Jump to content

B P R

Vizitator
 Share

Postare recomandată

RESPECT pentru adevaratii pasionati si RESPECT pentru ZIM pt unde vrea sa ajunga cu G2-ul lui.!!! :( Zimule

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

adika zicea ca o sa vindem noi golfurile 2 sa ne luam masina noua :rolleyes:

Link către comentariu

adika zicea ca o sa vindem noi golfurile 2 sa ne luam masina noua :rolleyes:

BINGO.

:D

Link către comentariu

BINGO.

:lol:

Credeam ca ma cunosti cat de cat Dnu Bizonu (ma dezamagesti)

Te-ai gandit vreo data ca poate nu e cazu sa o dau ca sa iau una noua ?

Sau poate o am deja ,,,,asta ca sa te pun mai mult pe ganduri...

Link către comentariu

Nu ai cum sa ma pui pe ganduri pentru ca nu ne cunoastem indeajuns de bine.Au fost cateva intrevederi intre noi doi, dar finalizate cu destula amiabilitate din partea ambelor parti..eu am spus ca este chestie de timp si am spus bine iar timpul va decide daca am sau nu dreptate si nu am facut referire la tine sau la X ci am facut-o la general

eu nu ma gandesc la lucruri ce nu imi trezesc interesul deci este alegerea ta si acelorlalti cum procedati cu masnile voastre, in schimb respect in continuare munca depusa de voi

bafta multa Eugene aka "tata ZIM"

si nu mai fii suparat pe o simpla vorba aruncata in vant :lol:

Link către comentariu

Nu ai cum sa ma pui pe ganduri pentru ca nu ne cunoastem indeajuns de bine.Au fost cateva intrevederi intre noi doi, dar finalizate cu destula amiabilitate din partea ambelor parti..eu am spus ca este chestie de timp si am spus bine iar timpul va decide daca am sau nu dreptate si nu am facut referire la tine sau la X ci am facut-o la general

eu nu ma gandesc la lucruri ce nu imi trezesc interesul deci este alegerea ta si acelorlalti cum procedati cu masnile voastre, in schimb respect in continuare munca depusa de voi

bafta multa Eugene aka "tata ZIM"

si nu mai fii suparat pe o simpla vorba aruncata in vant :Driver:

Nu am de ce sa ma supar pe tine, dar sti bine ca nu poti sa ne generalizezi mai ales pe mine si pe BPR.

E clar un singur lucru :

E drept sa spui ca multi sunt cei care le dau dar mai exista si cazuri speciale care tin in viata aceasta pasiune numita mk2.

Eu sincer nu ma vad fara ea si nici nebunu de Viorel.

Vorba mea ,,AI SA MORI UN ANONIM '' este pt cei care au fost simpli trecatori in familia mk2

Link către comentariu

Vorba mea ,,AI SA MORI UN ANONIM '' este pt cei care au fost simpli trecatori in familia mk2

:blink:

si eu am fost un "simplu trecator" dar asta in inseamna ca mi-am pierdut respectul pentru mk2, pentru cei ce vor/fac din masina lor un adevarat muzeu.. pur si simplu.. asa a fost sa fie. :Driver:

mai mult, am ramas in "familie"!

Link către comentariu

Voba asta chiar nu vreau sa o generalizez. Ea se refera la acei cativa care le-au avut, m-au entuziazmat cu investitiile pe termen scurt si cu pasiunea care au aratat-o pe moment si apoi BUMMMM ,,am vanduto sau o vand frate''

Nu se refera la cei care le-au avut, s-au folosit de ele si le-au dat; asta e cu totul altceva ATENTIE

Modificat de eugen_zim
Link către comentariu

aia oricum is anonimi :rolleyes: :D

lumea a inceput sa si ia masini noi...ca a inceput sa fie posibilitati...deci acusi vom vedea adevaratii pasionati....

Modificat de armando
Link către comentariu

OT

In viata este mai bine sa stai in anonimat si Zimule ca o concluzie : imi pot lua cel mai tare mk2 in vara asta daca ma supar, dar mai am si alte prioritati in afara de acest gand si chiar am fost tentat sa revin in familia mk2 cu ceva mai special, am vrut sa fie o surpriza dar ...viata bate filmul cateodata

imi permit chiar sa licitez pentru masina ta pretzul corect, dar conteaza asta?NU

Eu am mai spus undeva candva ca respect pe cel ce ma respecta insa tu ridici manusa dar nu stii sa pastrezi distanta.As vrea sa incheiem aceasta discutie fara sens si sa revenim la subiectul acestui topic care este muuult mai important decat aberatiile ce se vorbesc pe aici

iti urez bafta multa in noul tau proiect

Link către comentariu

OT

In viata este mai bine sa stai in anonimat si Zimule ca o concluzie : imi pot lua cel mai tare mk2 in vara asta daca ma supar, dar mai am si alte prioritati in afara de acest gand si chiar am fost tentat sa revin in familia mk2 cu ceva mai special, am vrut sa fie o surpriza dar ...viata bate filmul cateodata

imi permit chiar sa licitez pentru masina ta pretzul corect, dar conteaza asta?NU

Eu am mai spus undeva candva ca respect pe cel ce ma respecta insa tu ridici manusa dar nu stii sa pastrezi distanta.As vrea sa incheiem aceasta discutie fara sens si sa revenim la subiectul acestui topic care este muuult mai important decat aberatiile ce se vorbesc pe aici

iti urez bafta multa in noul tau proiect

Merci bafta si tie

Link către comentariu

• 1 month later...

vreau si eu link'u cu reportajul de la Pro TV cu BPR'u..ma ajuta cineva?pls ;)

Link către comentariu

mergi pe link-ul din primul post si apoi cauta in arhiva la data de 05/12/2007, Tuningul auto, un hobby...

Link către comentariu

deci nu pot sa-mi dau seama unde este "arhiva"..nu gasesc :icon_thumright: Trebuie cumva sa fii logat?

Modificat de C.T.C.
Link către comentariu

arhiva e lista sub fereastra in care se prezinta filmuletele

Link către comentariu

gata frate, am gasit..eu cautam cu totul si cu totul altceva, ma gandeam la ceva de genu' "vw golf 2, tuning.."

m-a zapacit un prieten ca vrea sa vada si el masina si nu mai gaseam de nici o culoare linku'

ms mult :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!