Jump to content

Egipt - Sharm El Sheikh

fuscobal
 Share

Postare recomandată

Ai spus ca ti-au prezentat mai multe veriante de excursii. Ceva dedicat pt. diving iti amintesti sa fi fost? Adica sunt insule pe acolo sau locuri speciale (eventual epave) in care sa nu se ajunga decat cu vaporul? Si inca ceva: esti nevoit sa inoti doar in apa din dreptul hotelui sau poti sa treci si la vecini?

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de prezentat nu ne-au prezentat decat excursiile considerate a fi pt toata lumea. diving nu era asa ca ne-a recomandat daca dorim diving (cu tuburi de oxigen, echipament, cu ghid subacvatic, si asa mai departe) sa luam o "excursie chiar de la hotel. de fapt nu e considerat "excursie" ci mers cu respectivul ghid si plonjat in apa din dreptul hotelului. daca se doreste, pt cei cu dare de mana, se poate merge si pe insule, cu vaporasul, iar in pret este inclusa si masa, bauturi racoritoare, etc.

referitor la inotat in apa vecina - nu exista o limita anume intre hoteluri, decat ca acolo unde se iese din apa ai culoarul ce duce la bariera de corali specific hotelului tau, insa odata ajuns in apa, poti inota unde doresti. sper ca ai inteles ce am vrut sa zic, ideea e ca nu iti va spune absolut nimeni ca nu ai voie acolo sau in partea cealalta. doar te vor opri daca valurile sunt prea mari (in august nu prea s-a intamplat decat pt. cateva ore chestia asta, in rest apa era extrem de linistita, limpede si spectaculoasa.

poate ai auzit, sau daca nu iti spun eu, Sharm El-Sheikh este unul din cele mai bune centre de snorkelling din lume.

mare atentie sa nu atingeti coralii sau, mai rau, sa furati. este strict interzis. daca te tai in corali, te poti trezi cu politia pe cap si te vor lua la rost, insa poti scapa doar cu amenda, depinde de caz. daca furi corali sau vietati marine, poti face inchisoare sau daca e fapta ceva mai usoara, doar amenda.

Link către comentariu

• 1 month later...

Am venit si eu luni seara, din Hurghada, mai exact de la Makadi Bay, hotel Makadi Palace, dar este mult prea mult de povestit si nu am timp acum.Voi reveni.

Pentru amatorii de snorkeling, sa NU uitati sa luati cu voi camera subacvatica, aveti ce fotografia, coralii si pestii sunt de vis.Nu pot sa cred, m-am jucat cu pestii i-am mangaiat, ce sa mai...e nebunie curata.Promit sa revin cu detalii.

PS, pt Motanul, mai bine ca pleci acum, deja temperaturile sunt in crestere, nu stiu cum e vara, dar deja la 35-37 de grade cate erau acum, nu prea mai este confortabil.

Link către comentariu

Eu imi propusesem sa merg in Iulie. Constrans de imprejurari plec in aprilie.

Pana acum am luat deja un aparat cu film. (probabil calitatea pozelor va lasa de dorit).

Incerc in timpul ramas pana la plecare sa fac rost de punga din aia water resistent. As fi preferat cutie speciala de plastic dar nu se mai gasesc pt. modelul meu (Canon G6). Am sunat si la distribuitorul Canon in romania pe tema.

Link către comentariu

Aparate foto speciale de unica folosinta gasesti si acolo dar nici eu nu am cumparat tocmai din cauza calitatii precare.Poate gasesti sa imprumuti de la cineva unul performant cu tot cu carcasa.

Link către comentariu

Pfuuu, pai cum arata alea pe care le-ai cautat si ce ai gasit :) .Pana la urma e buna si aia in lipsa de altceva.

Link către comentariu

Am facut azi ultimele 2 incercari - nu se mai produce carcasa originla pt. G6; La acest model nu exista decat carcasa originala.

Au ramas in picioare 2 pungi (asa le-am intitulat eu)

1 - 160 RON rezista pana la 3m

2 - 370 RON rezista pana la 10m Ewa-Marine

O sa iau varianta 2; Sper sa iasa poze acceptabil sa am cu ce ma lauda.

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

Sa inteleg ca in aproximativ 2 saptamani pleci?La ce hotel ai biletele?

Cat despre fotografii iti garantez ca o sa ai cu ce te lauda :)

Link către comentariu

Pe 14.04 sunt in avion. Nu am retinut Hotelul - o sa plec cu grupul cu care am luat atestatul de scuba diving.

Nu am retinut hotelul dar ei au fost de multe ori la acelasi hotel si ziceau ca e ok.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!