Jump to content

Cehoaica Mea Roscata

xxfiles

Postare recomandată

Am incercat optiunea de inchidere automata a geamurilor si merge daca tii apasat butonul de inchidere. La deschidere nu am incercat, dar cred ca merge si asa. Ce nu inteleg este faptul ca nu are buton de deschidere a portbagajului din interior. Daca nu aveam cheie briceag, cum deschideam portbagajul? Doar la deschiderea tuturor usilor? Cam chitrosi cehii astia :Driver:

Link către comentariu

Ba da am observat si la celelalte chei(nu cele tip briceag) ca au buton special pt portbagaj

Link către comentariu

Pai daca au buton special pentru portbagaj inseamna ca au modulul radio de inchidere centralizata. Ceva nu este in regula. Probabil au un buton dar eu cred ca este un buton de iluminare, cel putin asa am vazut in manualul masinii.

Azi am primit numerele definitive care par cam fragile, adica negrul de pe ele pare cam usor de sters. Sper sa nu fie probleme cu stergerea numerelor, pentru ca nu am timp sa bat drumul la Bucuresti pe la Porsche si inmatriculari.

Modificat de xxfiles
Link către comentariu

Stiu ca a fost o perioada cu aceasta problema la numerele definitive .Dar am auzit ca s-a rezolvat aceasta problema.

Modificat de Shellshock
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!