Jump to content

Suspensia sport OEM

rvacaru
 Share

Postare recomandată

Am impresia ca m-am "pricopsit" cu asa ceva la masina (deocamdata stiu doar din Vin-Decoder si din faptul ca masina arata cam "lasata jos" ).

Hai sa adunam aici impresii si date tehnice despre diferentele dintre suspensia normala si cea "sport" de pe O2.

Este cu 16mm mai joasa? Sunt arcurile/amortizoarele mai tari? :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

VIN decoderul ala spune tuturor ca au suspensie sport - adica si mie :D

am inteles ca amortizoarele ar trebui sa fie galbene. la mine sunt galbene (partial) doar pe spate. pe fata sunt negre. nu stiu daca am sau nu, desi de comandat nu am comandat. si mie masina mi se pare mai joasa decat media.

oricum, nu am sigur pachet de drumuri grele

suspensia mie mi se pare "on the stiff side" stabilitate foarte foarte buna in curbe si la viteze mari. simt denivelarile cu aplomb, iar la curbe fac ping-pong cu maruntica de nevasta-mea prin masina (bine ca e ancorata de scaun :( ).

Modificat de adso
Link către comentariu

Bun! Ma uit imediat sa vad ce culoare au amortizoarele... a mea are inca rotile de iarna si suspensia pare destul de tare cu ele cu tot... imi e groaza cand oi pune rotile de vara :( Nici eu nu am pack de drumuri grele.

Mersi!

Link către comentariu

suspensi sport din cate stiu vine doar cu jantle pegasus(sau cel putin asa era)

nu stiu cat de sport sunt sau cat de joasa trebuie sa fie masina,cert este ca eu am asa ceva si daca trec peste o sticla de 1,5 litri o ating la scut...de 1 litru nu am incercat

am mai vazut si la altii jante pegasus dar parca masina nu e asa joasa ca am mea(poate e defect de fabricatie ;) ) oricum mie imi place masina asa

Link către comentariu

vrei sa spui jante de 17? daca alea sunt pegasus (imi cer scuze ca nu verific), stiu aproape sigur ca se poate monta si pe 16 - si nu e exclus si pe 15.

Link către comentariu

da pegasus sunt pe 17

poate acum merge suspensie sport si pe celelate jante,cu toate ca acum am intrat pe siteul skoda si scrie doar la cele de 17 ca au inclusiv suspensie sport(e un pachet)

Link către comentariu

am verificat cu configuratorul automat si ai dreptate. imi aduc aminte insa altceva din discutiile cu dealerul ;)

tind sa cred ca ai dreptate.

Modificat de adso
Link către comentariu

poate era pachetul dinamic I cu scaune sport si altele dar fara suspensie si jante care era la dinamic II

Link către comentariu

nu, vorbim strict de sasiu sport.

Link către comentariu

Publicat (modificat)

Hmm..am pus rotile de vara... nu imi dau seama. Amortizoarele sunt negre toate (cel putin asa le vad eu) ;)

O sa fac si niste poze/masuratori.Sunt chiar curios.

Am gasit la nemti niste poze cu o masina cu suspensie sport, iar tipul a facut masuratori.

...

post-74-1178739098_thumb.jpg

post-74-1178739115_thumb.jpg

post-74-1178739206_thumb.jpg

post-74-1178739221_thumb.jpg

Modificat de rvacaru
Link către comentariu

Si cel din poze are amortizoarele negre.

Link către comentariu

goldeye3002

Pai daca vorbim de sasiul sport care vine impreuna cu jantele pe 17,pallas si pegasus, s-ar putea ca suspensia sa fie aceeasi, eu asa zic,poate cu pachetul dinamic I sau II avem si suspensie sport

Link către comentariu

Sasiul sport se poate comanda doar cu jantele pe 17' Pallas sau Pegasus ( pentru o diferenta de 91 EUR la Elegance), adica daca dai 336EUR pentru jante pe 17' mai pui 91 si ai si sasiu sport. Aceasta combinatie ese posibila doar ad

Link către comentariu

Publicat (modificat)

M-am uitat.. toate amortizoarele sunt negre. Incerc azi sa masor, dar nu cred ca am nici o suspensie sport (spre bucuria mea :) )

Rotile sunt standard Vega (pe 16)

Modificat de rvacaru
Link către comentariu

standard in sensul ca OEM. ca VEGA pe 16" sunt optionale. :P

Link către comentariu

Da, in sensul OEM, asa e.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Hmm..am pus rotile de vara... nu imi dau seama. Amortizoarele sunt negre toate (cel putin asa le vad eu) ;)

O sa fac si niste poze/masuratori.Sunt chiar curios.

Am gasit la nemti niste poze cu o masina cu suspensie sport, iar tipul a facut masuratori.

...

Vad ca masina ta este din 2005. Atunci iti pot spune cu siguranta ca ai si sasiu sport. Abia la modelul de productie 2007 poti sa comanzi jante de 17' separat fara sasiu sport.

Link către comentariu

de asemenea are jante pe 16" nu pe 17" (care veneau automat cu sasiu sport).

Link către comentariu

de asemenea are jante pe 16" nu pe 17" (care veneau automat cu sasiu sport).

Eu din cate vad are pe masina pegasus care sunt pe 17 si daca asa a cumparat masina in 2005 cu ele atunci sigur are sasiu sport.

Link către comentariu

pozele nu sunt cu masina lui :icon_thumright: (alfel, aveai dreptate)

Modificat de audi_fan
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Eu m-am "elucidat". N-am nici un sasiu sport (Slava Domnului) si da, eu am Vega pe 16, eu inca nu am poze cu masina mea :lol:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Este cineva la noi pe forum care sa aiba un O2 cu suspesie sport si pegasus/pallas? Daca da, as vrea sa stiu daca sunt probleme cu masina fiind mai joasa si daca sunt probleme de zgomote ale suspensiei si daca este o totala lipsa de confort? Presupun ca si RS are aceeasi suspensie - de fapt nu sunt sigur, parca RS este o idee mai inalta: 0.5cm.

Link către comentariu

d-rive are suspensie sport si jante pegasus pe 17. si este foarte multumit de ea. rs-ul este si mai coborata.

Link către comentariu

e putin tare dar masina e stabila

referitor la inaltime, daca trec peste o sticla de 1,5 l (culcata) o lovesc...trebuia sa citesti de la inceputul topicului

marea buba e ca la O2 mananca anvelopele pe interior si ai sa ai mult de suferit ...iar cu cat inaltimea lor e mai mica cu atat le face "varza" mai repede

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!