Jump to content

Modulul confort s-a blocat

ciobi68
 Share

Postare recomandată

Draga Cosmin, Draga Florin,

Astazi am dus masina la electrician, pentru diagnoza, scanning...electricianul a fost foarte reticent, i-am povestit discutiile noastre de pe forum....am povestit, istoria problemei, si...am primit un telefon dupa aproximativ 10 ore, ...desi, nu cred ca a lucrat numai pe masina mea (au fost mai multe masini in lucru). Verdictul lui a fost ca placa de la modul este dusa, (identic cu ce a spus electricianul care nu avea calculator de verificat), deci, primul a fost bun, si fara scule electronice (sau?!...am eu banuieli?!). Mi-a spus, ca o piesa electronica din modul (fara sa-mi specifice care!?) este dusa, se incalzeste (atunci cand merge, iar cand se raceste, nu mai merge... modulul/calculatorul...este stricat). Ok! fratilor!, trabuia sa ma fac electrician auto!, din pacate, suntem considerati necunoscatiri in ale domenilui (mi se pare corect!, nu doresc sa folosesc alte cuvinte jignitoare), dar si noi prostanacii! ne mai interesam, poate se mai iau in considerare si alte pareri! Ok, poate am avut o zi proasta,.... trebuie sa caut un modul confort cu seria 1 C0 959 799 A ((H01-s(hard) 0001)). Unde gasesc???? cica, masina mea este un P6 prima serie 2011, ...nu P5!,..., iar modulul este cu 3 mufe! Ma poate ajuta cineva cu un astfel de modul?

Multumesc!, ...scuze!, poate sunt prea suparat si am nevoie de masina in aceasta perioada !

salut !

nu te supara, dar nu imi mai aduc aminte problema ta - oricum, cauza/solutia se gaseste in scurt timp... nu in 10 ore - masina ta este Passat B5.5 - sau 3BG - nu P.. sau altceva

modulul este cu 3 mufe, deoarece ai geamuri manuale pe spate - tot asa trebuie sa cumperi, ca sa nu faci alte improvizatii.

cauti la dezmembrari - nou, este in jurul la 1200 lei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si...am primit un telefon dupa aproximativ 10 ore, ...desi, nu cred ca a lucrat numai pe masina mea (au fost mai multe masini in lucru). Verdictul lui a fost ca placa de la modul este dusa, (identic cu ce a spus electricianul care nu avea calculator de verificat), deci, primul a fost bun, si fara scule electronice (sau?!...am eu banuieli?!). Mi-a spus, ca o piesa electronica din modul (fara sa-mi specifice care!?) este dusa, se incalzeste (atunci cand merge, iar cand se raceste, nu mai merge... modulul/calculatorul...este stricat).

Pai si noi nu ti-am spus acelasi lucru fara ca macar sa vedem masina? :D

Dar evident ca pentru siguranta, trebuie sa ai masina in mana.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

,,salutare am si eu probleme cu modul de confort dar face problemele cu inchiderea de pe telecomanda cel mai des dar face si cu luminile daca ii scot borna de la baterie isi mai revine dar cel mai des face cand ploua afara sau cand se schimba brusc vremea?ce poate avea?inca o intrebare cateodata se deschide singur portbagajul si ramane intredeschis tot de la modul de confort sa fie se poate repara ca nu a cazut de tot?e vorba de masina din semnatura.va multumesc

salutare!imi cer scuze ca revin asa greu.....am desfacut modulul de confort m am uitat la cele doua mufe care intra in el nu sunt oxidate l am montat la loc si tot aceiasi chestie a mers doar cateva ore si iara a facut probleme mi au ramas avariile aprinse dar nu clipoceau!!!!ce sa ii mai fac?

Link către comentariu

Nu mufele sunt problema, ci firele care intra in el. Mergi pe munchiul de fire si cauta fire intrerupte, oxidate. Daca totul este ok, ramane modulul. Care daca are lipiturile ok pe placa, inseamna ca a decedat si trebuie altul

Link către comentariu

Ok multumesc!o sa il mai desfac inca odata si revin cu noutati!multumesc pt ajutor

Link către comentariu

• 3 weeks later...

salutare nu am gasit nimic suspect in legatura cu calculatorul de confort am consultat un ,,meserias" si imi trebuie un calculator dar nu gasesc pe codul meu adica cele pe care le am gasit nu au functia de porbagaj adica cand incui masina din iala se deschide porbagajul si mi a zis baiatul sa caut ca ambele coduri sa fie identice.codurile sunt:1co959799b si codul de mai jos:zm max 5dk 008 214-00 II 52101 h01/s0003 astea sunt codurile de pe calculatorul meu...ma poate ajuta cineva cu un cod similar care sa mearga si la mine sau poate are cineva un calculator cu aceleasi coduri va rog sa ma ajutati! 

Link către comentariu

Cauta la toti colegii care se ocupa cu dezmembrari.

Link către comentariu

salutare nu am gasit nimic suspect in legatura cu calculatorul de confort am consultat un ,,meserias" si imi trebuie un calculator dar nu gasesc pe codul meu adica cele pe care le am gasit nu au functia de porbagaj adica cand incui masina din iala se deschide porbagajul si mi a zis baiatul sa caut ca ambele coduri sa fie identice.codurile sunt:1co959799b si codul de mai jos:zm max 5dk 008 214-00 II 52101 h01/s0003 astea sunt codurile de pe calculatorul meu...ma poate ajuta cineva cu un cod similar care sa mearga si la mine sau poate are cineva un calculator cu aceleasi coduri va rog sa ma ajutati! 

nu trebuie coduri identice.... se editeaza eepromul la alt modul confort si se rezolva. Un modul 1C0 959 799B (ai 4 geamuri electrice) este suficient, ca sa se rezolve problema ta.

Link către comentariu

Multumesc mult de ajutor...eu am si oglinzi incalzite daca iau un modul cu codul de mai sus ...799b o sa mearga tot la masina?eu am 3 butoane pe cheie cel din mijloc de portbagaj are importanta ca modulul inlocuitor sa fie tot de pe o masina ca a mea?ma poate ajuta cineva sa il editam pe masina?

Link către comentariu

da, o sa mearga tot. Da, o putem face.

Link către comentariu

Ok.o sa vad cum fac sa iau un modul si va contactez poate ma ajutati si pe mn cu editatul!multumesc de ajutor!

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare. As avea nevoie de un sfat. La masina din semnatura tot ce tine de modulul confort functioneaza. O singura problema am, nu pot accesa 46 confort. Ma puteti ajuta cu un sfat unde sau ce trebuie sa verific si care ar putea fi cauza pentru care VCDS nu se poate conecta la modul?

Multumesc.

Link către comentariu

LA masina ta nu exista modul confort, functiile sunt in centrala electrica 09.

Link către comentariu

Multumesc Cristi.

Vreau sa activez functia rollup/down la geamuri. O sa incerc din 09 electric, coding, bit 3. Acestia sunt pasii?

Mai am o problema la modulul de xenon la care nu ma pot conect. Masina mea are xenon din fabrica. Se poate ca sa aiba instalatie diferita fata de passat? La passat imi aduc aminte ca puteam misca si faruruile sus jos din vcds.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

salut,

am si eu o intrebare modulul meu confort are seria 1c0 959 799 A si vreau sa il schimb dar nu am reusit sa gasesc acest model inca daca ii pun unul cu alt cod tot cu 3 mufe? o sa fie nevoie de recodari? inafara de adaptatul cheilor, o sa functioneze toate functiile daca nu se recodeaza?

multumesc

Modificat de rkoste32
Link către comentariu

• 1 month later...
florinbaloi2004

salut , sunt nou pe forum si as avea o nelamurire daca ma puteti ajuta : la o scanare cu vag ul am urmatoarele erori la un passat din 2001

ce ar putea fi?

Log-WVWZZZ3BZ1P058267-263620km.txt

Link către comentariu

Verifica conexiunile pe firele de sub mocheta in zona modulului de confort.

Link către comentariu

12 hours ago, florinbaloi2004 said:

salut , sunt nou pe forum si as avea o nelamurire daca ma puteti ajuta : la o scanare cu vag ul am urmatoarele erori la un passat din 2001

ce ar putea fi?

Log-WVWZZZ3BZ1P058267-263620km.txt

ai sters erorile si acestea raman ?

ai probleme cu functionarea inchiderii centralizate sau a geamurilor electrice ?

Link către comentariu

florinbaloi2004

am sters erorile, am probleme cu inchiderea din telecomanda

Link către comentariu

• 1 month later...
Adrian_Calin25

Salutare!

Mi s-a ars modulul confort cu codul 8e0959433cd, insa am gasit sa cumpar altul cu cod identic. Mai trebuie sa fac vreo adaptare in afara de imperecherea cheilor? 

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Link către comentariu

si codare - in functie de dotarile masinii - atat.

Link către comentariu

Adrian_Calin25

In concluzie, daca am VCDS, problema este rezolvata. Am scapat usor.

Mersi Florin!

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Va salut.

Analizand simptomele masinii mele (cea din semnatura) adica inchiderea centralizata din telecomanda nu merge, gemurile f+s nu merg, plafoniera nu merge, portbagajul se deschide doar cu cheia, dezaburirea oglinzilor nu merge si poate mai sunt si altele de care nu stiu si fara sa fac o diagnoza il banuiesc tot pe "nenea" CCM. 

Inca nu am desfacut mocheta, si nici nu sunt prea curios (am oroare de astfel de operatii - nu ca asi fi comod, din contra) intentionez ca atunci cand o desfac sa am si modulul langa mine si eventual sa-l schimb direct. Mentionez ca am scus borna mai mult de 15 min, am verificat si sig 4 si 16 (la recomandarea lui @F l o r i n),  care par a fi  ok, de aici si concluzia ca ar fi o problema la modul. 

Insa pt siguranta reusitei imi puteti spune un cod al piesei dupa seria de sasiu: WVWZZZ3BZ4P008430

Eu am inteles ca 1C0 959 799b ar fi perfect.

Apoi, presupunand ca totul merge "uns" ce anume trebuie modificat/instalat cu VCDS-ul. Pt ca, din cate am inteles, nu e plug and play si atat.

Va multumesc anticipat pt raspunsuri.

Cu respect Bogdan - Brasov

Mentionez ca am scus borna mai mult de 15 min, am verificat si sig 4 si 16 (la recomandarea lui @F l o r i n),  care par a fi  ok, de aici si concluzia ca ar fi o problema la modul. "

Ma refeream la singurante ca ar fi ok, nu la @F l o r i n .... @F l o r i n CLAR este un tip mai mult decat OK, chiar daca nu ne cunoastem personal, a avut rabdare sa ma asculte la telefon de vreo 2 ori pana cum... si sa vina si cu niste sugestii

Link către comentariu

Nu e panica, daca pot te ajut cu mare placere !

Da, la tine este 1C0 959 799B - trebuie adaptate telecomenzile, eventual reprogramat eepromul - in functie de modelul de pe care iei piesa SH.... varianta caroserie, etc - ca sa sari peste acest pas, trebuie sa cumperi de pe o masina identica - mai greu de gasit....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!