Jump to content

alarma


niq_ro
 Share

merita investitia?  

2 voturi

  1. 1. merita investitia?

    • da
      15
    • nu
      0
    • nu-s hotãrât
      0


Postare recomandată

Fratilor....

dupa cateva evenimente neplacute (shutit din masini diverse) tot mai multi amici de-ai mei isi monteaza alarma (cu inchidere centralizata)

- primul caz: sutit roata spate lu' cumnatu' :-( ... pus alarma :ok:

- al doilea: lu' frate'miu i-au sutit casetofonul :-( .. pus alarma :ok:

bun... cu alarma Skoda 120L a amicului meu, cu jante spitate BMW s-au chinuit niste smecheri sa ii fure jantele.. (noi la un popas la intoarcere de la mare)... timp de o ora au reusit sa desfaca decat 3 prezoane din 4 fara sa activeze alarma :)) ... da' macar nu au reusit :ok:

idee era cam asa :) : daca-ti iau un cas (si din ala ieftin la 500k), o bacterie la 1 mil, scule, roata rezerva... paguba e mai mare decat o alarma..plus ca trebuie sa-ti cumperi si ce ti s-a furat :-(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu din cauza lenii(nu am demontat cea veche, CodeAlarm) am doua alarme pe masina mea. Una vorbitoare(Bulldog), sa vedeti cum se uita lumea cind il activez, sau il dezactivez. Am si kitul deschidere centralizata, dar in cutie deocamdata. Am alarma de mers inapoi, vorbitoare(pentru cine intelege engleza)("This car is backing up"). Am si claxon cu compresor de aer si cu doua claxoane tip pilnie(asa suna de parca ar venii trenul, dar este doar o mica broasca). Deci sint dotat cu alarme si claxoane.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

"Achtung! Achtung! Diese Fahre ist verboten! Schnell! Schnell! Herr Comandant! Atakiran! Atakiran!" (versiunea de alarma vorbitoare stil "al treilea Reich")

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

chestia aia vorbitoare se poate face usor daca se foloseste kitul AD057 (572k fara TVA) de la www.adelaida.ro care memoreaza un mesaj de max. 20 secunde :ok: ... da' asta e mai mult de fason :bounce: ... io pusesem in discutie daca merita sau nu sa montezi o alarma pe masina :) .. din cate vad se pare ca merita :) .. oricum asteptam si niste comentarii.. seriaoase :bounce:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la modu' serios, eu mi-am luat alarmainchidere c. chiar daca valoarea ei e 1/4 din cea a mashinii :) . daca ai valori ine ea merita.... pt un volan momo , mp3 player sony, boxe sony subwoofer magnat, toba remus, jante aez.....eu am considerat ca tre' mi le protejez... am optat pentru ENFORCER (cele aduse din ungaria, nu de metro) care cica ar fi cele mai bune din clasa lor...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!