Jump to content

Octavia I Rs Mtm

RS_MTM

Postare recomandată

Salut baieti (si fete)...Va prezint si eu skodita mea...Ce sa zic?...este proaspat achizitionata.Este vorba de o Skoda Octavia I RS din 2003.La baza sta motorul de 180 cp...dupa ce s-au bagat aia de la MTM in ea...215 cp.Are chip,admisie si evacuare facuta de MTM.Pe langa asta un kit de suspensii reglabile pe duritate KONI, jantele de Octavia RS...dar in cazul acesta pe 17 nu pe 16.La interior....volanul schimbat cu cel de pe RS-ul nou,montat tempomat si un ceas de turbo.Nu m-am putut abtine...playerul schimbat cu un pioneer DEH-55 BT si doua seturi de DLS C6 in usi fata-spate....urmeaza sa rezolv portbagajul...dar nu am timp:P....

Masina merge bestial, trage cu nesimtire:P....iar cutia imi place tare mult....I-a - 60, a II-a - 120, a III-a - aproape de 170...iar cu a 4-a...maxim 200....In viitorul apropiat voi opta pentru pachetul de performanta de la MTM...de 265 cp...si caut peste tot un diferential LSD...Voi reveni curand cu noutati si poze...

post-13169-1180443841_thumb.jpg

post-13169-1180443849_thumb.jpg

post-13169-1180443856_thumb.jpg

Link către comentariu

foarte misto masina , sa o stapanesti sanatos

ce inseamna pachet de performanta MTM 265 de cai, in ce consta?

LSD trebuie neaparat, mai ales la ce modificari vrei sa ii faci

multa bafta in continuare

Link către comentariu

Mersi....Inseamna....admisie,serpisori,injectoare,turbo,intercooler.....LSD...si

acum mi-ar cam trebui....in trapta 1...de pe la 5000 rpm....incepe sa derapeze destul de tare....sau poate doar alte cauciucuri?....

Nu stiu daca MTM in continuare....m-am uitat si la DAHLBACK RACING.....interesant de tot ce performante scot baietii de acolo.....1.8T...550 cp....hmmmmmm

Link către comentariu

mai sunt firme in europa care modifica 1.8 t la preturi mai decente si performante mai bune decat MTM

cauta user-ul bbm si vezi ce a facut el din 1.8t

succes

Link către comentariu

imi place cum a inceput prezentarea la amsina ta. tine-o tot asa. 1.8 T :angry:

Link către comentariu

Foarte draguta masina, sa o stapanesti sanatos si fara probleme!

ce inseamna pachet de performanta MTM 265 de cai, in ce consta?

Probabil upgrade turbo la un hibrid K04.

Link către comentariu

Uita de k04. GT28RS sau mai sunt unii care lucreaza cu turbonetics T3T4 sau IHI de subaru ! Vb cu BBM cum zice colegul !

Link către comentariu

Mersi baieti...oricum urmeaza sa ma bag tare in ea...are doar 52.000 km.....si e pacat sa nu:P

Link către comentariu

Frumoasa , poate te vedem la intalnirile din/de pe langa Cluj, sa ne minunam si restul de herghelia pe care o ai.

Link către comentariu

fff tare ! Cred ca ai umilit pe multi cu aparentele :rolleyes:

tot mai sus !

Modificat de andrein
Link către comentariu
Publicat (modificat)

Mersi baieti...azi tocmai placute textar(apropo cele ce le-am luat eu sunt absolut fantastice)..am montat un schimbator raid...ala tuguiat de RS nu imi convenea....montat o antena exterioara mai mica de aluminiu....comandat de pe net capac motor carbon....Alt BOV...Furtune de silicon(pentru cosmetizare)...si banda pe baza de azbest(stiu ca e cancerigena :D )...pentru galeria de evacuare si tevaraie turbo....vin cu poze cat de repede...sunt destul de ocupat zilele astea

fff tare ! Cred ca ai umilit pe multi cu aparentele :P

tot mai sus !

Stii cum e....tot asta mi-am dorit...un..."sleeper"....se uita lumea....hmmm...combi....argintiu...nimic interesant....dar sincer...in momentul in care am zburat pe langa un Cayenne S si touaregul V8 al tatalui meu.....hmmmm....That felt really good...

P.S....astept cu nerabdare legalele de la Cluj....sa ma pun langa un G V GTI...sau Octavia RS asta noua.... :D

Modificat de RS_MTM
Link către comentariu
Alt BOV...

cind spui BOV, te ai referit la diverter valve schimbat? ce ai pus? recirculare sau atmosferic?

Link către comentariu

Blow off valve...are unul deja montat dar din cate am inteles...nu este montat de mtm...si....nu e ce trebuie...de ce intrebi?...imi recomanzi altceva?

Link către comentariu
Blow off valve...are unul deja montat dar din cate am inteles...nu este montat de mtm...si....nu e ce trebuie...de ce intrebi?...imi recomanzi altceva?

pot doar sa ti spun din experienta, daca montezi un blow off atmosferic , masina scoate un zgomot placut pt unii sau considerat infantil de altii, cert este ca masina pierde putere si ai si o eroare pe calculator (nu stiu cit de deranjeaza eroarea, mie imi statea pe creier); sint voci care spun ca blow off atmosferic face bine turbinei, sint voci care spun ca nu face bine motorului, eu pot sa ti spun din experienta ca masina pierduse din putere cind am avut bov;

daca este schimbat, este posibil sa fie de la forge, modelul 007p sau mai este un model (imi scapa numele acum, daca esti foarte interesat caut si ti spun) de la alta firma - astea fiind cele mai utilizate diverter valvs pt motoarele 1.8 T;

poate ne spui si ce planuri de viitor ai cu masinuta, la ce kit de putere te ai gindit sau poate altceva vrei sa modifici, etc

Modificat de bbm
Link către comentariu

foarte foarte tare masina dar pacat ca e break,cred ca arata mai bine o berlina,sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Deosebita masina :lol: , la ce pret ai achizitionat-o ? Mie imi place ca e combi, berline RS vezi destule. Ce nu ma incanta e culoarea, prea terna dupa gustul meu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!