Jump to content

cauciucuri noi!!

pacman
 Share

Postare recomandată

Sau le zici ca e de 1200 :lol:Am avut si eu cauciucuri de 185 latime si frecau un pic la aripa fata la viraje.Am pus 155 R15 (Dunlop) si nu mai freaca.
Unde ai gasit 155 R 15 si la ce pret? Modificat de velo
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Unde ai gasit 155 R 15 si la ce pret?

Firestone 155 R15 82T 153,75 RON

http://www.pneus-expert.ro/products.php?fi...&start_no=0

LE: stiu ca sunt la super-pret, dar: daca ne-am strange mai multi sa facem comanda poate obtinem un pret mai bun. sau macar transport pana la destinatie gratuit :vaidecapulmeu:. e doar o idee asta cu transportul pt cei de mai departe. pt mine ar fi simplu. pana la timisoara am 50 de km...

ia sa vedem

Modificat de sergiup
Link către comentariu

• 2 weeks later...

as fi interesat si eu de cauciucuri daca s ar rezolva la un pret mai bun sau transportul in vreun fel

Link către comentariu

misu ploiesteanu

am incercat sa iau legatura prin email cu dealer-ul din ploiesti, dar nu mi-a raspuns , ma intereseaza si pe mine un set de firestone. daca faceti ceva ma bag si eu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!