Jump to content

Accident Passat B6

OviDU
 Share

Postare recomandată

Multumesc pt raspuns. O s-o impinga astia de la service la o zi, sigur. Mi-e sa nu cumva sa nu-l puna bine, sa mai ploua sau sa imi scartaie apoi in masina.

Modificat de GRooVe
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• CT 10 VWP

20

• OviDU

18

• cosmin_nst

18

• dodo13

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

- ieri am luat si eu masina de la PBN schimbat bara + spoiler+ capac tractare + bandou dreapta = 28 mil 500.

-GRooVe cand am lasat eu masina acolo a mai lasat o fata in golf v pt schimbat parbrizul si i-a spus sa vina a 2-a zi dupa masina ...

Link către comentariu

• 1 month later...

care imi recomanda si mie o vopsitorie foarte buna ...?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Da' de data asta ce-ai mai facut? :lol:

Link către comentariu

Eu am schimbat bara spate si spoilerul la Cardinal Motors Ploiesti. Cit sunt eu de circotas nu am gasit cu ce sa ma iau de ei la vopsirea barei .

Link către comentariu

Da' de data asta ce-ai mai facut?
nu iti zic , na :) !!

important e ca nu e nimic grav.... :icon_thumright: mici zgariteuri... care duc pana la urma la schimbarea barei fatza . mi-au facut o programare pe 4 octombrie....parca le-a-si fii cerut o alta masina....

Link către comentariu

• 1 year later...

Asa e important e ca nu e grav, dar la mine ce sa zic..........ghinion cu carul.......... ;)

post-3371-1224954474_thumb.jpg

post-3371-1224954498_thumb.jpg

post-3371-1224954530_thumb.jpg

Link către comentariu

Dupa cum vad in poze cred ca masina argintie nu a acordat prioritate (pare a fi Ford sau Chevrolet). Daca a avut pasageri pe partea cu lovitura nu cred ca se simt prea bine. Passatul s-a tinut bine, desi s-ar putea ca reparatia sa sara de 4000 euro.

A avut loc in afara tarii? Cum ai procedat?

Link către comentariu

au, ce l-o "pupat"

reperatie e mai mult de 4000 E, ca dupa cum se vede totul din fata e praf, motor, cutie, transmisie... plus tinichigeria si restu'..

oricum nasol accident, dar se pare ca se adevereste ca VAG face masinii zdravene... bat pariu ca soferul Passat-ului + eventualul pasager din dreapta nu cred ca au avut nimic...

cat despre cel cu Chevrolet-ul ( ca se vede sigla lor daca maritzi un pic poza si te uiti atent ) ...ala cred ca a cauzat accidentul...

Link către comentariu

Da, intradevar, soferul (soferita) cevroletului a intrat tare intr-o curba si a derapat. a intrat in mine cu partea dreapta, lateral. Eu traiesc in Zaragoza (Spania) si ma duceam spre Franta. Accidentul a fost pe teritoriul Spaniei. Am fost in masina 3 persoane, binenteles niciunul nu am avut absolut nimic (toti purtam centurile, inclusiv pasag din spate). Despre soferita nu stiu inca nimic pt. ca aici orice accident cu victime se jud. in tribunal. Eu nu am avut nici cea mai mica vina, mergeam linistit pe partea mea de caril.

Despre masina pot sa va spun ca motorul si cutia nu au absolut nimic. Am vorbit cu cei de la vag. si mi sa spus ca reparatia costa in jur de 18000

Link către comentariu

Inca doua poze in care se vede clar ca masina de la parbriz spre spate nu e afectata absolut deloc.

Aoleu era sa uit, amandoua usile pe dreapta sunt indoite, (dar nu pe nervura de rezistenta) ca am uitat sa va zic, in momentul cand am vazut ca vine spre mine frantuza eu m-am bagat pe marginea santului si m-am dat intr-o parte si asa a fost impactul, eu eram pe-o parte cand ne-am lovit si aproape oprit, acul kil. a ramas la 20KM/h, ca altfel daca eram pe strada cred ca-i rupeam masina-n doua.

post-3371-1225110610_thumb.jpg

post-3371-1225110656_thumb.jpg

Link către comentariu

pinguinuldestepa

Am vazut o masina asa avriata pe un forum citroen. Ai trimis cumva epava in Romania?

Link către comentariu

(...)

Am vorbit cu cei de la vag. si mi sa spus ca reparatia costa in jur de 18000€ cu o marja de 2000€.

(...)

hehe, nimeni n-a nimerit suma de reparatie, oricum sincer la bani aia iti iei alta, dar depinde acum cat de mult tii la ea si ce grad de satisfactie ai avut din partea "ei" :Driver:

ce-mi place mie din tot ce-ai povestit este ca

(...)

Si pe langa asta cei de la vag nu iarta nimic dupa cate mi-au spus, daca gaseste un surb slab la o piesa o pune noua, pt ca este in joc reputatia lor, iar garantia la lucrare mi-o da ei, nu firma de asigurari s-au altii.

(...)

...bat pariu ca pe meleagurile noastre iti insurba surubul la loc :10[1]:

poate o sa ne prezinti "noua" fata a printesei dupa ce o vei primi inapoi de la VAG :ninja:

Link către comentariu

LA ce viteza v-ati bubuit ?

Modificat de R_a_z_v_a_n
Nu cred ca era cazul de QUOTE pentru aceasta intrebare.
Link către comentariu

eu zic ca mai mult de 50 de km/h nu aveau in momentul impactului.

Link către comentariu

• Administrator
LA ce viteza v-ati bubuit ?

Ai citat tot postul, dar, degeaba. Ia vezi mai jos ce zice dodo13

... acul kil. a ramas la 20KM/h, ca altfel daca eram pe strada cred ca-i rupeam masina-n doua.
Link către comentariu

"Epava" nu o pot trimite in Romania pt. ca cei de la asigurari mi-au spus clar: "Masina ramane la noi, iar tie o sa-ti comandam una identica in Germania". Nu pot nici macar culoarea sa o schimb (nici nu mi-as dori asta), le-am zis ca macar sa-mi puna navigator pe ea si le dau diferenta. Raspuns categoric "NU putem". Nici nu vreau sa insist prea mult, sa nu se razgandeasca (putin probabil) la ei vorba e vorba.

Apropo printesa a costat 33000

Link către comentariu

Da, are dreptate RAZVAN, asa cum am scris, acul a ramas la 20Km/h.

P.S. Pe aceasta cale vreau sa-l salut pe RAZVAN, si mi-as dori cand vin prin tara sa ne intalnim daca este posibil (eu sunt tot din Slatina). :icon_thumright:

Link către comentariu

Am vazut eu scris de 20 km/h, dar am vrut sa verific. Nu mi se pare nimic spectaculos la viteza aia. Ia gandeste-te cum suna asta pe forumul Ford (de ex.): 'la 20 km/h, Passat a facut dauna totala'...

Oricum, Doamne fereste de accident.

Link către comentariu

Totul este bine cand se termina cu bine. Important este sa nu fi patit nimic frantuzoaica.

Si ai mai avut un foarte mare noroc: ca nu te aflai in Romania! Aici ti-ar fi carpit masina, dupa ce statea 2-3 luni in service si niciodata nu ar mai fi mers ca inainte. Plus alergatura, nervi, birocratie... O gramada de bani reparatia - 18000e. Nu as fi ghicit suma exacta nici din 10 incercari. :lol:

Link către comentariu

Bine ca n-a patit nimeni nimic... Fiarele se repara/schimba.

Este incredibil ce prost s-a comportat Chevrolet Aveo-ul sau Kalos whatever.... Intr-adevar l-ai lovit in punctul moale dar s-a deformat prea mult. De aceea are 3 stele la NCAP.

Amuzante sumele vehiculate anterior... 4000 Euro :).

Reparatie la mine la masina. Schimbat bara fata +spate+far+ aripa reparat = 5000 Euro :rolleyes: In accidentul asta s-a deplasat puntea fata, cine stie cutia cum este + TOATE elementele de tinichigerie.

Link către comentariu

Mi se pare imposibil ca impactul sa fi fost de doar 20 km/h. Eu cred ca a fost de cel putin 40. Nu pot sa cred, chiar daca este Chevrolete, la 20 la ora sa se faca in halul asta si atat mai mult Passatul...

Link către comentariu

Andrei trebuie sa ma crezi ca nu as avea nici-un interes sa mint. Cand o veni raportul de la politie (sper sa treaca si viteza) o sa-l postez.

Repet: in momentul impactului eu eram deja intr-o parte (pe partea dreapta).

chevroletul a venit cu viteza f. mare, nu stiu cat avea ca politia nu ma lasat sa ma uit in interiorul masinii ei, doar la a mea, ca m-au chemat cand au facut poze.

Inchipuieste-ti ca passatul era deja pe-o parte, are 1 tona si ceva nu? Chevroletul a venit cu viteza si s-a izbit de el ca de un copac. Uita-te atent la poze si o sa vezi ca masina esta lovita pe vertical (chevroletul). Passatul este pe roti ca l-au dat aia de la descarcerare asa pt ai trage borna de la baterie.

Mai mult nu am cum sa-ti explic.

Si inca ceva (acum dupa accident mi se pare amuzant), cand era rasturnata muzica inca se auzea in masina pana au scos borna.

Imi aduc aminte perfect cine canta (tipele de la Amadeus). :P

Link către comentariu

Da dodo13, de acord cu tine. Tu ai reusit sa franezi pana aproape de oprire, doar ca tipa a avut viteza mare in curba si a derapat. Tu ai avut 20 km/h la impact, iar ea sa zicem undeva la 40, acumulate dau viteza la impact totala undeva la 60 km/h. Bine ca a scapat lumea cu bine, iar din cate am inteles in dreapta la chevrolet nu era nimeni, pt ca cu siguranta nu ar mai fi fost in viata :D . Asta este, drum bun tuturor fara nici cel mai mic incident!

Modificat de Andrei2000
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!