Jump to content

Faruri H4 Pentru Cei Care Le Au Crapate...

MikeRG
 Share

Postare recomandată

over and out

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

BLASFEMIE !!!!!! Cum stam cu originalitatea domnu Mike ? Bosch-urile, Hella-urile se rasucesc in mormant ! :geek:

Link către comentariu

Eu mai am beculetze la bord pe care au inscriptionate pe ele VW (stiti alea de ies masinile cu iele din fabrica) hi-hi-hi, ca se pare ca doar alea imi functzioneaza corect.

Link către comentariu

Coane Notch, daca te afla Mike ca ai pompa de benzina de Dacia (ca si mine, dealtfel), o sa zica ca de la aia ti s-a dus axa cu came ! La asta era apropo-ul cu originalitatea :bounce:

Link către comentariu

Sa zica , ca io i'am pus pompa acum , iar bataia asta era din 'nainte.

Si daca gasesc una buna i'o inlocuiesc pasta.

Carburatorul in scimb nu il schimb, ca ala pe care'l avea avea vreo' 30 si ceva de jiglere, si s'a infundat , si am inceput sa curatz jiglerele, si pe urma nu am mai stiut sa le pu la loc.

Si ca sa fie completa treaba, l-am pierdut pe ala vechi, nu stiu pe unde?

Link către comentariu

Mike merci frumos de informatie. O sa ma gandesc la ea. Oricum masinuta mea are prioritati mai mari si pana ajung la faruri probabil o sa se faca ceva mai multicel. Sau daca o sa bag o carca de bani sa-mi pun caroseria la punct atunci poate ca pretul la Bosch sau Hella o sa mi se para rezonabil si ma reorientez :geek:

Link către comentariu

over and out

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!