomana...numaram bobocii :cheers:

@PPPPP

incearca pe ebay,imposibil sa nu gasesti.intr-adevar fara paravant nu poti sa mergi decat in oras cu ea.da un search pe ebay.paravant in germana se spune "windscot"...parca.ne vedem daca vrei.

@individual

nu poti sa mergi pe distante mari decat cu paravant.te asigur ca nu ai nici o problema cu el ridicat.o sa ma gandesc la un facelift dar in nici un caz capace de oglinzi sau manere cromate.

@Bebeee

un single frame m-am gandit si eu dar prin toamna.

Link către comentariu

@bogdan lasa si tu omu sa-si revina financiar :D

Modificat de tibi22
Link către comentariu

deocamdata umblu un pic la design.in curand masina mea va arata asa:

post-13133-1180551298_thumb.jpg

Link către comentariu

frumos. totusi, chestia cu alexander mi se pare nepotrivita. si eu am avut pt putin timp un peugeot 307CC cu paravant dar la 100 km/ora deja mi se schimba freza. poate ca tu ai chelie si de asta nu simti vantul la 150 km/ora

Link către comentariu

am dat jos placuta cu alexander.

@kiko

in curand am sa vin si eu pe la intalnirile forumistilor si daca vrei facem o proba.

Link către comentariu
DragonBallz

Pt un cabrio, faptul ca a fost dus la 200 CP mi se pare suficient, sunt sigur ca suntem toti constienti ca cine isi ia cabrio il ia pentru placerea de a conduce un cabrio, pt ca este un plimbaret si nu un muncitor in fabrica ce are nevoie de o masina care sa-l duca si sa-l aduca. In nici un caz nu e o masina de alergat(sub nici o forma de mers cu ea cu pedala la maxim). E clar o masina de vacanta, o masina greu de intretinut pt ca regulile de intretinere se simba fata de o masina normala, doar daca ai un cabrio intelegi cu adevarat cat e de speciala.

Frumusetea unui cabrio sta in pielea si accesoriile din interior si in nici un caz intr-un tuning exterior (ca nu e caruta tiganeasca)

Eu am un Rover 214 cabrio 1.4 benzina 103 CPs i imi pare suficient pt o masina de plimbare.E frumoasa pe malul marii sau la semafor (a mea e grena cu interior bej si capota tot bej, iar petru iarna am o prelata rosie), nu e masina de fugarit si in plus este incomoda la drumuri lungi. (eu am mers cu ea decapotata cu 150 si pt cine sta in fata simte usor niste curenti de aer, deci nu e adevarat ca e insuportabil, in schimb pt cine sta in spate e grav, iti da senzatia ca te tranteste cu capul de tetiera din fata)

Inconvenientul la viteza cand masina e deschisa e ca se pierde din aerodinamica, inainteaza mai greu si pierde un pic din stabilitate pt ca nu mai e curentul de aer care s-o apese pe asfalt. Cand e inchisa se schimba total, e alta masina, dar devine galagioasa de la aer.

...parerea mea...:(

Link către comentariu

@DragonBallz

ai perfecta dreptate.e o masina de plimbare nu de fuga.senzatia e la 50 nu la 150km/ora.de asemeni ai dreptate cand spui ca cei din spate nu rezista la viteze mai mari,dar in fata si la 150km/ora nu se simte decat o adiere.cu toate ca e o masina foarte reusita am sa ii schimb bumper-ul,am dat comanda deja azi in germania si bineinteles modoficari multimedia pe care deja le-am facut.am gasit azi ceva interesant.voi ce ziceti?

ps:multumesc lui @CMG.el e cel care mi-a facut legatura cu cei de la hofele-design si datorita lui am obtinut si un discount de 5% ;)

@CMG

nu mi-a mers netu` pana la 12 noaptea dar vb in seara asta.

post-13133-1180652158_thumb.jpg

post-13133-1180652173_thumb.jpg

Link către comentariu

vad ca la modelul cabrio schimbarea se face doar printr-un nou spoiler, nu ca la modelul normal unde trebuia prelungita capota si alte chestii pe acolo.

in legatura cu ultimele poze, eu as pune numai LSD, fara vinylurile alea, nu mi se par foarte estetice. Spatele poti sa-l faci model RS si arata destul de bine.

multa bafta la modificari si tine-ne la curent cu ele :icon_thumright:

Modificat de oozz
Link către comentariu

@oozz

bineinteles ca si eu m-am gandit numai la lsd...dar inca ma mai gandesc.deocamdata astept bara fata cu grila s8 si apoi mai vedem.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!