Jump to content

Accident Passat B6

OviDU
 Share

Postare recomandată

am facut accident si m-ar interesa si pe mine unde pot gasii urmatoarele si cat ar costa?

1.emblema centru

2.partea cromata din jurul grilei

3.bara e putin sparta( crapata) se poate face sau tre sa schimb toata bara...in partea stanga e putin deplasata

va multumesc frumos.

o sa revin mia pe seara cu poze .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• CT 10 VWP

20

• OviDU

18

• cosmin_nst

18

• dodo13

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bara o repari cu fibra de sticla... iese perfect.

Link către comentariu

Nu ai Casco la ea? In mod normal, la un service autorizat VW.

Link către comentariu

leo_cumeteo1

banuiesc ca nu la masina din avatar ai avut accident, ca o faceai fara drept de vetto:D

la ce ai tu nu e mare lucru, asa ca o poti face schimbind ce ai lovit, iar sa iesi mai ieftin poti gasi piesele la dezmembrari, daca nu gasesti iti dau eu un baiat bun

Modificat de leo_cumeteo1
Link către comentariu

Partea cu fibra uit-o. Nu merita la o astfel de masina. Incearca la dezmembrari sau pur si simplu noi.

Link către comentariu

sa iesi mai ieftin poti gasi piesele la dezmembrari
pai se gaseste la dezmembrari B6?...... pune-ma in legatura cu baiatula la , oricum luni trag o fuga pana la PBN sa vad cat m-ar costa sa o fac la ei.

12052007001sg8.jpg

12052007003oh4.jpg

12052007xe7.jpg

si aia cormata din fata are multiple zgarieturi.......

Link către comentariu

Publicat (modificat)

- am schimbat numerele , m-au costat 40 ron ( numere cu UE); nr din fatza era tavalit si acuma se fac numai numere cu UE , asa ca am fost nevoit sa le schimb pe amandoua.

- emblema fatza in targ la 140 RON ( dau maine un tel la PBN sa vad cat costa acolo)

deocamdata atat: sa vedemce urmeaza zilele urmatoare

-leo_cumeteo1 astept sa imi faci simie legatura cu baiatula ala care spuneai :icon_thumright:

Cine paote sa comande de pe oempl.us sau alte siteuri gen acesta? pls.

Modificat de OviDU
Link către comentariu

Publicat (modificat)

maine dau bara fatza jos .... a mai dat-o cineva... se da usor .... e ceva special( tre sa am griija de ceva anume) ?

Modificat de OviDU
Link către comentariu

Guest somebody
am facut accident si m-ar interesa si pe mine unde pot gasii urmatoarele si cat ar costa?

1.emblema centru

2.partea cromata din jurul grilei

3.bara e putin sparta( crapata) se poate face sau tre sa schimb toata bara...in partea stanga e putin deplasata

Sa schimbi totul cu ceva nou eu estimes pe la 1,500-2,000 euro

Link către comentariu

Sa schimbi totul cu ceva nou eu estimes pe la 1,500-2,000 euro

fii serios :offtopic:

bara fatza e 11 milioane...

spoilerul 2 milioane

grila nu cred ca ar fi mai mult de 5

sa zicem un total de 500 eur cu tot cu vopsit. Piese noi. next time casco

Link către comentariu

Publicat (modificat)

-cred ca ma va costa 15 - 20 de mil...

-acuma in 30 de min ma duc sa dau bara faza jos sa vad ce s-a intamplat in spatele ei.

-echipa de la "pitstop" este formata din "inginer mecanic maestru in manuirea ciocanului ...etc." ( tata ) si bineinteles "prea maestrul in manuirea levierului ( adica eu )"

-sa vedem cum dreacu cum dam aia jos cre ca o sa fie circ :icon_thumright:))

Modificat de OviDU
Link către comentariu

Boss, imi pare rau de accident si de eventuala pierdere financiara, insa un sfat: nu cumpara din Vitan sigla VW. Ca aia au furat-o de la unul si ti-o vind tie. Iar miine pot sa ti-o fure tie si sa o vinda la altul.

Cumparind de la astia nu facem decit sa incurajam hotia.

Bafta !

Link către comentariu

Si daca totusi o cumperi lipeste-o bine cu poxipol...macar tie sa nu ti-o mai fure....

Link către comentariu

-acuma am ajuns si eu acasa... nu a fost nevoie sa dau toata bara jos pana la urma.....

-se vede in prima poza ca , grila aia de sub semnalizator nu sta bine ... deoacrece bara protectoare incaleca bara fatza ( sper sa ma fii facut inteles :) (caladura asta ce sa faci ) am reusit sa o pun la locul ei, e putin indoita... da nu se "obsearva".

-acuma mai tre sa schimb emblema + partea aia cromata din fatza.

- emblema din targ de la Vitan nu stiu daca e furata.... e la unul din magazinele alea pe acolo... are mai multe ( a furat de la mai multe masini :) ) si nu ai cum sa oprinzi calumea acolo; daca o prinzi cu poxipol iti strica toata masca, am un prieten care are o jeta si au incercat sa ii fure emblema , cred ca nu stiaum cumse fuara ca a icnercat cu o surubelnitza sa bage intre emblema si masca i-a largit si gaurai-au smuls-o de acolo a trebuit sa isi schimbe masca....

- incerc incontinuu sa sun la astia de la PBN dar nu raspund la tel.....

Link către comentariu

-parere , daca vopsesc eu partea cromata in negru ,a? ce ziceti merita ? astept pareri

-cumva exsita spray pt nikelat?

Link către comentariu

Nu se poate vopsi peste nichel din pacate.

Link către comentariu

pai il dau jos il racai eu cumva , nu asta e problema .

vwpassat7lt3.jpg

cam asa ceva

Link către comentariu

Nu cred ca o sa reusesti sa dai jos nichelul...eu am incercat sa fac asta cu semnul si pana la urma pus folie pe el...dupa care am hotarat sa cumpar una fara semn :icon_thumright:

Link către comentariu

am fost la dezmembrari azi si mi-a cerut 150 Ron pe o emblema :) asa ca am facut comanda si imi vine in 5 zile de la "nemtia " m-a costat 1 mil .

Link către comentariu

mi-a venit emblema , a ajuns mai repede decat ma asteptam. :)

18052007ja1.jpg

Link către comentariu

• 2 weeks later...

-am schimbat emblema si numerele deocamdata atat restul mai la vara " las-o ba ca merge asa " :rolleyes:

-deci m-a costat 1 mil 500 pana acuma

-dar bara e 12 mil si grila fatza e 5 mil 250 + vopsea ( bara), total vreo 20 mil cre ca.

Link către comentariu

runda numarul 2:

- a intrat unu in mine ( in spate)

- stie cineva un service bun ( sa o pot face pe asigurarea lui) ; trebuie schimbata bara spate.

Multumesc.

Link către comentariu

off, numai ghinioane ai..imi pare rau, sincer..

unde are asigurarea facuta cel care te-a lovit?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Aveti idee cam cat poate sa dureze schimbarea unui parbriz la B6? Am luat o pietricica si acum observ, ca de la caldura, incepe sa se intinda.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!